Wpisy 1 812 473 – 1 812 572
28 listopada 2013 13:21 → 28 listopada 2013 14:22, 100 wpisów
moi synowie tam pracują ,ponad 2tys-oni akurat mają już stałe umowy ale np Flex zatrudnia w większości na śmieciowe umowy
tczewianka na sezon to ja zawsze pracuje, gorzej z zimą mam już miejsce zaklepane od długiego majowego weekendu a na truskawki to nie z moim krzyzem i kolanem bo to cza na schyłka albo w kucki ale dziekuje ze jesteś taka miła, jak byś miała namiary na sprzątanie lub coś innego to daj znac...
popytam jedną znajomą,jej teściowa jeżdzi ,może coś będzie wiedziała,jak co na gg dam Ci znać
wiesz jakby dobrze płacili to i dojeżdzac by mozna ale jak marnie płacą to by wyszła praca charytatywna...tylko na paliwo...
tczew
no za daleko,żeby dojeżdżać
medea
ok na razie znikam zajrze na losowanko..obadamy co ts-ik wymysli...
medusia
pa isia
medusia zgarniasz bonusika???
islandorka dziś rzeczywiście może być wysyp 1-10 ale że jest też wskazanie na 11-20 oraz 31-40 i o dziwo 51-60 to raczej na więcej niż 4/10 nie liczę
Coś mi MP muli nieprzyzwoicie i co chwilę się zawiesza. Ciekawe dlaczego
isia ajkurat wczoraj nie weszlo za duzo ze snu ale probowac dalej trzeba może źle sen opisalem
no ja mam nadzieje ze chociaz cos wygram bo ostatnio to nawet 2 zl nie mialem ;/
Lila
Zamit
zamit22 wypłata masz na myśli małe pendolino co to przetacza się przez stacja moje konto tak, że tylko cug powietrza zostaje po tych dwóch -trzech dniach
Lila, jackwar
Lila, jackwar
witam wszystkich
Medea , po prostu jesteś rozrzutna
tyle kasy wydawać w ciągu 3 dni ?
Lepiej powiedz gdzie się bawisz i zaproś na jeden dzień
tyle kasy wydawać w ciągu 3 dni ?
Lepiej powiedz gdzie się bawisz i zaproś na jeden dzień
madea ja mam tez mala wyplate kupie buty oplace rachunki
jakies ubrania i po kasie ;/
jakies ubrania i po kasie ;/
tak na poważnie to zapoznajcie się w wolnej chwili z tym materiałem i miejcie wpływ komu kasę dajecie .
Młodzi ludzie opracowali projekt który pokazuje w czyich rękach jest Polska .
http://www.youtube.com/watch?v=84tdn3Gx3K4
Młodzi ludzie opracowali projekt który pokazuje w czyich rękach jest Polska .
http://www.youtube.com/watch?v=84tdn3Gx3K4
Zamit22 i to właśnie jest to czego nienawidze w wypłacie narobi człowiekowi apetytu a potem figa z makiem do kolejnej
jackwar ach te skróty myślowe oczywiście chodziło o kwotę wolną czyli pozostałość po zapłaceniu rachunków i innych haraczy Jakby ich nie zapłacić to balangę by wystarczyło tak jakoś na 14 dni
jackwar ach te skróty myślowe oczywiście chodziło o kwotę wolną czyli pozostałość po zapłaceniu rachunków i innych haraczy Jakby ich nie zapłacić to balangę by wystarczyło tak jakoś na 14 dni
dziś byłem w szoku, TS jakieś ramki pomontował tablice, ponoć mają być jeszcze ekspresy do kawy
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
19,26,27,28,29,31,33,36,41,43,49,52,53,61,62,63,71,73,78,80
Plusem jest liczba: 28
19,26,27,28,29,31,33,36,41,43,49,52,53,61,62,63,71,73,78,80
Plusem jest liczba: 28
no i 20 poszło się ....
1 812 044. jocia 2013-11-28 (00:32) Hańba temu,kto myśli o Tym źle
71 ale mam tylko zera i jedynki..61 jeszcze moze
jeszcze nie sprawdziłam
71 ale mam tylko zera i jedynki..61 jeszcze moze
jeszcze nie sprawdziłam
nie gram do wypalty nie ma mnic kasy i nic nie wygrywam zaczynam w grrudniu ta koncowka listopadaa fatalna
dobrze że nie grałem
niedługo to w tych budach kolektorki swetry będą sztrykować, bo klientów niebędzie
Jasza , generalnie gra na jedną liczbę jest nie opłacalna , zresztą każda gra jest nieopłacalna ale zauważono że ktoś grał grubo na 3 liczby a teraz przerzucił się na 2
wysłałam dziś systemem z 14 liczb na 3 zak i 10 skreśleń, mam 5/10 5/10 5/10 4/10
agatkaa , kiepsko
mrówka ma w typach 7/10 ale coś się nie pucuje czy wyslała
mrówka ma w typach 7/10 ale coś się nie pucuje czy wyslała
Dopisano wygrane multi multi