Wpisy 1 806 335 – 1 806 434
23 listopada 2013 21:48 → 23 listopada 2013 22:09, 100 wpisów
u mnie jak zwykle LIPA, szkoda kasy.....nic nie wygrywam
Lila a 11 lat temu byłaś tez już mężatką?? Bo tak pisałaś. Następnie niby brałaś ślub 10 sierpnia 2012. Dziwne. Wklej tu te fotkę
gaja-żużel lubię również
ulka w dupie byłaś i gówno widziałas,te włochy gdzie ty byłaś to ja rasiren tak o jak mam ochotę a ty jedziesz tam i podniecasz się kłamczucho nie wiadomo czym i nawet basia cię ostatnio poprawiała bo źle napisałaś po włosku a wielką włoszkę chciałaś zgrywać do szkoły won i ode mnie won bo bana wyłapiesz razem ze mną zakłamana w zaparte na czacie lecisz i oczerniasz innych bo myślisz że pójdą za tobą ale się możesz zdziwić
no jak lysy losuje to nic nie wygrywam moze magda przyniesie szczęscie
i napiszę tylko tyle.Nie chce mi się do ciebie pisać nie jesteś warta funta kłaków ani mojej uwagi bo nie stać cię na to
Lila w zaparte lecisz Ty. 4 lata temu miałaś 16 dzieci, z którym grałaś w tenisa. Teraz blizniaki. Dorośnij wreszcie!!! Po co Ci fikcyjne życie? Żyjesz czatem.
śluba to można brac i co miesiąc przecież chyba że w innym świecie żyje
zbieram
na
perułkę dla
łysego
to wtedy zaczniemy wygrywac
na
perułkę dla
łysego
to wtedy zaczniemy wygrywac
lukato sprawdzam w gwiazdach
naszrot
a gdzie Jocia ????
Lila dzień w dzień mu uwagę poświęcasz! Wymyślasz mi nazwy takie owakie. Naprawdę warte to wszystko tego? Po co tę energie na mnie marnujesz?
Patrz weszłaś tu na czata i z krosnem. Ja nic do Ciebie sie nie odezwałam.
Napisałam jankowo i odrazu wyzwałaś mnie???
Patrz weszłaś tu na czata i z krosnem. Ja nic do Ciebie sie nie odezwałam.
Napisałam jankowo i odrazu wyzwałaś mnie???
Ulka..no chcesz czy nie akceptujesz czy nie wali mnie to w tenisa grałam od zawsze i gram i mam dwoje dzieci i męża i dom piękny a Ty co masz? Rozwódko?
Dobry Wieczór wszystkich
No niestety to nie był mój dzień. Najpierw neta nie miałam a na telefonie nie lubię pracowac w necie a teraz jeszcze pogrom nawet w typowaniach na sucho
No niestety to nie był mój dzień. Najpierw neta nie miałam a na telefonie nie lubię pracowac w necie a teraz jeszcze pogrom nawet w typowaniach na sucho
dziewczynki nie kłoćcie sie, bo będzie deszcz jutro padać
medea76
medea
Tu na czacie pisałaś 3 lata temu ze masz 2 szesnastoletnich synów, że grasz z nimi w tenisa. Byłaś policjantką, lekarką i czym tam jeszcze chcesz. Dobrze. Dziecko drogie po co Ty dzień w dzień mi tyle uwagi poświęcasz, wymyślając mi nazwy? Dziecko drogie opamiętaj się Lila
Ulka masz coś z deklem na bank,ja ci nazwy wymyslam? Ty mi koło dupy latasz,nie wartaś mojej uwagi bo ja wpadam na godzinę przed losowaniem i spadam po losowaniu nawet o tobie po minucie nie pamiętam a nawet jak tu coś piszesz i mnie się nie czepisz to cię nie widzę między nikami a fifi i tak co DOBRZE zrobi
mrófka i tak będzie padac i to ze sniegiem
Lila wróć się do momentu jak pisałaś Krosno, a ja tylko Jankowo. i bach piany zaczęłaś toczyć
no własnie, będzie jutro padać...........
