Wpisy 1 819 519 – 1 819 618
4 grudnia 2013 01:53 → 4 grudnia 2013 07:09, 100 wpisów
pewne liczby
myślę,ze 31 i 53 te wychodza najmocniej..i nie dlatego,ze ładnie wyglądają na mapce
ok dzięki
jocia a ty pracujesz . bo mi się wydaję że ty ciągle na mp jesteś
nie jestem ciągle..mam 18 godzin na dobe właczony komputer... przacuję za trzech ale w domu
tak samo jak w zakładach. w niektórych to za 5 trzeba pracować. także jeszcze gorzej może być.
trzeba by było powoli iść spać.chyba pora już
tak tylko że ja chyba o 12 wstane. straszny ze mnie śpioch. potrzebuje z 8 godzin snu
na jutro wstępnie 3,15,44,72 i może 22
tak bo to moge inicjały i data urodzenia
mi się on podoba.pasuje do mnie
a gonzaga co to znaczy?
serio.rzadko spotykane
nie . mi się podoba moja data urodzin. grudzień to ja lubie jest mikołaj,święta, urodziny i sylwester
same okazje do świętowania
a ja mam niemieckie tylko troche przez dziadka spolszczone
Iii tam w XVIw.nikomu się o tym w najczarniejszych snach nie śniło
dobra nara spadam
nie wiem ,trudno ogarnąc .. 31,53..mocne, 69 powtórka myslę... 9
Rano pomyslę,źle sie czuję
Rano pomyslę,źle sie czuję
17 mocno wychodzi.. za duzo liczb ..róznych, nie moge ich pozbierać, poukładać
Z powodu choroby..reklamacji za pewniaczki ..nie przyjmuję ..zażalenia proszę wpisywać w K.G.
Wiem, jestem potworem, kaloryferem ..i nie napiszę, bo nie chce odgrzebywać ..kim jeszcze załamka wredna jestem na dodatek
Ciekawa rzecz, że ze wszystkim sie zagadzasz,...jedynie zastanowił Cie kaloryfer
Jasio od Małgosi:
Znalazłem prezerwatywę pod kaloryferem.
Małgosia:A co to jest"kaloryfer"???
Znalazłem prezerwatywę pod kaloryferem.
Małgosia:A co to jest"kaloryfer"???
Hej , ? O co pochlali się ulka z tamtą kobietą ?nerwowo na czacie to pewnie przezemnie ,przepraszam, przezemnie te wojny
Jestem głupi,nie za mądry więc tak napisałem,niedorobiony jestem ,niewyszkolony i takie tam ciemny jestem jak "noc egipska"
Jociuniu
.
Pamiętajcie" kot który wiele miałczy , mało łapie mysz "
.
Pamiętajcie" kot który wiele miałczy , mało łapie mysz "
Juliusz,a na dodatek jesteś zarozumiały
Nie o Ciebie chodziło-zwykłe przewalanki w kisielu
Nie o Ciebie chodziło-zwykłe przewalanki w kisielu
Jocia
gonzaga
.
Potrzebuje kontaktu z ulką,ona może mi w czymś ,a dobra
dobranoc ZAŁOGA G
gonzaga
.
Potrzebuje kontaktu z ulką,ona może mi w czymś ,a dobra
dobranoc ZAŁOGA G
Gonzaga o mnie
po jednym zdaniu wychwytuje wiele, aż tak głupi niejestem,na jakiego Ci się (albo wam) wydaje (prawda jest jak d.u.p.a każdy ma swoją)a jak się niewie wszystkiego po co oceniać ? Temida niesprawiedliwa,wysłuchaj obu stron żali,nie jednej !
DOBRANOC
po jednym zdaniu wychwytuje wiele, aż tak głupi niejestem,na jakiego Ci się (albo wam) wydaje (prawda jest jak d.u.p.a każdy ma swoją)a jak się niewie wszystkiego po co oceniać ? Temida niesprawiedliwa,wysłuchaj obu stron żali,nie jednej !
DOBRANOC
Jak potrzebujesz kontaktu z Ulą -to zgłoś się do Lili.One są w stałym "kontakcie"
Dzisiaj święto ma też wasyl
a swoją drogą ciekawe ile zarabia jako prezes kopalni
a swoją drogą ciekawe ile zarabia jako prezes kopalni