Wpisy 1 811 528 – 1 811 627
27 listopada 2013 17:14 → 27 listopada 2013 18:24, 100 wpisów
Trisio. Już ??
Poczekaj jeszcze trochę,a później
Poczekaj jeszcze trochę,a później
Jocia.. .
................................................
Witam wszystkich. Co sądzicie o takim zestawiku? 8,10,20,23,25,29,33, jestem nowa na forum, ale stałym bywalcem multipasko. na swoim koncie w oszusta TS mam 7/8 i 6/7 wytypowane.
Jocia
Trisio.
Kiedyś dopiero po 13:00
Kiedyś dopiero po 13:00
Użytkownik wojtas198721002 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
muszęwygrać nie wiem jeszcze, ale wyglada fajnie zestawik , myslisz,ze 10 powtórzy ?
za trafienia
za trafienia
To Wojtas może grać jutro w mini i w dużego.
jolcia liczę na to czasem lubi łączyć małe liczby z nastkami
Witam,
Zamierzam wprowadzić 1, może 2 razy w tygodniu... a może nawet z czasem codziennie, merytoryczne, godzinne spotkania na czacie.
W takiej godzinie będę od początku do końca obecny i mocno śledzący Wasze wpisy, pytania, dyskusje.
W takiej godzinie zakaz będzie jakichkolwiek pogaduszek na luzie, natomiast będę odpowiadał na merytoryczne pytania + będziemy wspólnie dyskutować na jakieś tematy lotto.
Zamierzam wprowadzić 1, może 2 razy w tygodniu... a może nawet z czasem codziennie, merytoryczne, godzinne spotkania na czacie.
W takiej godzinie będę od początku do końca obecny i mocno śledzący Wasze wpisy, pytania, dyskusje.
W takiej godzinie zakaz będzie jakichkolwiek pogaduszek na luzie, natomiast będę odpowiadał na merytoryczne pytania + będziemy wspólnie dyskutować na jakieś tematy lotto.
Co o tym sądzicie... no i pytanie kiedy najlepiej by odpowiadało?
Pasko może być
Może być.. .
Pytanie czy lotto jest na tyle interesujące aby godzine o nim gadać non stop
trisetum: pytanie czy 10 minut wystarczy na pytania do mnie, itd. od różnych użytkowników?
pasko a ty do ciebie pytania, ale odpowiesz na sysko czy jak Maciek
tzn. między innymi będzie to moment, gdzie będziecie mieć pewność, że jestem i przeczytam każde pytanie, odpowiem na co się da.
Pasko , właśnie , co z panem z TSu ?
Znudziły mu się plany współpracy czy tzw beton urzędniczy ?
Znudziły mu się plany współpracy czy tzw beton urzędniczy ?
oczywiście jeśli dojdziemy do momentu, że nie ma o czym gadać / nie ma ciekawego tematu, to kończymy sesję wcześniej i to wszystko, nie musi być, że obowiązkowo równa godzina.
Jackwar... .
Dobre pytanie.. .
Dobre pytanie.. .
Pół godziny myślę max , największe zainteresowanie jest pewniaczkami , tak sądzę
jackwar: nie ma czasu ostatnio, żeby pociągnąć temat, ale dawniej jak się pytałem, to była chęć powrotu do podobnego czata.
Rozumiem pewnie zastanawiają się jak wydać kasę z zerami w reklamie
Pasko , trochę znam realia takich zespołów prasowych i pracy w urzędzie to powiem ci że brak czasu to jedno ale obawa przed nieprzemyślaną wpadką i utratą pracy to drugie . Niestety takie są realia i pewnie rotacja po zmianie prezesa
Co zrobić żeby zrozumieć jak wykonywać 15 zadań z podanego tekstu na maturze z języka polskiego ? Bo ja no nie wiem niby wiem o co chodzi a nie mogę tego ująć w zdaniach. Jest jakaś metoda na to ?
jackwar urzędnicy to beton, kiedyś przed wojną idea była tak, że urzędnik ma pomagać jak się da, najpierw pomóc a potem znaleźć przepis, teraz jest zupełnie odwrotnie.
hej
Bo mam w gazecie próbną maturę z języka polskiego którą przygotowuje OPERON i te pytania są tak ułożone że nie wiadomo jak się do nich zabierać a do tego bądź taki mądry i wbij się w klucz egzaminacyjny to samo dotyczy wypracowania z góry dziękuje za pomoc.
