Wpisy 1 824 780 – 1 824 879
7 grudnia 2013 20:40 → 7 grudnia 2013 21:19, 100 wpisów
dzisiaj w kolekturze babka sprawdza kupon lotto i pyta czy jest kumulacja a kolektorka odpowiada że nie bo ostatnio padła wygrana 12,8 mln, chciałem powiedzieć że to tydzień temu było ale przemilczałem, pani odpowiedziała że w takim razie nie gra
Lila.
Uwe Raab ?
Uwe Raab ?
Kolarz ?
bolek..i patrz jakie info mają,gówno wiedzą a się wypowiadają.Matko jedyna skąd ja yo znam,chyba z MPGówno wie a najwięcej do powiedzenia ma
Lila.
Aaaa,Stefan,to wiem.Wyjątkowo Go nie lubię.Zarozumialec.
Aaaa,Stefan,to wiem.Wyjątkowo Go nie lubię.Zarozumialec.
emerytka...czy ja wiem czy zarozumialec?Swojski chłopaczyna,śmieszny dupek
Lila.
Raczej nie oglądam.
Raczej nie oglądam.
Lubię ogladać program Gunthera Jaucha.
On jest uszczypliwy i ironiczny,ale w bardzo inteligentny sposób.
On jest uszczypliwy i ironiczny,ale w bardzo inteligentny sposób.
Raab.Wyuczony-rzeźnik.
hej Lila 5/5 dzisiaj podam ci ten mloteczek mozesz sobie zostawic i tak od czasu do czasu puk-puk i szybko typy podawaj
emerytka..tak jest,rzeźnik tam jeszcze była taka kobietka,zapomniałam jak się nazywa
marcinek..ja się nie mam co pukać,ja się musze porządnie ***ąć w łeb
Poniedziałki i piątki o 20:15 na RTL.
Wer wird Millioner.
Wer wird Millioner.
emerytka chodzi tobie o milionerow
Marcinek.
Tak.
Tak.
lila
ja kiedys oglądałam tylko Menschen Tiere und Doktoren na Vox i rozumiałam co dziesiąte słowo jako ze w liceum miałam niemiecki..
no fajnie to prowadzi lubi ludzi krecic
emerytka..jeszcze była Franka potente znasz> A ta ruda to komediantka ale zapomniałam jak się wabi
Gaja
Lila.Może Anke Engelke ?
Lila.Może Anke Engelke ?
gaja
bolek na 100% wygrają..,Pogoń zrewmisowała wiec jak jutro wygramy to przesuniemy się na 5 pozycję...
LUDZIE DOBREJ WOLI<WEŹCIE NAKRMIJCIE CIAPKA
http://tablica.pl/oferta/nakarm-psa-czejen-ze-schroniska-w-zielonej-gorze-ID4lb4B.html
http://tablica.pl/oferta/nakarm-psa-czejen-ze-schroniska-w-zielonej-gorze-ID4lb4B.html
Jakas z nogami
lila naprawde lubisz to ogladac
Lilka cudna psinka...chciałabym przygarnąc psa ze schroniska ale szczerze powiem boję sie tam isc bo jestem pewna ze nie mogłabym zdecydowac sie którego wziąć....
Boks oj Tak
gaja..ja mam swojego Husky tez ze schroniska.małe gówienko było,dopiero co go podtzucili,pierwsze co weszłam za brame i zaraz do mnie podleciał i jest z nami już 10 lat a od niedawna mam drugiego ale już nie ze schroniska
Gaja.
To wyszukaj konkretnego psa w internecie.A w schronisku klapki na oczy i do swojego wybranego.
To wyszukaj konkretnego psa w internecie.A w schronisku klapki na oczy i do swojego wybranego.
gaja
też obstawiam wygraną choć będzie to mecz walki
ciężkie warunki itd.
też obstawiam wygraną choć będzie to mecz walki
ciężkie warunki itd.
Max
Lila domyslilem sie
gaja...wybrał mnie ale chyba tylko do głaskania,zabawy i do dawania jedzenia bo na spacerki sobie Jareckiego wybrał
tez mamy psa w domu ze schroniska a mial byc maly i szczeniak a jest wielki i okolo 7-lat niewiadomo dokladnie jakis d... przywiazal go do drzewa w zime
Lila ja kiedys miałam psa, którego przygarnęłam z ulicy i niby na pieszczoty przychodzila do mnie ale moją drugą połowę jakby bardziej poważała bo to była suczka...i bardziej sie cieszyła na jego powrót do domu niz mój...