Wpisy 180 974 – 181 073
8 listopada 2010 20:15 → 8 listopada 2010 22:23, 100 wpisów
Uciekać stąd jak najdalej do dużych miast Polski. Gdzie proponujecie najlepiej?
Rządzą coraz mądrzejsi ludzie,
a nie trzeba być mądrym,żeby wiedzieć,
że z pustego to i Salomon-to ten co narty wynalazł
-nie naleje.
a nie trzeba być mądrym,żeby wiedzieć,
że z pustego to i Salomon-to ten co narty wynalazł
-nie naleje.
FILCjuszu - jutro w Ex_ pogrom się szykuje , wiem i milczę , olej do końca MM , myśl tylko o nim. Aha - zakład nadal aktualny , choć już nie ten szlif..... a pieniądze te same . Pozdro , tera , nara , zara wielka wara.
xelom. Jaki ten świat jest mały. Ja mieszkam niedaleko ciebie, jakieś 60 km od tego najstarszego miasta w Polsce. A trasa jest prosta jak sznurek w bucie. Jeśli mala557 mieszka w Ko..ie to mam jeszcze bliżej bo 50 km. A do W...i tylko 20. Po sąsiedzku życzę trafnych typowań i do zobaczenia w P-niu na Palacza
Jeśli wierzycie w Pana Boga,żeby Wam pod powiedział liczby i w nim widzicie ratunek...
.To raczej(żal.pl).? A gdzie Wasza inwencja?Dociekanie? Doświadczenia innych na tym forum ?Nauka na błędach innych ? Mariusz2 ma racje w pewnym sensie. W cyklach szukamy odpowiedzi nie w czasie.(cykle równiez są w zawarte w czasie,lecz czas jest względny,jakby nasz ludzki,nie wiem jak to opisać...
Kurka ,również ma rację,z RP i jej obliczeniami,którym poświęca wiele czasu ,aby pisząc post nie"dupnąć się i nie pomylić".Chyba ,że pisze z palca...<brak komentarza w tym miejscu>.To nasza obecna matematyka (teoretyczna).<Wtrącił swoje zdanie.).Na której podstawie zostały zbudowane ,maszyny"losowe".
Ps. Dla 98% uczestników tego forum.Skompromituję się.Dla 1%. Będę zrozumiały.1%, Brakujących, too...chyba dzieci INDYGO
.To raczej(żal.pl).? A gdzie Wasza inwencja?Dociekanie? Doświadczenia innych na tym forum ?Nauka na błędach innych ? Mariusz2 ma racje w pewnym sensie. W cyklach szukamy odpowiedzi nie w czasie.(cykle równiez są w zawarte w czasie,lecz czas jest względny,jakby nasz ludzki,nie wiem jak to opisać...
Kurka ,również ma rację,z RP i jej obliczeniami,którym poświęca wiele czasu ,aby pisząc post nie"dupnąć się i nie pomylić".Chyba ,że pisze z palca...<brak komentarza w tym miejscu>.To nasza obecna matematyka (teoretyczna).<Wtrącił swoje zdanie.).Na której podstawie zostały zbudowane ,maszyny"losowe".Ps. Dla 98% uczestników tego forum.Skompromituję się.Dla 1%. Będę zrozumiały.1%, Brakujących, too...chyba dzieci INDYGO

Kocio, pewnie Rant podpala

A kiedyś uczyłem się z takim z Lenart pod Filipowem

To było 20 lat temu..Może juz się wyprowadzili...
>marekg < >> mala557 <<
też Wam życzę trafnych typowań i do zobaczenia w Poznaniu na ul. Palacza
ja tam jeszcze nie byłem ,ale będe
pozdr

też Wam życzę trafnych typowań i do zobaczenia w Poznaniu na ul. Palacza
ja tam jeszcze nie byłem ,ale będe
pozdr

Kasiaczku
gdziez bym mogl,musialem zostac dluzej w pracy i nie dalem rady wyslac przed 19 30
,ale jutro napewno ok.
gdziez bym mogl,musialem zostac dluzej w pracy i nie dalem rady wyslac przed 19 30
,ale jutro napewno ok.
dream to Twoja fotka ??
Ferdek Kiepski szuka sposobu na wygraną w Lotto:
http://www.youtube.com/watch?v=iZmlA7RtBhk

http://www.youtube.com/watch?v=iZmlA7RtBhk

Nie wiem,dlatego pytam
i bez całusów proszę,
zbyt krótko się znamy.
i bez całusów proszę,
zbyt krótko się znamy.
Kupony wysłane.Warunki nadania:koszmar,deszcz i zimno,osoba przyjmująca zaklady:kobieta,warunki przeciętne,obsługa przeciętna.Pozostaje teraz czekać i zobaczyć jakie kulki wydmucha ten z bębna

hipopotan dmuchnąłem właśnie w
alkomat i wyszło 3.75 więc
3 i 75 to pewniaki
alkomat i wyszło 3.75 więc
3 i 75 to pewniaki
hipo o pozytywne impulsy to
T.P. poproś
T.P. poproś
panie szpic dzisiaj widziałem w kolekturze jak kobieta,waga 80 kilo kupowała zdrapki za 10 złotówek
hipo może się odchudzała ??
czy ktos wie co z ricardosem bo ani tele nie odbiera ani sms nie odpisuje

xelom lila na pewno chodzi na spacery z psem i nie ma czasu na pisanie

rzutem na taśmę w ostatniej chwili wysłane:
mm 3,8,11,27,31,32,42,56,66,72
4,8,15,27,33,45,53,67,72,79
1,16,40,54,63,69
z maszyny: 2,9,16,22,31,38,45,53,62,78
..P.O.W.D.Z.E.N.I.A

Witam Towarzycho AH 
Witaj Kajtulka
Ahoy Miroslav
Ako sa mas ?

A to dla KOCIA 

Witaj Kajtulka

Ahoy Miroslav
Ako sa mas ?

A to dla KOCIA 

właśnie kończe pić herbatę ale dopiero teraz zauważyłem,że sługa zapomniał do niej wrzucic cytrynę
Użytkownik saltosky dodał nowy komentarz w temacie Wywiad z Ryszardem Rembiszewskim !
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 07,10,18,19,24,26,30,40,41,45,47,57,58,59,63,64,66,68,77,79 - Plusem jest liczba: 58
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 28, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 04,26,32,46
I znowu wpadło coś z przedziału 77-80

u was też tak leje

Jedno 6/10