Wpisy 1 829 751 – 1 829 850
10 grudnia 2013 23:01 → 10 grudnia 2013 23:59, 100 wpisów
Nie nie to samo bo to było kierowane do wszystkich ..a pytanie kto dysponuje a nie kto nie ma
mazx zagram
na 14 dalbym 3,6,9 na 21.40 1,2,3 ale puszcze dla pewnosci na 2 losowanka
na 14 dalbym 3,6,9 na 21.40 1,2,3 ale puszcze dla pewnosci na 2 losowanka
Mateusz
jak tam wygrałeś coś?
jak tam wygrałeś coś?
ulala
jeszcze nic nie wymyśliłem
ja długo myslę
jeszcze nic nie wymyśliłem
ja długo myslę
Takie przystawki to charakteryzacja człowiek o niskim poziomie kultury
Mateusz zrezygnowłeś
może i dobrze
nie przegrałeś nic
nie przegrałeś nic
max...szukasz zaczepki
z emerytem mało Ci było
przecież to TY zawsze zaczynasz!!!!!
z emerytem mało Ci było
przecież to TY zawsze zaczynasz!!!!!
Czy ja szukam ..tak zawsze szukam zawsze ja pierwszy i zawsze idę na pierwszy front ..
jetta ja jestem TU juz bardzo długo
i niektórych znam z innej beczki że tak powiem
i niektórych znam z innej beczki że tak powiem
A teraz kto szuka czy jetta napisała coś do ciebie to po co ją komentowałaś
hola, hola, co to ja, kuna, Helena Trojańska jestem? coby o mnie wojny toczyć???
mówi się idę na polę a ja tobie P .U .mówie idz w pole grabie w dłoń i listki grab grab grab
halapek wydaje mi sie ze 5 nie bedzie co do 4 nie jestem przekonany
ale do 3,6,9 jak najbardziej
ale do 3,6,9 jak najbardziej
spodziewam sie wysypu malych liczb czyli 8 malych od 1do 10
niedlugo
niedlugo
Max masz jakiś problem? Nie potrafisz się do mnie nie pisać? ha/
Jak ktoś ma piękne ogrody z drzewami to i ma liście. Lepiej idź na szlak, na łatwizne bo na starość torba i kij
Jak ktoś ma piękne ogrody z drzewami to i ma liście. Lepiej idź na szlak, na łatwizne bo na starość torba i kij
od urodzenia ma torbe i kij a ty na straośc bedziesz mieć garba od tych ogrodów i liści
Max masz swoje lata a zachowujesz się jak dziecko. Czy ja komentuje Twoje wypociny nie! a Tobie da? Pieniacz czatowy i tyle
Max, uspokój się, drzaźnisz się z ulą, a ja też liście lubię grabić
Max brak Ci ciepła rodzinnego, to gryziesz
Na szkalu tego nie ma prócz łatwych panienek i to Ci zostało, ale to nie jest moja wina
dobranoc
nie groźny pies dużo szczeka
Na szkalu tego nie ma prócz łatwych panienek i to Ci zostało, ale to nie jest moja wina
dobranoc
nie groźny pies dużo szczeka
Skąd mozesz wiedzieć co to jest szlak ....a w domu ma ciepło grzeja ..się płaci się wymaga
jak bym nie był juz bym miał bana ...wiec jestem spokojny ..kulturalnie piszę ..
Ale teraz już Demona jest nocna zmiana wiec idę już bo muszą wejść zmiennnicy i zatypować ..widzisz pouciekali
Demona ..życzę Tobie stosunkowo udanej nocy
Demona ..życzę Tobie stosunkowo udanej nocy
Spedzę tę noc z moim ukochanym, więc będzie stosunkowo niedobra...
Ukochanym katarem, który ni ch... nie chce się dać wyleczyć i trwa jakieś ponad dwa tygodnie... I nic na gnojka nie działa. Ni spraje, ni tabletki. Buu...
Demona ..Dr, Max ma na to lek ale to już jutro dzisiaj się jeszcze pomęczysz ..
Na kaca ciężka praca, na ból zęba- druga gęba, a katar to można wymienić...na sraczkę... ( tak sie mówi) Dr. max, a lek skonsultowany z farmaceutą?
ulala dobranoc
Mateusz co slychać?
77! temu mnie ta liczba tak siedzi we głowie, tyle bedzie moje katarzysko trwało! Psia mać!
Kiedyś na pewno. Bo mam nadzieję że to nie alergia na kota, bo tego "nie zniesę" raczej...
A propos śierściucha- głodny chyba. Do północy zdążę, bo potem to gremlin.
Matq- normalny- kanapowco-fotelowiec, co prawda wychodzący, bo w domu pryw. mieszkam, ale dachowcem jej nazwać nie można. Zakochana jestem w Norweskim Leśnym, ale nie wiem kto by go czesał, a moja zwykła, krótkowłosa, kolor jak z reklamy whiskasa,
Mateusz
nic , w czwartek znów do Wielkiego Miasta
nic , w czwartek znów do Wielkiego Miasta
Sliczna jest i podoba się, miała raz kociaki( kropka w kropkę mamusia)- koleżanka taką reklame zrobiła, że nie zdążyły dorosnąć, a już były zaklepane. Poszły w dobre ręce co prawda jak już skonczyły 2,5 m-ca. Teraz antykoncepcja działa, więc nici z kociakó, na szczęście...
Dobra Panowie, czas spać, Dobrej i spokojnej nocki, pełnej celnych typów.
Czeka mnie nowość
założą aparat na zęby i nie mam pojęcia jak to zniosę
czy da się wogóle jeść i gadać
założą aparat na zęby i nie mam pojęcia jak to zniosę
czy da się wogóle jeść i gadać
jetta
dobranoc wzajemnie
dobranoc wzajemnie