440 sledzi czyta jak mp upada
jaka legja?? Ta z warszawy Mareczku
ulka jak już to 3 lata temu w żartach z wanilla jak pisał że ma takie duże dzieci ale to żarty były a fakt faktem grałam w tenisa i gram (Oczym ty możesz tylko [omażyć) z młodzieżą bo po prostu jestem w tym dobra I nie pisz do mnie dziecko bo nie jestem twoim dzieckiem.Masz swoje to sobie do swojego tam na***laj ale nie do mnie bo bez urazy ale takiej matki bym nie chciała
mam talent na tvn
W stałych zestawach oba zestawy "urodzeniowe" obliczone numerologicznie dały coś takiego :
41,9,21,51,29,33,61 --> 5/7 PLUS
5,12,29,33,2,21 --> 4/6 PLUS
A jak je puszczam w realu to 1/7 i 1/6 to norma
41,9,21,51,29,33,61 --> 5/7 PLUS
5,12,29,33,2,21 --> 4/6 PLUS
A jak je puszczam w realu to 1/7 i 1/6 to norma
ale ty głupia jesteś,wystarczy zapłacić detektywowi i cię ma,ale szkoda mi na ciebie kasy
No cóż nie ma co sobie psuc sobotniego wieczoru
Dobranoc wszystkim
Dobranoc wszystkim
ide na loda
ulka weź sobie zbastuj co bo ci zaraz pojadęno przecież ty i twoje dziecko to detektywi ,wydzwaniacie po porodówkach szkołach,masakra i dalej***a wiecie
ja bym mial 8/10 kilka dni temu ale nie puscilem !!
wlasni ejak to jest jak sie pusci to sie nie wygrywa jak ine pusci to sie wygrywa ;/
wlasni ejak to jest jak sie pusci to sie nie wygrywa jak ine pusci to sie wygrywa ;/
lila nie rzygaj
PASKOOOO i jak teraz dostanę bana todla tej osobniczki o niku ULALA również proszę
na 14tą 1 i 80
Zamit...ja tam swoich pewniaczków nie odpuszczam, zawsze puszczam
Lila coś Ci się ubzdurało w tej główce. Dopowiadaj ile chcesz. Poza czatem też. Nikt Ci nie wierzy
ach ahh te baby
fajne sa
fajne sa
zaden normalny chłop przy zdrowych zmysłach by przy tobie nie wytrzymał
i nie oskarżaj niewinnych ludzi, bo ja z Twoim bananem nic wspólnego nie miałam to po pierwsze
ULKA tobie się coś u***ło w starym łbie i odpierdol się ode mnie bo cię ostrzegam za te osczerstwa pozwę cię cywilnie i dopnę swego więc zbastuj i się odpierdol ode mnie
agatkaa
WMAWIASZ rzeczy mi których nie zrobiłam karwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lila jak ja pójdę do i zrobie sprawę cywilną to naprawdę polecą głowy. Za twoje oszczerstwa!!!!
Ja pisałam prawdę i tylko prawdę
Ja pisałam prawdę i tylko prawdę
ulka ostrzegam cię,***a moja cierpliwość sięga zenitu.Albo się odpierdol i uspokuj albo spotkamy się w sądzie bo mam już tego dosyać,że nie mam męża ,że nie mam dzieci że*** wie co!!!!!!!!!!!!!!!Ty wiesz lepiej ode mnie ?????? KOniec!!!!!!!!!!!!!!
gaja
otwieralam groszek konserwowy i sama nie wiemze mi zjechalo i w palec
otwieralam groszek konserwowy i sama nie wiemze mi zjechalo i w palec
Ulka Ty to mnie możesz w dupę pocałować ale najpierw musisz sobie wary wyczochrać
Lila wystarczy za to co mi pisałaś w profilu za to będzie sprawa.
Noooo ty pisałaąs prawdęjak Ty pisałaś prawdę to Twój łeb pierwszt=y zleci
Lila to właśnie zastosuj sie do swojej rady i się odczep ode mnie i od mojej rodziny raz na zawsze. Bo to już nie pierwszy raz jak na mnie oszczerstwa tworzyłaś. Już zapomniałaś?
A ja mam to co ty pisałas na czacie i co doniektórych na maila mi to wystarczy również
na youtubie jest filmik Konferencja po meczu Stoczniowiec Gdańsk-KH Sanok warty obejrzenia
Lila problem w tym, że ja mam to co Ty pisałaś na meila. Również z przyznaniem się do tego! I to będzie dowód w sądzie
TO TY się odpierdol od mojego męża,dzieci i ode mnie,masz swoje to piluj swojego,współczuję mężowi i z drugiej strony się nie dziwię,nie czepiaj się mnie a ja nie będę ciebie.Prosta sprawa.Bo ciebie to mam już na prawdę dosyć
gaju-Milan dusi Genoę
66 mam na jutro
Lila to Ty się odczep ode mnie, bo ja wiecznie nie pozwolę się tak ciągać dziecko
ulka...z przyznaniem do czego?weź już nie rób napiętej atmosfery bo te wpisy Twojej córki też mam i nagrane rozmowy.Tak że albo odpierdolisz się ode mnie albo spotkamy się w sądzie za te oszczerstwa w stosunku do mnie do moich dzieci i męża bo to nie jest normalne co ty wyprawiasz a ta niby słodka na czacie udajesz ulcie,myślałaby kto