Wpisy 181 261 – 181 360
9 listopada 2010 20:33 → 9 listopada 2010 23:58, 100 wpisów
kathy-widzisz tak własnie jest jak się nie wyśle to poźniej jest wygrana z tego co się nie wysłało więc trzeba wysyłać cały czas
na 22 obstawione na chybil trafil 01,02,18,39,40,41,57,72,73 stawka *6
Witam wszystkich.
Z dniem 4 .11. zakończył swoją działalność związaną z przyjmowaniem zakładów znany Bukmacher INTERWETTEN .
Bukmacher ten zapowiada , że skupi się teraz na Kasynie i Pokerze .
Pozdrawiam
Z dniem 4 .11. zakończył swoją działalność związaną z przyjmowaniem zakładów znany Bukmacher INTERWETTEN .
Bukmacher ten zapowiada , że skupi się teraz na Kasynie i Pokerze .
Pozdrawiam
Kasiu
tutaj jest godz. 2010 ,a losowanie dopiero o 21 00 , niemartw sie twoje cyferki zostaly wyslane i trzymaj mocno
ok. pa ide do kolacji
tutaj jest godz. 2010 ,a losowanie dopiero o 21 00 , niemartw sie twoje cyferki zostaly wyslane i trzymaj mocno
ok. pa ide do kolacjidzisiej 4 zakłady na chybil dziesitki stawka razy 40 pierona musza

Z 14 dycha w plecy, na 22 czekają obstawione 2 piątki
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 02,07,08,10,18,20,25,27,28,30,36,39,45,47,52,54,58,64,77,78 - Plusem jest liczba: 58
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Mini Lotto - 02,07,09,36,39
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Lotto - 01,12,22,28,40,47
nienawidzę tych cholernych kulek

dzis znów nie zagrałam i znów do przodu, gdybym grała przez ostatnie kilka dni to bym była w plecy 70 zł
Gram przeważnie na 14, ostatnio prawie codziennie, choć w weekend miałem przerwę
torsan ja nie grałam i dobrze!!70 zł do przodu, student w co grasz??
chyba przysiądę bardziej do mapy, może coś wykombinuję

Różnie, 2/2, 3/3, 4/4, dziś dałem 5/5. I takimi wariacjami gram

pamietacie jak mowiłam wam o długach, spłacilam, wiekszosc, i dam rade, bez lotka, choc jedna wygrana pozwolila by mi spokojnie spac
no tak to mozna grac ja np stawiałam 10 zł i miałam 2 albo 6 czasami 12 wiec zrezygnowałam
http://www.pudelek.pl/artykul/28340/czyje_to_majty_foto/ co o tym sadzicie??

Rzadko jestem na forum,ale dziś trafiłam 4 LOTTO. Ile będą płacić zobaczymy.
Pozdrawiam z Torunia i graczom życzę dużo szczęścia.
wysłałam mini lotto na dwóch kuponach na jednym 8 zakł. na drugim 5 zakł.zapłaciłam, mój błąd nie sprawdziłam czy kolektorka dała mi 2 kupony,teraz spr. okazuje się ,ze nie mam tego drugiego kuponu.. tam miałam trafne 4/5 mini lotto co mam teraz zrobić?
dream - dziękuję za gratulacje. Moje trafione liczby w LOTTO 1,12,28,47.

klarak...ja tak miałam...na szczęscie wtedy nic na tym kuponie nie było....ale pan nie wie jak to sie mogło stac....powiedział...niemozliwe a za chwile mu mój kupon za maszyne wpadł....od tamtej pory sprawdzam
ja dzisiaj 5/9 na osławioną 9 
i 7/10 (jakby ktos chciał sprawdzic to typowania z 16.07)

i 7/10 (jakby ktos chciał sprawdzic to typowania z 16.07)
pierwszy raz zagrałam w to mini i taka porażka,czy mi odda, z tego wszystkiego ach

klarak >>> mialem ten sam problem. okazalo sie ze kupon spadl pani w kolekturze pod blat. przejdz sie jutro do kolektury i wyjasnij sprawe
kupon na pewno nie wyparowal. nie martw sie. na pewno sie znajdzie i wroci do Ciebie 

W zasadzie to przed godziną wygrałem: 4 zł. ale przy wkładzie 5 zł i tak wyszedłem na minus

Dziwne, że dziś o wiele mniej zawartych zakładów niż w sobotę a szóstka trafiona(przy małej liczbie wygranych pozostałych stopni)
MCSI >> wystarczy jeden zawarty zakład i ktoś może trafić 6 w Lotto 

Dobranoc wszystkim 
Wysokich wygranych jutro!
Dzisiejszym zwycięzcą - GRATULUJE!

Wysokich wygranych jutro!
Dzisiejszym zwycięzcą - GRATULUJE!