Wpisy 1 818 961 – 1 819 060
3 grudnia 2013 21:53 → 3 grudnia 2013 22:11, 100 wpisów
ts....do kitu
co prawda sierota jedna nie puściłam naszego zakładu ale kondi świadkiem, że kombinowaliśmy we dwójkę całkiem nieźle
Witam
mam pytanie do Ulali odnośnie wpisu na czacie nr 1806128 skąd wiesz, że żaliłam się Lilce i skąd masz takie informacje, że poszło to dalej?? Dlaczego do swoich prywatnych kłótni mnie w to mieszasz??
mam pytanie do Ulali odnośnie wpisu na czacie nr 1806128 skąd wiesz, że żaliłam się Lilce i skąd masz takie informacje, że poszło to dalej?? Dlaczego do swoich prywatnych kłótni mnie w to mieszasz??
Ula, 57!,9!,53!,31! ale czy razem i czy o 14:00 czy o 21:40 tego nei wiem
Witam. Gratulacje dla wygranych... czekamy na informacje o wygranych... może akurat nikt nie wygrał znowu
kumulacja pewne na mikołaja
a jak myślisz?
Lilka
wasyl-piaski a jak wiadomo polacy uwielbiaja swieta, wiec mozna spodziewac sie podwojenia kumulacji
to Ja, Żelka.. Swoje poprzednie konto usunełam więc żeby się dowiedzieć utworzyłam te więc pytam grzecznie o co chodzi
angierski oby bo nie grałem dzis
zelko---angeliko
A mnie chodziła...20 po głowie.. .
....................................................
....................................................
zelka schudłas
3 w lotto, miałbym 4, ale coś mnie zmyliło i nie skreśliłem liczby 37
Ulala nie wymigasz się mieszasz tu wszystkich z błotem a odpowiadasz komu chcesz i jak chcesz!
AngelikaOku a skąd pewność, że nie jesteś klonem kogoś tam? I teraz robisz wojenkę.
Domyśliłam się pewnych rzeczy. Dziecinada w usuwanie i powracanie. Czy ktoś Cię napuszcza. Całkowity brak honoru jak widać znowu
Domyśliłam się pewnych rzeczy. Dziecinada w usuwanie i powracanie. Czy ktoś Cię napuszcza. Całkowity brak honoru jak widać znowu
ulka..ja? Myslisz że żelka nie czyta czatu?Weź się ode mnie odpierdziel już Ci to raz napisałam i nie chcę mieć z toba nic wspólnego!!
znowu wojenki? zaraz tu rozgonię towarzystwo, zrobi się kilka blokad i zrobimy stronkę o Lotto
Ulala honoru to Ty nie masz jak widać
Pasko ja do tych osób nie pisze i nie chce mieć z nimi nic wspólnego.
Masz racje to jest strona o Lotto i tylko o tym rozmawiam.
Więc może Ty odniesiesz sie do wpisów Lilki i Angleiki
Masz racje to jest strona o Lotto i tylko o tym rozmawiam.
Więc może Ty odniesiesz sie do wpisów Lilki i Angleiki
TY MASZ BRAK HONORU
1 819 023. ulala 2013-12-03 (22:04)
Lila...zaczynasz wojenkę ponownie?
PYTASZ to odpowiadam .I kto tu pierwszy się odezwał?
1 819 023. ulala 2013-12-03 (22:04)
Lila...zaczynasz wojenkę ponownie?
PYTASZ to odpowiadam .I kto tu pierwszy się odezwał?
ACH-AHH-TE BABY , TU MOŻEMY SIE KŁÓCIĆ DO WOLI , RZECZPOSPOLITA BABSKA HA HA
zapraszam
zapraszam
miałam nie pisać do Lilki i nie pisze to stają na głowie by robić wojenkę z Twojego czatu
na forum
teraz Pasko zero honoru
Gratki wygranym. A mi koło nosa przeszło 5/6 w lotto miałem rozpiskę na 6 zakł i w kennym było 13.14.17.31.37.40. Ale nie wysłane
2 tygodnie temu coś ustaliłam. I nie pisz do mnie więcej jeśli masz honor.
PASKO..żelka przeczytała wpis na czacie i chce wyjaśnienia.To moja wina? Niech się teraz ulka tłumaczy.Mnie to nie interesuje
1/10
Lila
ulala
Pasko
13max33
mirnam61
torsan
ulala
Pasko
13max33
mirnam61
torsan
ide
Angeliko a z Tobą przyjemności nie mam. Jak odstawiasz cyrki na mp, a potem ktoś pisze o tym na mp tu mam na mysli to co kiedys o tobie tu ktoś napisał to sie nie dziw.
no tak, chcę wiedzieć skąd ta kobieta wie, że żaliłam się i że to dalej poszło