Wpisy 1 818 972 – 1 819 071
3 grudnia 2013 21:55 → 3 grudnia 2013 22:13, 100 wpisów
Witam
mam pytanie do Ulali odnośnie wpisu na czacie nr 1806128 skąd wiesz, że żaliłam się Lilce i skąd masz takie informacje, że poszło to dalej?? Dlaczego do swoich prywatnych kłótni mnie w to mieszasz??
mam pytanie do Ulali odnośnie wpisu na czacie nr 1806128 skąd wiesz, że żaliłam się Lilce i skąd masz takie informacje, że poszło to dalej?? Dlaczego do swoich prywatnych kłótni mnie w to mieszasz??
Ula, 57!,9!,53!,31! ale czy razem i czy o 14:00 czy o 21:40 tego nei wiem
Witam. Gratulacje dla wygranych... czekamy na informacje o wygranych... może akurat nikt nie wygrał znowu
kumulacja pewne na mikołaja
a jak myślisz?
Lilka
wasyl-piaski a jak wiadomo polacy uwielbiaja swieta, wiec mozna spodziewac sie podwojenia kumulacji
to Ja, Żelka.. Swoje poprzednie konto usunełam więc żeby się dowiedzieć utworzyłam te więc pytam grzecznie o co chodzi
angierski oby bo nie grałem dzis
zelko---angeliko
A mnie chodziła...20 po głowie.. .
....................................................
....................................................
zelka schudłas
3 w lotto, miałbym 4, ale coś mnie zmyliło i nie skreśliłem liczby 37
Ulala nie wymigasz się mieszasz tu wszystkich z błotem a odpowiadasz komu chcesz i jak chcesz!
AngelikaOku a skąd pewność, że nie jesteś klonem kogoś tam? I teraz robisz wojenkę.
Domyśliłam się pewnych rzeczy. Dziecinada w usuwanie i powracanie. Czy ktoś Cię napuszcza. Całkowity brak honoru jak widać znowu
Domyśliłam się pewnych rzeczy. Dziecinada w usuwanie i powracanie. Czy ktoś Cię napuszcza. Całkowity brak honoru jak widać znowu
ulka..ja? Myslisz że żelka nie czyta czatu?Weź się ode mnie odpierdziel już Ci to raz napisałam i nie chcę mieć z toba nic wspólnego!!
znowu wojenki? zaraz tu rozgonię towarzystwo, zrobi się kilka blokad i zrobimy stronkę o Lotto
Ulala honoru to Ty nie masz jak widać
Pasko ja do tych osób nie pisze i nie chce mieć z nimi nic wspólnego.
Masz racje to jest strona o Lotto i tylko o tym rozmawiam.
Więc może Ty odniesiesz sie do wpisów Lilki i Angleiki
Masz racje to jest strona o Lotto i tylko o tym rozmawiam.
Więc może Ty odniesiesz sie do wpisów Lilki i Angleiki
TY MASZ BRAK HONORU
1 819 023. ulala 2013-12-03 (22:04)
Lila...zaczynasz wojenkę ponownie?
PYTASZ to odpowiadam .I kto tu pierwszy się odezwał?
1 819 023. ulala 2013-12-03 (22:04)
Lila...zaczynasz wojenkę ponownie?
PYTASZ to odpowiadam .I kto tu pierwszy się odezwał?
ACH-AHH-TE BABY , TU MOŻEMY SIE KŁÓCIĆ DO WOLI , RZECZPOSPOLITA BABSKA HA HA
zapraszam
zapraszam
miałam nie pisać do Lilki i nie pisze to stają na głowie by robić wojenkę z Twojego czatu
na forum
teraz Pasko zero honoru
Gratki wygranym. A mi koło nosa przeszło 5/6 w lotto miałem rozpiskę na 6 zakł i w kennym było 13.14.17.31.37.40. Ale nie wysłane
2 tygodnie temu coś ustaliłam. I nie pisz do mnie więcej jeśli masz honor.
PASKO..żelka przeczytała wpis na czacie i chce wyjaśnienia.To moja wina? Niech się teraz ulka tłumaczy.Mnie to nie interesuje
1/10
Lila
ulala
Pasko
13max33
mirnam61
torsan
ulala
Pasko
13max33
mirnam61
torsan
ide
Angeliko a z Tobą przyjemności nie mam. Jak odstawiasz cyrki na mp, a potem ktoś pisze o tym na mp tu mam na mysli to co kiedys o tobie tu ktoś napisał to sie nie dziw.
no tak, chcę wiedzieć skąd ta kobieta wie, że żaliłam się i że to dalej poszło
a potem usuwasz konto jak winna ( jeśli to rzeczywiście ty piszesz)
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Ulala proste pytanie, SKĄD?
żelka daj mi wrescie buziora mocnego TĘSKNIŁEM
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 283 514,50 zł