Wpisy 1 814 714 – 1 814 813
30 listopada 2013 00:36 → 30 listopada 2013 04:23, 100 wpisów
Zamit22 mojemu sasiadowi do dzisiaj sie rece trzesa jak sie wspomni o PROWIDENCIE
narastaram sie obstawiac naj mniej prawdopodobne ze poleca i to jest jak na razie dobra metoda i nie sugerowac sie mapami to podstawa powodzonka
Ściśle i na temat.. w końcu nie widzę róznicy wielkiej... między...a
Np. podkowę mozna wykuć . Nie wiem o co chodzi, nie wkrecaj mnie w pogaduszki, bo na nie nie mam ochoty
Jocia okej, chciałem pogadać ale widze że nie to wporządku ,pasuje
No właśnie o to chodzi że jakbym pamiętał to bym Cie nie obrażił, głupio wyszło,jocia przepraszam
Nerwy, czy wyrzuty sumienia , a sumienie masz czyste , bo nieużywane .
Franek.. ok w porzadku, ale to nie pierwszy raz , doceniam przeprosiny, ale nie ufam Tobie, ze kolejny raz tego nie zrobisz.. jak bedziesz w " stanie"
Dobrze ,że stac Cie na przeprosiny.
Dobrze ,że stac Cie na przeprosiny.
Tak..co najwyżej usmażysz lub upieczesz wode, albo przypalisz czajnik
Jocia naprawde jest mi głupio że tak po tym "stanie" naubliżałem wam, już rzuciłem to, ogólnie przepraszam wszystkich tych którym coś złego napisałem
Trafiłaś w 10-Kiedyś tak długo gotowałem jajka...aż się upiekły
Raz gotowałam i wystrzeliły z garnuszka..ha,ha.. i kiedys piekłam w piekarniku kasztany (te z Placu Pigall) i chyba niezbyt skutecznie je ponacinałam, bo zaczeły strzelac i musiałam szorowac piekarnik ...obeszłam sie smakiem ale pierwszy raz było..więc...
Co sądzicie o 2,4,6,8,10,12,14,18 ? Ja myśle że to pomysł dobry tak na "cuja"
Więc tamtą 8 mke może warto dać z plusem ? ale od 1-20 może czas na takie ? Liczby
Weź sobie 09. bo nie powinna powtórzyc teraz .. skłaniam sie ku 19
Ale fakt ,w mini mozolnie liczby wchodzą
w lotto tak na oko opatrzyłem
3,6,9,21,31,35,43,49
w lotto tak na oko opatrzyłem
3,6,9,21,31,35,43,49
lotto mam stały od pewnego czasu.. i czasami wysyłam jak nie zapomnę
Moze kiedys wróce do starej metody typowania lotto ale muszę obrazic sie na mm
dobra ja już znikam,kolorowych, powodzenia w losowaniach !
Dobranoc