Wpisy 1 821 578 – 1 821 677
5 grudnia 2013 15:30 → 5 grudnia 2013 16:52, 100 wpisów
Co za sprawiedliwość urwa jaka wiara uj z tymi wiarami umiera człowiek i uj kler jebiany tylko kase chiał uj z tym katolizmem jebianym***y jedne
Bolek usnoł,albo zniknoł ide kawe wypić i przygotować się na "orkan"
bolek
robal
bolek
robal
Greg ? Pijany jesteś ? Czy jak ? ... co cie wnerwiło w tym chrześcijaństwie ? Zmień wiare proponuje
juliusz ***..... umarl mi kolega n
byl sam a ten ***n. kler bez kasy ho nie chcial pochowac urwy kiece je...ne
byl sam a ten ***n. kler bez kasy ho nie chcial pochowac urwy kiece je...ne
pasko yrudno na wyzywalem lecz mialem ku temu powody niesprwiedliwość katolocka wstretne czarne kiece
I Franek - jeśli jeszcze mogę dodać - po kiego /u licha/ coś tak strugałeś i udawałeś w poprzednich wcieleniach ? W sumie totalnie lata mi, czy jesteś jeszcze tu takim /dajmy na to/ - Ksings'em czy , taki był ",,," czy jeszcze kim innym, i wiesz gdyby zamiast tych palcy - wiesz gdzie i co - gdyby było "jakiś tam uju" - bym /zdaje się/ nawet zrozumiał... a tak - wiesz - taka leTka kwarantanna
Ale liczby.
Jocia.
Właśnie widzę,ale czy to w czymś pomogło?
Właśnie widzę,ale czy to w czymś pomogło?
To
... czaisz - Franku - mam nadzieję...
... bo wiesz, to dość idiotyczne - dostać takim "kalafiorem" i udawać, że nic się nie stało, i powtarzam - nie zwracałem uwagi na /specjalne/ błędy, nie robię t a k wybiórczo , a raz - kiedy do niejakiego ktozy taką stylistyką absurdalnie, do bUlÓ pojechałem, to tylko dlatego, że t e ż wali kolega drogi w uja
więc - na razie /sorry / siedzisz w worku
w zacnym /hehe, zaiste/ towarzystwie
... bo wiesz, to dość idiotyczne - dostać takim "kalafiorem" i udawać, że nic się nie stało, i powtarzam - nie zwracałem uwagi na /specjalne/ błędy, nie robię t a k wybiórczo , a raz - kiedy do niejakiego ktozy taką stylistyką absurdalnie, do bUlÓ pojechałem, to tylko dlatego, że t e ż wali kolega drogi w uja
więc - na razie /sorry / siedzisz w worku
w zacnym /hehe, zaiste/ towarzystwie
A ja mój wczorajszy sen zachowam dla siebie.
Robal.
Co Ty robiłeś w nocy,że teraz
Co Ty robiłeś w nocy,że teraz
emerytko ..oczywiście, ze zachowaj dla siebie a z mojego.. tylko ten moment zapamiętałam.. i tak miało być
4/10 to wspaniała wygrana-minusowa
Taaaaaaaa,momenty też zapamiętałam.Nawet je rozpamiętuję.
Greg jesteś? Czy Cie rozerwało
jocia
ulka
ulka po deszczu zawsze jest słońce
jocia
ulka
ulka po deszczu zawsze jest słońce
ulala.. dolpiero z dwójek wyszłam..zaraz trójki zerknę
Franekco prawda siedzimy w jednym worku... ale .. musze podanie napisać w tej sprawie
Franekco prawda siedzimy w jednym worku... ale .. musze podanie napisać w tej sprawie
Bolek następnym razem, dzisiaj mam i tak wiele emocji dzięki że pamiętasz
.
Jocia , ja tam niewiem , ja oceniał niebęde , niemam takiego prawa
.
Jocia , ja tam niewiem , ja oceniał niebęde , niemam takiego prawa
bolek31..nie macie spania
Ja o tej godzinie przekręcam się na drugi bok
Ja o tej godzinie przekręcam się na drugi bok
1/10
38,41,55,58
ula graj na tą piatke troche zmienlme ja
5,6,43,78,80 teraz na taka gram