Wpisy 1 815 014 – 1 815 113
30 listopada 2013 14:07 → 30 listopada 2013 14:58, 100 wpisów
ulcia 43 + z mojego snu!!! ale na sucho...
gg
Przekonałem cię torsan ? To szybko do kolektorki po zakładziki przynajmniej dwa Lotto skreśl
drapciu co drapiesz i co warto podrapac???
ulala
kondziu wytłumacz jakoś blizej to o czym gawedziłeś z eryką???jak co z czym sie je???
10 000 000 zł to już nie żart ludzie za to ładne święta można już zrobić oj ładne i nie tylko.
ulala
nie! ja to już dawno zatypowałem i zapomniałem
nie! ja to już dawno zatypowałem i zapomniałem
Eryka tylko mi pomysła podsunęła isla i ja to u siebie sprawdziłem i wyszło na dzisiaj 10,36,44
Żarty miało być .
isl dalej szcz.liczba, obie krzyżówki, szmaragdy i frutti-ta ma największą szansę na gł. wygraną
kondziu to dawaj jak nie tu to na meila jak ci pasi...
MOnet noooo może to i skromnie ... I - nie sądzę żebyś należał do tych nie wysyłających ?
gg
ona sklada liczbę z dwóch wylosowanych jako pierwsze.
Jezeli wczoraj pierwsze wlosowali 43,47 to ona złożyła z tego 44 ( z pierwszych dwóch)
Jezeli wczoraj pierwsze wlosowali 43,47 to ona złożyła z tego 44 ( z pierwszych dwóch)
kondziu ale z 14 i 21 czy z jednej godziny brac?
taka filozofia...a ja to wrzuciłem do swojego kalendarze, z tym, że ja patrzam na inne cyferasy i ich suma dała mi dzisiaj 10,36
Jak stawiacie do jakiej wygranej max urośnie kumulacja ?
kondziu niesort?
to cholery wylosowali 35,37 , choć jak widac
43,47 dało 44 i ...37
43,47 dało 44 i ...37
ulala a Ty masz wygrane zakładziki ?
kukurydza ok. 1 puszka
seler w zalewie mały słoiczek
por 1 szt.
Majonez rozsmarować, nie mieszać
jajka ugotowane posiekać 4,5 szt.
ananasy
por 1 szt.
ananasy
komp je myślniki
Sałatka warstwowa
Układamy od spodu
kukurydza ok. 1 puszka
por 1 szt.
ananasy niecała 1 puszka
majonezem obficie posmarować
Sałatka warstwowa
Układamy od spodu
kukurydza ok. 1 puszka
por 1 szt.
ananasy niecała 1 puszka
majonezem obficie posmarować
jareczku kope lat...
jarek nie uzbieram na ten biznes nic nie idzie...
ide piec drożdzówke...
jarek wygrałes?czy zarobiłes?
kondi powiem tak weź nie sortowane i tak zrób w całej 20 liczb,wchodzą na następne losowanie ale nie wszystkie od razu,
ja to kiedyś już robiłam,i zobaczyłam ze to ma sens,nawet liczby są odwrócone tez
ja to kiedyś już robiłam,i zobaczyłam ze to ma sens,nawet liczby są odwrócone tez
jarek z której strony nadlatujesz???
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 560 000 zł
A ja mam nadzieję że trafię dzisiaj i nawet takie przeczucie szóstkę w Lotto ciekawe czy sprawdzi się ? No może być ewentualnie piąteczka jakiś czas temu moja znajoma pani powiedziała że na chybił trafił miała piąteczkę a za bogata nie jest nawet ale by patrzcie się odmieniło u niej co ?
jareczku nie ma sprawy...czekam .jak co pomachaj to ci wyjde na przeciw!!!
jarek ja nigdy nie jestem sama...
To pomyślnego prądu obywatelu duże sztormy są mocno buja kutrem ? Ile jeszcze brak do lądu wam ?
jak nie ma starego to matka czatuje...
jarek wiem ale mam takiego doła i brak kasy ze nic mi się nie chce...ty mi zostaw telefon na meilu oddzwonie...
czekaj na plaży jest piękna pogoda będziemy się opalać i pić szampana....
jarek nie pisz do mnie na poczcie zbyt "miło" bo moze ktos niepowołany zobaczyc...
jarek ok chyba w czerwcu na sezonie w mikoszewie jak nic sie nie zmieni mam tam zaklepaną robote...
musze isc bo ciasto wykipi...
na 21.40
5,14,23 13,65,67 13,66,80 13,68,72 14,53,55 15,20,49 15,55,66 20,30,49 22,48,75 1,8,19 8,73,79 10,33,79 40,71,77 50,64,73
5,14,23 13,65,67 13,66,80 13,68,72 14,53,55 15,20,49 15,55,66 20,30,49 22,48,75 1,8,19 8,73,79 10,33,79 40,71,77 50,64,73
Brawo PAZERNY TS znowu się popisał co za wredna łapa losowała coby szczęścia w miłości nie zaznała lub nie zaznał
No i po obiedzie dobry był ziemniaki, kotlety mielone z pieczarkami i buraczki ze słoika. A u was co się zaserwowano i zrobiliście ? A teraz sobie browarka odtworzę puszkę Okocimia bo to moje jedno z ulubionych piw w końcu 7% .
Dobre gardło moje zdrowie wasze ale co mi tam kolejka dla wszystkich forumowiczów na zdrowie do dna kochani.
greg
DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW WSZYSTKIEGO NAJ NAJ I WYSOKICH WYGRANYCH
Jak jawne co masz na myśli greg .
krzys jawne znaczy z nami graczami cobyś pomacał zobaczył i o to idzie ale jebiany Ts tego nie zrobi !!!!!!!! uje wyje......ne to te pier.....lone LO I TE MINISTERSTWO. FINANS .... CAŁA JE...BANAPITYKA RUDEGO .
greg no no
wystarczy zebysmy bie zagrali przez tydzien wszyscy i TS PADNIE NA RYJ
greg oskubałem ts na 24 zł
ale czy mozna nazwac to oskubaniem
skoro zainwestowałem to na 4 losowania
czyli oddałem ts spowrotem
ts da ino troszke bo i tak wie ze sie napalimy i puscimy ponownie
ale czy mozna nazwac to oskubaniem
skoro zainwestowałem to na 4 losowania
czyli oddałem ts spowrotem
ts da ino troszke bo i tak wie ze sie napalimy i puscimy ponownie
Nie za ostro pojechałeś greg ?
greg ma racje ts uj im w pupę
wasyl Ts robi ci w uja tak jak imnie jestem taki ze wyd.....mał bym samego prezesa w uszy
greg cza napisac list otwarty do kogo
A wiecie jak się rozwiązuje zadania związane z czytaniem ze zrozumieniem na maturze pisemnej z j polskiego jakieś rady ?
I tak tego nie zmienicie to po co ta cała afera ?