Wpisy 1 830 051 – 1 830 150
11 grudnia 2013 11:47 → 11 grudnia 2013 13:19, 100 wpisów
a graliscie w bingo tam siedzi zalozmy 20 osob i stawka 24 grosze za jeden kupon a do wygrania 80 zl na jedna ture
tylko trzeba statystyke wprowadzic i wybierac te kupony ktore maja najliczniej powtarzajaca sie grupe liczb
wpisywac ktore wypadly i wybierac te z wieksza iloscia wypadniec w ostatnich zalozmy 5 rozdaniach
dotam wiesz, jesli bvb jest juz zakwalifikowane to bym stawial na drugi zespol, jeszcze zalezy czy ten drugi ma sszanse wejsc
z tą spuperkumulacją, to tak jakby sklep dał cyn że będzie promocja tylko nie wiadomo ILE
nie
dotam
to, co zakładasz, tak naprawdę, to się dopiero okaże, spokojnie także tu jeszcze jestem spokojny, bardziej chodzi mi o to, że
znowu c o ś lata po kg /tym razem debiutant z 2013-12-11/
no - proszę troszkę wysilić pamięć - poprzednio - kto tak wbijał ?
dotam
to, co zakładasz, tak naprawdę, to się dopiero okaże, spokojnie także tu jeszcze jestem spokojny, bardziej chodzi mi o to, że
znowu c o ś lata po kg /tym razem debiutant z 2013-12-11/
no - proszę troszkę wysilić pamięć - poprzednio - kto tak wbijał ?
Pewnie chodzi o mnie albo emeryta, no prosze , mega jajca u byka
Edek - ustaliliśmy wydawałem się - że nie gadamy ? dynda, mi czy byłeś nachlany, czy z innego powodu te 'paluszki' były i dynda mi, o co ci tak naprawdę chodzi, w co grasz i co udajesz
a wtedy, to był sam zacny guru /i zapewne jacyś ze współwyznawców z tej sekty / StasiekWynalazcagoldentombaka
a teraz zmykam - zażyć czosnuś i założyć garnek na głowę i zostawiam prawie ... poowoooooo
a wtedy, to był sam zacny guru /i zapewne jacyś ze współwyznawców z tej sekty / StasiekWynalazcagoldentombaka
a teraz zmykam - zażyć czosnuś i założyć garnek na głowę i zostawiam prawie ... poowoooooo
z tymi grami do ch...ja jasnego to już sił nie ma-wyśniłem 2 liczby dałem do multi reszte dosztukowałem i wysnione wyszły ,a ja miałerm 4/6 i 6/10 ....aż 20 zł przecie to fiksa można dostać tyle zachodu i 20 zł nawet sie nie wróciło bo dałem 23 zł jestem rozsierzony i rozgoryczony precz tuskoland
Jocia
witam wszystkich
Robal ale to nie ja wyciągam jakieś wpisy jak pasko powinien założyć blokade na cofanie w tył w wpisach
.
A czosnku nielubie,garnka niemam po co zakładać... A gram w lotto,mini i mm
.
A jak widze to wy stale szukacie problemu z emerytem,on tylko dzieli się typami, a wy ino żeby mu doje...
.
A czosnku nielubie,garnka niemam po co zakładać... A gram w lotto,mini i mm
.
A jak widze to wy stale szukacie problemu z emerytem,on tylko dzieli się typami, a wy ino żeby mu doje...
Jocia widzisz 23 i 24 do powtorki????
Juliusz jakie masz dzis pewniaki???
no pewnie edek - naubliżaj znowu komu obleśnie wykasujemy i jest git
juz nie obstawiam meczy na wysokim poziomie bo zawsze jakeis niespodzianki
Juliusz, ja do nikogo nic niemam, ale dla mnie składanie AKO z kilkunastu meczów na kurs 2,5 około jest NONSESEM i tyle
I nie emeryt powinien sie zmienić
tylko wy !
Naśmiewać sie tylko potraficie ,bo tyle umiecie
.
