Wpisy 1 809 697 – 1 809 796
26 listopada 2013 13:17 → 26 listopada 2013 13:53, 100 wpisów
tak jak dzisiaj w DDTVN napisała jakaś kobieta że jej syn u nich na dachu siedzi a powiedział ,że idzie pisać maturę ustną
A jutro zaczynają się matury próbne trzeba przejrzeć te testy przyda się pewnie coś podobnego pewnie w maju będzie ?
Witam panie Januszu .
Gra pan w Mini Lotto ja kupiłem dwa zakłady na dzisiaj i liczę na trafienie piąteczki.
Tak podobne tylko wszyscy matury nie zdają jakoś ?
To jak niby taka prosta jak dla debili to czemu tak jest ?
widocznie debile nie powinny miec matury a na pewno nie mgr przed nazwiskiem
Jocia
matura to egzamin dojrzałości , a ktoś kto w wieku 20 lat tlucze w ps 3 czy 4 dojrzały nie jest przynajmniej dla mnie
sorelka..niektórzy mają po 60 a zachowują się jak dzieci a po maturze o ile w ogóle,42 lata
Mój kolega też grał w PS3 a teraz kupił sobie bardzo dobry komputer za którego dał około 3500 zł bo był składany i sama karta graficzna kosztowała około 1200 zł oczywiście głownie do gier najnowszych będzie go mieć i ma 22 lata.
Tak wstyd tacie jest i trochę się nie dziwie.
Można mieć maturę i być tłumokiem który nie rozumie co czyta. Taka prawda sorelka.
krzysztof zostanie zawodowym zdawaczem matury , moze to nowa dziedzina sportu
Krzysztof, czy ten kolega zdał maturę
Krzysztof, czy ten kolega zdał maturę
krzysztof...now styd bo nwestuje w Ciebie a Ty zamiast się uczyć to na ps 3 grasz ciągle w przyszłym roku zrobisz podejście i zdasz,chyba
Dzisiaj nie grałem jeszcze.
Nie nie zdał i chodził do szkoły zawodowej a potem zrobił jeszcze w tej samej szkole co ja chodziłem LO a do matury nie przystąpił. Od iluś lat z tata który jest murarzem jeździ z nim i tak zarabia sobie.
Pewnie że pogram a co ?
W PGA Tour Tiger Woods 13 będę grać w golfa karierę sobą.
Nie ma co chyba idę pograć ?
Dzisiaj coś czuję głęboko że trafię w Mini Lotto i problem z głowy a wtedy wy się martwcie co dalej i gdzie znaleźć pracę i tak dalej .
Lila wyslana ?
na ile skreslen dzisiaj ??
jocia
fiolka
dotam
na ile skreslen dzisiaj ??
jocia
fiolka
dotam
krzysztof c życze ci jak najbardziej tej 5/5 w mini i zeby byla tylko 1
Dzień dobry
A z polskiego łatwo jest zdać egzamin pisemny ?
Dziękuje trochę by mnie to ustawiło.
tczewianka
Lila,aleś nachlastała tych na NIE
A nie można na skróty ?
Fiolka
niby jak na skróty? bryki? to sa pomoce dla tych co kiedys ksiazke przeczytali uczciwie
Ale ja ustny mam zdany za pierwszym podejściem a wybrałem sobie temat coś o sarmatyzmie ogólnie o tym co to jest i tak dlaej a co najważniejsze sam tą pracę zrobiłem no z pomocą Internetu oczywiście ale nie gotowiec dostałem 65%.