Wpisy 1 825 632 – 1 825 731
8 grudnia 2013 12:45 → 8 grudnia 2013 13:10, 100 wpisów
a może się zdrapka pochwalił na jakimś forum i po samych cyferkach i literkach kontrolnych jakiś kolektor mu wygrana podkradł...a bo ponoć tak idzie zrobić
Rob ..założyłem ze tak było wczoraj upił dzisiaj poszedł ..nie wybiegam dalej co mogło a nie było ...ale tez mogło być tak jak napisałeś
triset
jednak - tam pada info nie o 'wypłaceniu', a o 'terminie'
jednak - tam pada info nie o 'wypłaceniu', a o 'terminie'
Dzień dobry...
a mnie się coś wydaje, że Pasko właśnie zrobił...test na inteligencje....
Noooo i zawsze to merytoryczna dyskusja
a mnie się coś wydaje, że Pasko właśnie zrobił...test na inteligencje....
Noooo i zawsze to merytoryczna dyskusja
a kto ich tam wie,to jest tak samo jak niby to lotomat nam nie nabije nowej paczki jesli stara nie jest sprzedana do końca co za brednie
deki ..oczywiśćie ..w jakini lwa jestem codziennie ..raz dłużej raz pędzikiem ..swoje muszę mieć
Lila....
Kosmaty....
nooooo wycałowałam się za wszystkie czasy
Kosmaty....
nooooo wycałowałam się za wszystkie czasy
tris
"lepiej" jest - podobno - jak nie wprowadzą w odpowiedniej kolejności kodów, w naczeniu uaktywnienia paczki, to sprzedaż jednej zdrapki brana jest za sprzedaż całej paczki i sru
PO kieszeni
"lepiej" jest - podobno - jak nie wprowadzą w odpowiedniej kolejności kodów, w naczeniu uaktywnienia paczki, to sprzedaż jednej zdrapki brana jest za sprzedaż całej paczki i sru
PO kieszeni
57
jagawisia blisko mnie 3 km --czeladz-piaski
nasa lili.
max jutro skonczy 3
ha ha ha kobiet o wiek się nie pyta ale jeszcze na chodzie jestem
jadzia nie smigana
jaga ok ..bo to własnie był pewniak dla Ciebie ..a zdradzisz go mi
funkiel nówka---nie smigana
max twardzielu
przypominam, że kol z Bydzi hehe - w realu może mieć nieco ponad 70
małego garba /zamiast tego, na co liczysz/ i na imię Heniek, tak więc - żebyś nie wyladował na tzw syberyjskim kiblu
przypominam, że kol z Bydzi hehe - w realu może mieć nieco ponad 70
małego garba /zamiast tego, na co liczysz/ i na imię Heniek, tak więc - żebyś nie wyladował na tzw syberyjskim kiblu
deki..nakarm psa http://tablica.pl/oferta/nakarm-psa-unia-ze-schroniska-w-zielonej-gorze-ID4laHP.html
Rob ..a tak z ciekawośći ..taka z małym garbem moze być ciekawa
max oglądałem ten film z tym aktorem co masz w niku jak sobie wywalczył wolność w więzieniu świetne sceny