Jak komuś się powodzi to zawiść,nienawiść I ŻAL WAM PUPE ŚCISKA że trafia on coś
.
Racja sam coś nieraz głupiego napisałem i w jego kierunku ale wiesz JAK WEJDZIESZ WE WRONY.......
tylko wy !
Naśmiewać sie tylko potraficie ,bo tyle umiecie
.
Jak komuś się powodzi to zawiść,nienawiść I ŻAL WAM PUPE ŚCISKA że trafia on coś
.
Racja sam coś nieraz głupiego napisałem i w jego kierunku ale wiesz JAK WEJDZIESZ WE WRONY.......
dotam AKO z kilkunastu meczow ale jakby wybrac z tego 3 czy 4 to moze by trafil
a jak chcesz wiedzieć , czy oprócz bukmacherki mam jakieś pojęcie o piłce, to wejdź na stronę http://www.futbol1x2.pl/ i zobacz typy na wynik marco55
Racja , naubliżałem bo tak było ,a już niebędzie
słuchaj każdy popełnia błedy co ANIOŁEK jesteś ?
słuchaj każdy popełnia błedy co ANIOŁEK jesteś ?
aha i jeszcze dostałem do wygranej 20 zł w multi EXTRA PREMIE z losów uwaga......3 zł,,słownie-trzy,te borsuki wstrętne
nie ma żadnych "wy"
edek
jest gra, albo bajkopisanie
i tyle w temacie
a teraz
kundelek wypiedrala poszczekać - cytując wpis czcigodnego młodzieńca - i wiesz ? - tu z tym wiekiem, to mógłby sobie nawet wszystko jedno, co napisać, ale tak jak robi, to sam się ośmiesza - po prostu
edek
jest gra, albo bajkopisanie
i tyle w temacie
a teraz
kundelek wypiedrala poszczekać - cytując wpis czcigodnego młodzieńca - i wiesz ? - tu z tym wiekiem, to mógłby sobie nawet wszystko jedno, co napisać, ale tak jak robi, to sam się ośmiesza - po prostu
Ja mam swoje zdanie, i nikomu niemyśle przytakiwać, żyje sie dzisiejszym dniem ,ale lusterko wsteczne mam... Takie wyciąganie wpisów rodzi nowe kłótnie itp lata mi to
witam
Ja tyko wyzywam Ts.bo to są złodziejaszki
dali mi wygrać bo nie wysłałam tej 5/5 wysłałam 10 i wygrałam 6/10 Wszystkich LUBIĘ I SZANUJĘ
O Boschhhh - paftuś
"mi też" - w znaczeniu, że mi dynda A jeśli słowem się odezwałem - cóż - po prostu - nie lubię sytuacji takich, że ktoś zbytnio rżnie głupa
"mi też" - w znaczeniu, że mi dynda A jeśli słowem się odezwałem - cóż - po prostu - nie lubię sytuacji takich, że ktoś zbytnio rżnie głupa
czemu wiekszosc ludzi bazuje na domyslach nie ma uzasadnienia w tym co pisze
Z ostatniej chwili z Radiowej Jedynki.
" W Niemczech przewrócił się dźwig na Super Market.
/Nie podali w jakim mieście/
......................................................
" W Niemczech przewrócił się dźwig na Super Market.
/Nie podali w jakim mieście/
......................................................
Lila.. .
..........................................
..........................................
Dotam.. .
...................................
...................................
angierski wkleiłeś mi
to odczytałam jagawisia
jagawisia brzydal{
to odczytałam jagawisia
jagawisia brzydal{
tam jest do wygrania roznie nawet 300 euro zalezy kto pierwszy zdobedzie rzad liczb
dotam..karpie tuż przed świętami,teraz mi nie potrzebny,zresztą ja nielubię karpia bo wali mułem i ma za dużo ości jak dla mnie,tak czy siurak musze kupić bo sama nie będę
na święta w lotto superkopulacja, jest komunikat, tylko nikt niewie ile?