Wpisy 1 811 501 – 1 811 600
27 listopada 2013 16:35 → 27 listopada 2013 18:01, 100 wpisów
jocia
gaja
jocia
Użytkownik rafalski38 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
jocia >>>> jak tam dzisiaj ci poszlo????
1 811 415---o ten wpis ci chodzi?
Użytkownik emerytka 46 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
1 811 399. jocia 2013-11-27 (14:12) Hańba temu,kto myśli o Tym źle
5/10,5/10,5/9,4/6,4/8...i jeden kosz
5/10,5/10,5/9,4/6,4/8...i jeden kosz
użytkownik jocia ty jesteś maskotką TS czy systemem komputerowym TS -bo na czacie jestes na okragło czy to noc ,czy to dzień -pozdro bez napinki
Trisio. Już ??
Poczekaj jeszcze trochę,a później
Poczekaj jeszcze trochę,a później
Jocia.. .
................................................
................................................
Witam wszystkich. Co sądzicie o takim zestawiku? 8,10,20,23,25,29,33, jestem nowa na forum, ale stałym bywalcem multipasko. na swoim koncie w oszusta TS mam 7/8 i 6/7 wytypowane.
Jocia
Trisio.
Kiedyś dopiero po 13:00
Kiedyś dopiero po 13:00
Użytkownik wojtas198721002 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
muszęwygrać nie wiem jeszcze, ale wyglada fajnie zestawik , myslisz,ze 10 powtórzy ?
za trafienia
za trafienia
To Wojtas może grać jutro w mini i w dużego.
jolcia liczę na to czasem lubi łączyć małe liczby z nastkami
Witam,
Zamierzam wprowadzić 1, może 2 razy w tygodniu... a może nawet z czasem codziennie, merytoryczne, godzinne spotkania na czacie.
W takiej godzinie będę od początku do końca obecny i mocno śledzący Wasze wpisy, pytania, dyskusje.
W takiej godzinie zakaz będzie jakichkolwiek pogaduszek na luzie, natomiast będę odpowiadał na merytoryczne pytania + będziemy wspólnie dyskutować na jakieś tematy lotto.
Zamierzam wprowadzić 1, może 2 razy w tygodniu... a może nawet z czasem codziennie, merytoryczne, godzinne spotkania na czacie.
W takiej godzinie będę od początku do końca obecny i mocno śledzący Wasze wpisy, pytania, dyskusje.
W takiej godzinie zakaz będzie jakichkolwiek pogaduszek na luzie, natomiast będę odpowiadał na merytoryczne pytania + będziemy wspólnie dyskutować na jakieś tematy lotto.
Co o tym sądzicie... no i pytanie kiedy najlepiej by odpowiadało?
Pasko może być
Może być.. .
Pytanie czy lotto jest na tyle interesujące aby godzine o nim gadać non stop
trisetum: pytanie czy 10 minut wystarczy na pytania do mnie, itd. od różnych użytkowników?
pasko a ty do ciebie pytania, ale odpowiesz na sysko czy jak Maciek
tzn. między innymi będzie to moment, gdzie będziecie mieć pewność, że jestem i przeczytam każde pytanie, odpowiem na co się da.
Pasko , właśnie , co z panem z TSu ?
Znudziły mu się plany współpracy czy tzw beton urzędniczy ?
Znudziły mu się plany współpracy czy tzw beton urzędniczy ?
oczywiście jeśli dojdziemy do momentu, że nie ma o czym gadać / nie ma ciekawego tematu, to kończymy sesję wcześniej i to wszystko, nie musi być, że obowiązkowo równa godzina.
Jackwar... .
Dobre pytanie.. .
Dobre pytanie.. .
Pół godziny myślę max , największe zainteresowanie jest pewniaczkami , tak sądzę
jackwar: nie ma czasu ostatnio, żeby pociągnąć temat, ale dawniej jak się pytałem, to była chęć powrotu do podobnego czata.
