Wpisy 181 302 – 181 401
9 listopada 2010 22:35 → 10 listopada 2010 10:47, 100 wpisów
Gram przeważnie na 14, ostatnio prawie codziennie, choć w weekend miałem przerwę
torsan ja nie grałam i dobrze!!70 zł do przodu, student w co grasz??
chyba przysiądę bardziej do mapy, może coś wykombinuję

Różnie, 2/2, 3/3, 4/4, dziś dałem 5/5. I takimi wariacjami gram

pamietacie jak mowiłam wam o długach, spłacilam, wiekszosc, i dam rade, bez lotka, choc jedna wygrana pozwolila by mi spokojnie spac
no tak to mozna grac ja np stawiałam 10 zł i miałam 2 albo 6 czasami 12 wiec zrezygnowałam
http://www.pudelek.pl/artykul/28340/czyje_to_majty_foto/ co o tym sadzicie??

Rzadko jestem na forum,ale dziś trafiłam 4 LOTTO. Ile będą płacić zobaczymy.
Pozdrawiam z Torunia i graczom życzę dużo szczęścia.
wysłałam mini lotto na dwóch kuponach na jednym 8 zakł. na drugim 5 zakł.zapłaciłam, mój błąd nie sprawdziłam czy kolektorka dała mi 2 kupony,teraz spr. okazuje się ,ze nie mam tego drugiego kuponu.. tam miałam trafne 4/5 mini lotto co mam teraz zrobić?
dream - dziękuję za gratulacje. Moje trafione liczby w LOTTO 1,12,28,47.

klarak...ja tak miałam...na szczęscie wtedy nic na tym kuponie nie było....ale pan nie wie jak to sie mogło stac....powiedział...niemozliwe a za chwile mu mój kupon za maszyne wpadł....od tamtej pory sprawdzam
ja dzisiaj 5/9 na osławioną 9 
i 7/10 (jakby ktos chciał sprawdzic to typowania z 16.07)

i 7/10 (jakby ktos chciał sprawdzic to typowania z 16.07)
pierwszy raz zagrałam w to mini i taka porażka,czy mi odda, z tego wszystkiego ach

klarak >>> mialem ten sam problem. okazalo sie ze kupon spadl pani w kolekturze pod blat. przejdz sie jutro do kolektury i wyjasnij sprawe
kupon na pewno nie wyparowal. nie martw sie. na pewno sie znajdzie i wroci do Ciebie 

W zasadzie to przed godziną wygrałem: 4 zł. ale przy wkładzie 5 zł i tak wyszedłem na minus

Dziwne, że dziś o wiele mniej zawartych zakładów niż w sobotę a szóstka trafiona(przy małej liczbie wygranych pozostałych stopni)
MCSI >> wystarczy jeden zawarty zakład i ktoś może trafić 6 w Lotto 

Dobranoc wszystkim 
Wysokich wygranych jutro!
Dzisiejszym zwycięzcą - GRATULUJE!

Wysokich wygranych jutro!
Dzisiejszym zwycięzcą - GRATULUJE!

.

12 osób śledzi czat.

Dawno tu nie było na czacie myszki1 z Chicago.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.

Już tylko czy aż ....4 osoby na czacie.. .
Dobranoc.
Miłych snów życzę.. .
Miłych snów życzę.. .
Witam.. .

Dzień dobry
Kochani 9/9 trafułam 5 reszta o jeden obok, tylko Wy jesteście w stanie to zrozumieć 

gratulacje 9/9 superowo, a przy okazji dzieki wszystkim za wsparcie mojego 7/10 to tylko tu bo w realu nie bylo za co wyslac,jak dostane rentke 20-tego to pare razy wysle i oby w tym czasie cos wkulnelo sie dobrego,pozdrawiam i samych sukcesow zycze
Witam 
2/5 mini i wiele 1/5 czyli lipa, lotto 1/6 2/6 i dwa oboki byłaby 4 esch
i 4/10 z plusem 

2/5 mini i wiele 1/5 czyli lipa, lotto 1/6 2/6 i dwa oboki byłaby 4 esch
i 4/10 z plusem 
Dream. Witaj.. .
Miłego dnia życzę i wysokich wygranych.
Pozdrawiam.. .
Miłego dnia życzę i wysokich wygranych.
Pozdrawiam.. .

nie zapomnijcie dzisiaj wysłać lotto i mini na jutro bo święto jutro i pozamykane

Graty Kasiu.
Czy to oznacza że dobrze trzymałem kciuki i coś będzie ??

Czy to tylko podpucha ???
Czy to oznacza że dobrze trzymałem kciuki i coś będzie ??

Czy to tylko podpucha ???

Widzę że chyba będzie ale

nie