A już niektórym ślinka ciekła że Lila wystąpi w losowaniu jako gość
niestety , biorą tylko aktorów by z roli nie wypadli
narka , idę palić
niestety , biorą tylko aktorów by z roli nie wypadli
narka , idę palić
matura podstawowa to jest błahostka, z kluczem jest zabawa przy rozszerzonej z wosu czy biologii
Znaczy trzeba się powolutku zabierać za przygotowywania. Maturę zdawałem pierwszy raz w 2012 roku po skończeniu szkoły i w tym pisałem poprawkę ale nie zdałem bo miałem z matematyki 16% a języka polskiego 21% i się zastanawiam gdzie te punkty mi uciekły ?
Czyli ty po maturze kolego jesteś szanowny ?
krzysiek kup sobie jakieś repetytorium i zestaw ćwiczeń jak Cię w szkole nie przygotowal do polskiego. A do wypracowania po prostu przeczytaj wszystkie lektury ze zrozumieniem.
Wszystkie lektury a nie ma innego sposobu ?
no jest, znajź tych co Ci będą sprawdzali egzamin i w łapę hehe{{jezyk}. Tylko, że możesz wylądować w kryminale, ale co tam...
Przecież niektórzy co zdali mówili że żadnej praktycznie lektury nie przeczytali tylko z streszczeń i tez dało radę to co ty mówisz ?
Nie wiem sam z czym będę miał trudniej dać radę z matematyka czy polskim ?
no to po co się pytasz jak wiesz co masz robić? Te lektury po coś są w tej szkole...
Sara.. .
......................................
......................................
Dla zabierania chyba czasu ludziom i zawracania niepotrzebnie gitary tyle w temacie i co gdzie mi się to w życiu przyda ?
Nie wiem o czym może Pasko Nam tłumaczyć, nie jest stroną decyzyjną/TS/.TS ma wszystkie te zabawki w ręku i tyle w tym temacie.A co wszystkich interesuję już było powiedziane i odpowiedzi niestety nie było. Z całego czatu z P. Maćkiem , jednej drobnej rzeczy nie udało się osiągnąć .TS to beton i dopóki interes się kręci , tak ten bajzel pozostanie
Krzystof samo czytanie rozwija myślenie i jest bardzo przydatne, bo dzięki temu się rozwijasz. Nie rezygnuj z czytania
koszmar Veto dla takiego " maturzysty "
sara
zmykam w mapki.. pełne znurzenie
sara
zmykam w mapki.. pełne znurzenie
no nie wiem krzyszof czy ci się przyda, czy nie, zależy jakie życie sobie zaplanowałeś...
jak ani z polaka, ani z matmy nie jesteś na tyle dobry, żeby zaliczyć maturę podstawową, to sama się nasuwa odpowiedź.
Krzysztof..jak masz takie podejście, to szkoda czasu..idź do pracy
andromeda
Zmykam..bo nie moge tego czytać ..matura za skrypty, treszczenia c..koszmar
andromeda
Zmykam..bo nie moge tego czytać ..matura za skrypty, treszczenia c..koszmar
a jak chcesz zdac to wez d... w troki i od dzis sie już ucz, czytaj lektury, czytaj popzrednie matury z rozwiazaniami =- pełno tego w necie
Sorelka.. .
a matme to sie ćwiczy od 1 klasy podsaqwóki nie ma innej metody. trwening czyni mistrza
Sorelka.. .
i wiesz co zdawales pierwszy raz w 2012 potem poprawkę potem w 2013 i poprawkę to były już 4 podejścia nie dało ci to do myślenia?
Ciekawostka finansowa:
Od przyszłego roku minimalna płaca w Niemczech będzie wynosić... 8,50 euro za godzinę.
Od przyszłego roku minimalna płaca w Niemczech będzie wynosić... 8,50 euro za godzinę.
sorelka poprawka w sierpniu jest chyba tylko dla tych co mają tylko 1 przedmiot neizaliczony.
Gejlord.
Warto to porównać z polską minimalną płacą.. .
Warto to porównać z polską minimalną płacą.. .