Rozumiem pewnie zastanawiają się jak wydać kasę z zerami w reklamie
Pasko , trochę znam realia takich zespołów prasowych i pracy w urzędzie to powiem ci że brak czasu to jedno ale obawa przed nieprzemyślaną wpadką i utratą pracy to drugie . Niestety takie są realia i pewnie rotacja po zmianie prezesa
Co zrobić żeby zrozumieć jak wykonywać 15 zadań z podanego tekstu na maturze z języka polskiego ? Bo ja no nie wiem niby wiem o co chodzi a nie mogę tego ująć w zdaniach. Jest jakaś metoda na to ?
jackwar urzędnicy to beton, kiedyś przed wojną idea była tak, że urzędnik ma pomagać jak się da, najpierw pomóc a potem znaleźć przepis, teraz jest zupełnie odwrotnie.
hej
Bo mam w gazecie próbną maturę z języka polskiego którą przygotowuje OPERON i te pytania są tak ułożone że nie wiadomo jak się do nich zabierać a do tego bądź taki mądry i wbij się w klucz egzaminacyjny to samo dotyczy wypracowania z góry dziękuje za pomoc.
A już niektórym ślinka ciekła że Lila wystąpi w losowaniu jako gość
niestety , biorą tylko aktorów by z roli nie wypadli
narka , idę palić
niestety , biorą tylko aktorów by z roli nie wypadli
narka , idę palić
matura podstawowa to jest błahostka, z kluczem jest zabawa przy rozszerzonej z wosu czy biologii
Znaczy trzeba się powolutku zabierać za przygotowywania. Maturę zdawałem pierwszy raz w 2012 roku po skończeniu szkoły i w tym pisałem poprawkę ale nie zdałem bo miałem z matematyki 16% a języka polskiego 21% i się zastanawiam gdzie te punkty mi uciekły ?
Czyli ty po maturze kolego jesteś szanowny ?
krzysiek kup sobie jakieś repetytorium i zestaw ćwiczeń jak Cię w szkole nie przygotowal do polskiego. A do wypracowania po prostu przeczytaj wszystkie lektury ze zrozumieniem.
Wszystkie lektury a nie ma innego sposobu ?
no jest, znajź tych co Ci będą sprawdzali egzamin i w łapę hehe{{jezyk}. Tylko, że możesz wylądować w kryminale, ale co tam...
Przecież niektórzy co zdali mówili że żadnej praktycznie lektury nie przeczytali tylko z streszczeń i tez dało radę to co ty mówisz ?
Nie wiem sam z czym będę miał trudniej dać radę z matematyka czy polskim ?
no to po co się pytasz jak wiesz co masz robić? Te lektury po coś są w tej szkole...
Sara.. .
......................................
......................................
Dla zabierania chyba czasu ludziom i zawracania niepotrzebnie gitary tyle w temacie i co gdzie mi się to w życiu przyda ?
Nie wiem o czym może Pasko Nam tłumaczyć, nie jest stroną decyzyjną/TS/.TS ma wszystkie te zabawki w ręku i tyle w tym temacie.A co wszystkich interesuję już było powiedziane i odpowiedzi niestety nie było. Z całego czatu z P. Maćkiem , jednej drobnej rzeczy nie udało się osiągnąć .TS to beton i dopóki interes się kręci , tak ten bajzel pozostanie
Krzystof samo czytanie rozwija myślenie i jest bardzo przydatne, bo dzięki temu się rozwijasz. Nie rezygnuj z czytania
koszmar Veto dla takiego " maturzysty "
sara
zmykam w mapki.. pełne znurzenie
sara
zmykam w mapki.. pełne znurzenie
no nie wiem krzyszof czy ci się przyda, czy nie, zależy jakie życie sobie zaplanowałeś...
jak ani z polaka, ani z matmy nie jesteś na tyle dobry, żeby zaliczyć maturę podstawową, to sama się nasuwa odpowiedź.