Wpisy 1 813 890 – 1 813 989
29 listopada 2013 14:14 → 29 listopada 2013 16:29, 100 wpisów
Lila
Było tak:
Test A ... 5/20.
Test B ... 5/20.
...............................................
Test A ... 5/20.
Test B ... 5/20.
WN
Player.. .
Robal
Nie pamiętam ale liczba 54 albo 55 była nieobecna 54 albo 55 miało to miejsce w pierwszych 300 losowaniach.
Nie pamiętam ale liczba 54 albo 55 była nieobecna 54 albo 55 miało to miejsce w pierwszych 300 losowaniach.
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 540 000 zł
Lila.. .
...................................................
player
taaaa, i do tej pory wśród grających istnieje ten "mit"
Choć zwróć uwagę, jak jest wycięte - znaczy - jak się nie chciały wturlać też - te kiedyś - niechodzące
no i co o tej ilości powiemy ? widać ? cholibka - n.i.c - nie można powiedzieć - ach, ta śliczna - statystyka i szacunki...
... a 'dużo', to bywało, kiedy zakład był za zeta, teraz nawet zdarzenia tego typu - takie bardziej 'skrajne' nie pomagają grającym...
taaaa, i do tej pory wśród grających istnieje ten "mit"
Choć zwróć uwagę, jak jest wycięte - znaczy - jak się nie chciały wturlać też - te kiedyś - niechodzące
no i co o tej ilości powiemy ? widać ? cholibka - n.i.c - nie można powiedzieć - ach, ta śliczna - statystyka i szacunki...
... a 'dużo', to bywało, kiedy zakład był za zeta, teraz nawet zdarzenia tego typu - takie bardziej 'skrajne' nie pomagają grającym...
Robal
liczba 55 pojawiła się w 28 losowaniu a następne jej pojawienie to 81 losowanie.
To odp TS:
Player
liczba 55 pojawiła się w 28 losowaniu a następne jej pojawienie to 81 losowanie.
To odp TS:
Player
Mówimy o sytuacji z lat 1996-1997. Dostarczone przez producenta kule 50-59 (w ML wykorzystywano kule o różnych kolorach), wbrew założeniom, różniły się od pozostałych kul z zestawu. Nie zostało to wychwycone, dopiero obserwacja wyników losowań wskazała na istotnie rzadsze występowanie tych kul w wynikach. W związku z tym kule zostały wymienione na kule innego typu, od tej pory wyniki są w pełni losowe. Dane sprzedażowe potwierdzają, że wspomniana właściwość używanego 15 lat temu zestawu została zauważona przez grających
Nie umiem tego wkleić tu daje link wpis 71
http://www.multipasko.pl/typowania/totalizator-sportowy/multi-lotek/
http://www.multipasko.pl/typowania/totalizator-sportowy/multi-lotek/
player
... nie ma nigdzie opisanej "procedury", "normy" dla zestawów i kul używanych do losowania - na pytanie - co jest badane i spełnia kryteria - nie udzielili odpowiedzi
... nie ma nigdzie opisanej "procedury", "normy" dla zestawów i kul używanych do losowania - na pytanie - co jest badane i spełnia kryteria - nie udzielili odpowiedzi
Idę wysyłać
musk64procesorowy niejednego misZCza skupień, zacieśnień i roSCZaskiwania /cypryjskiego/ keno - dziś by rozpintolił hihi
50-62 - włącznie - amba ...
i siedziałby w ojczyźnie ...
50-62 - włącznie - amba ...
i siedziałby w ojczyźnie ...
bedzie korzystal z transformaty wystapien z czestotliwosci na sile sygnalu
andromeda nie moze nie na dzien ale gdzies na tydzien dwa gora
angierski ja się na tym kompletnie nie znam
a rozdawałeś programy?
a rozdawałeś programy?
parki grajcie,ja gram,nie zbyt wysoko,zawsze parę groszy wpadnie.
koniecznie
sprzed losowania
i nie wstawiaj skanów, jak pewnemu wynalazcy się przydarzyło - możliwości programu, a na kuponie "chybił-trafił" ...
i cały czas , jak to mówią - znajdzie się głupi i kupi - ostatnia cena, jak mnie poinformowano, to poniżej 'szkodliwości' - 246,-
sprzed losowania
i nie wstawiaj skanów, jak pewnemu wynalazcy się przydarzyło - możliwości programu, a na kuponie "chybił-trafił" ...
