Wpisy 1 827 301 – 1 827 400
9 grudnia 2013 14:49 → 9 grudnia 2013 16:58, 100 wpisów
ja narzekam bo to jawne oszustwo i mam w d...jak mnie zablokują
jagawisia skoro dobrze wiesz ,że jawnie Cie okradaja to po co grasz???
O godz. 14 było tak:
1. Test MM "A" - 6/20.
2. Test MM "B" - 8/20.
.............................................................
W obu testach trafiłem łącznie 14 liczb z wylosowanych 20.
Trafiony był także Plus.
..............................................................
1. Test MM "A" - 6/20.
2. Test MM "B" - 8/20.
.............................................................
W obu testach trafiłem łącznie 14 liczb z wylosowanych 20.
Trafiony był także Plus.
..............................................................
nie o to idzie to jest fart lecz statystyki TS Same o sobie twieedza dy......ja graczy a jak pozwoli .....Tusk i jego ministry zarobi Ys wiecej na necie o 99% więc czemu nie pozwola grac w Uni Fałszywe Rude i kłamliwe szkoda gadać kłamca i oszust gdzie TUSKU IRLANDIA GDZIE ZIELONA WYSPA KŁAMCO OSTAYNIA TWOJA KADENCJA POTWM KRYMIMAŁ ROSDAŁEŚ POLSKI MAJ
WN ..kiedyś mi twój test pomagał bo był na nie dałam swoje liczby obok i było,teraz jest tyle w tym na tak że to utrudnia
slawek putasz nienormalnie gramy bo nam kasy brak a ty urwa co nie grasz ?
sławek i jakie karwa co losowanie 8/8 chcesz mnie w......cić. jestem zazwyczaj spokojny ale nie nqginaj
Agatkaa
Sławek
Sławek
greg jasne ,ze gram ale nie piernicze sobie po rozumie ,że dzisiaj nie wygralem bo Ruda Pani z pod latarni jak ja nazwales nie dala wygrac albo ze to wina Tuska
agayka bo urwia mnie taka gqtka jak twn milioner emeryt urwa zawsze miliony u buka wygrywa. uf i szkoda go zwać
Pewnie zes sie wnerwił jak poslales za 200zl i g... wpadlo jeszcze nie zapomnil Ani pasem po tylku przylac i nara
bo oni zamiast nawijać przy losowaniu to by sami ręką kulki nam wyciągali było by lepiej
slawek jeszcze slowo o mijej Ani a w...... rwie ci w łeb a Pasko da mi banana zapomnij uju o mnie ok
slawek
siemasz i jak ? znalazłeś te mapki ? zobacz w zaawansowane - do różnych gier tam leąą - czasem stosuję takie 'przesunięcie' - patrzę w germańską, albo u dżemojadów i "jadę" z tego, co by niby miało wynikać - u Nas
siemasz i jak ? znalazłeś te mapki ? zobacz w zaawansowane - do różnych gier tam leąą - czasem stosuję takie 'przesunięcie' - patrzę w germańską, albo u dżemojadów i "jadę" z tego, co by niby miało wynikać - u Nas
slucha uju ani slowa wiecej o mnie i k Ani utasie p.....ny nie pisz wievej bo razem dostaniemyburwo bana ok pa gon sie
Robal_36 witaj mam znalazlem w czoraj dzieki Tobie
I ide bo mnie wnerwil
I ide bo mnie wnerwil
greg nie rozumiem skąd Twoje pretensje do Pasko? wyluzuj trochę...szkoda zdrowia wiadomo ze co dzien sie nie wygrywa...
slawek
spookoo looziik poowoo
gaja
jeśli jednym - -> 4 zeta - koszt, to zawsze do przodu
spookoo looziik poowoo
gaja
jeśli jednym - -> 4 zeta - koszt, to zawsze do przodu
pisalem ze moze byc powtorka 1,4,7 ;/
ale tak bez przekonania a jednak wlazla
ale tak bez przekonania a jednak wlazla
angierski, you frighten me..."it's not the end and not the begining"... so where we are?
agatko mnie ostatnio tez nic nie wchodzi...chciałabym cos większego na święta...ale kiepsko typuje...a zawsze sama z uporem maniaka skreslam kupony...
gaja don't worry about it, we look for good road to a destiny
agatko słusznie mamy piękny język...duzo głosek sycząco-szumiących
gaja
mam dwoje dzieci co "wladaja" i j. niemieckim i angielskim
jedno uczylo w szkole ale ja nie
mam dwoje dzieci co "wladaja" i j. niemieckim i angielskim
jedno uczylo w szkole ale ja nie
agatko ja tam średnio po angielsku, trochę po niemiecku..no i miałam jeszcze przez 3 lata łacine ale mało pamiętam...niestety..
sama próbowałam uczyc sie włoskiego ale zaniedbałam to...moze kiedys zapisze sie na kurs..chciałabym...
agatko musze uciekać, moje typy to 39 i 69...ale jak wczesniej piałam nie mam spektakularnych sukcesów w typowaniu...moze jocia wpadnie i pomoze ...
Miłego popołudnia.
ktoś zna tę stronę http://xn--jakwygra-78a.pl/jak_wygrac_w_lotto.html