i cały czas , jak to mówią - znajdzie się głupi i kupi - ostatnia cena, jak mnie poinformowano, to poniżej 'szkodliwości' - 246,-
Robal_36 ale naciaganie moze jeszcze napisze "wielki odkrywca"
nie odkrywca, a wynalazca, ale cichoooooooooo -
piątek przed sobotą, znowu się naebie, wejdzie i będzie klątwami rzucał
piątek przed sobotą, znowu się naebie, wejdzie i będzie klątwami rzucał
Robal_36 ale ten gosciu to chory czlowiek, zobacz na yt ile filmikow dal, jakby nie wiem co by byl za program
dobra mniejsza z tym nie interesuja mnie zadne programy w lotto
Użytkownik dragon2458 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
oj angierski
a to mało chorych na tym pięknym świecie ? stary a bo to wiesz kto mu co tam donosi ? ostatnio coś mnie pokusiło zajrzeć i wiesz tam są przekonani że idioci są tu, a niektórzy są obecni i tam i tu
nieważne ...
złota, albo fortunka -
możecie zapodać jakieś pewne pewniaki na wieczór ? trochę przedupcyłem /bez skojarzeń/ i jakaś trójczyna by się przydała
a jeden z miSZCZy /jestem na plus/ wczoraj podawał i nie weszło to się łapię wszystkiego
a to mało chorych na tym pięknym świecie ? stary a bo to wiesz kto mu co tam donosi ? ostatnio coś mnie pokusiło zajrzeć i wiesz tam są przekonani że idioci są tu, a niektórzy są obecni i tam i tu
nieważne ...
złota, albo fortunka -
możecie zapodać jakieś pewne pewniaki na wieczór ? trochę przedupcyłem /bez skojarzeń/ i jakaś trójczyna by się przydała
a jeden z miSZCZy /jestem na plus/ wczoraj podawał i nie weszło to się łapię wszystkiego
ale nabiał - słowa nieomal "wypity" użyłem i reklama kontekstowa wbija - i chcą mi leczyć wątrĄbę Bosch...
Zadnia rozwiązuje z matematyki z funkcji kwadratowej akurat teraz a temat brzmi: Wyznaczanie współrzędnych wierzchołka paraboli f. kwadratowej w postaci ogólnej. Dobre filmiki są na YouTube gdzie osoba ładni rozrysowuje tłumacząc przy okazji naprawdę super sprawa może teraz przez to zdam maturę ? Jak to mówią grunt to nie poddawać się. A będzie sukces i oblewanie i co aż tym również idzie nagroda może samochód nawet bo tata wspomniał ale to już jakiś czas temu jak będzie matura to własnie samochód też oj będzie się działo i będzie dumny przy okazji.
ciekawe, co będzie pierwsze
takie DWA w http://www.zegardlugu.pl/ , czy
jakaś sensowna wygrana
.
takie DWA w http://www.zegardlugu.pl/ , czy
jakaś sensowna wygrana
.
Państwowy dług
w przeliczeniu na obywatela
wynosi...
27 255 zł o co z tym chodzi czyli każdy jest jakby zadłużony ?
w przeliczeniu na obywatela
wynosi...
27 255 zł o co z tym chodzi czyli każdy jest jakby zadłużony ?
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee skąd znowu
Pan, Pani Państwo - jesteście ...
no ok - 'infinity' może być
Pan, Pani Państwo - jesteście ...
no ok - 'infinity' może być
Czyli jak pozbyć się mamy tego długo może jakieś pomysły a jak bym tak odkrył tak pomysł co by było ze mną ?
Na kogo stawiacie że wygra konkurs może znowu Biegun ? Moje top 3: 1 Krzysztof Biegun 2 Kamil Stoch 3 Piotr Żyła może być ale czaicie jak by to się sprawdziło ciekawe ile bym wygrał u bukmachera wtedy stawiając z 10 zł ?
Warto to przeczytać i .... chwilę się zastanowić, co zrobić z wygranymi milionami.
..................................................
www.se.pl >> Wydarzenia.
Wygrał milion złotych i wszystko przepił/roztrwonił w 8 miesięcy.
..................................................
www.se.pl >> Wydarzenia.
Wygrał milion złotych i wszystko przepił/roztrwonił w 8 miesięcy.
na chwilę weszlam jeszcze na czat i
Emerytka.. .
Niezłe tempo trwonienia fortuny:
125 000 na miesiąc....
125 000 na miesiąc....
Wn.
Przeciętny śmiertelnik, który zarabia ... 1 600 pln na tę sumę /125 ooo/ musi pracować 78 miesięcy, tj. 6,5 roku.. .
.............................................................
.............................................................