Wpisy 1 806 293 – 1 806 392
23 listopada 2013 21:43 → 23 listopada 2013 22:00, 100 wpisów
łysy uju
wy***laj ode mnie i nie prowokuj mnie bo jak tym razem dostanę bana to gwarantuję ci bluwro,że dostaniesz go razem ze mna
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
02,06,09,11,16,17,18,19,21,27,28,29,31,33,41,43,64,67,75,78
Plusem jest liczba: 21
02,06,09,11,16,17,18,19,21,27,28,29,31,33,41,43,64,67,75,78
Plusem jest liczba: 21
Użytkownik tomwej trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Multi Multi:
Hekate 6/7
kunegunda 5/6
full 4/4
ewa mazurkiewicz 7/10
multuś 80 7/10
ts...łoszusty jewane
czat łyknie wszystko, ale w świat realny to nie bajka.
Życie to nie bajka, każdy o tym wie
Życie to nie bajka, każdy o tym wie
AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa i dla ciebie Pani Lila ja już nie życzę sobie żebyś pisała do mnie per TY
lucato jak kiedys bedziesz chciał na dany dzien to smialo pytaj
Użytkownik multipasko dopisał wyniki mini lotto - 16,17,27,32,38
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Mini Lotto:
wiesiek77 4/7
dobrze , napisze z rana, ale to dopiero za tydzien a jak to robisz? ;>
Now własnie życie to nie bajka więc przestań oczerniać innych i przestań ściemniać bo i tak o tobie sporo wiemyprzynajmniej ja
Użytkownik multipasko dopisał wyniki KASKADY - 1,6,7,8,9,11,12,14,16,18,20,24
Lila jedyną osobą, która kłamie ściemnia i oczernia ludzi jesteś TY! Wiem więcej niż Ci się wydaje
co tam Lila....wygrałas cos ciekawego
jewany ts łoskubał mi portfel
ulka jak jesteś we wszystkim kłamczucho taka obcykana to nie rozumiem dlaczego nie widziałaś jeszcze naszego zdjęcia ślubnego ,mojego i męża jest na fb ty pindo zakłamana
mrówka...jak wygrane
Użytkownik multipasko dopisał wyniki lotto - 1,12,27,34,36,44
Użytkownik magik trafił 5/12 w typowaniu Lotto
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Lotto:
Pewniak1 4/6
Użytkownik multipasko dopisał wyniki lotto plus - 10,18,20,28,33,39
Użytkownik STELL trafił 5/12 w typowaniu Lotto Plus
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Lotto Plus:
bella34 4/7
u mnie jak zwykle LIPA, szkoda kasy.....nic nie wygrywam
Lila a 11 lat temu byłaś tez już mężatką?? Bo tak pisałaś. Następnie niby brałaś ślub 10 sierpnia 2012. Dziwne. Wklej tu te fotkę
gaja-żużel lubię również
ulka w dupie byłaś i gówno widziałas,te włochy gdzie ty byłaś to ja rasiren tak o jak mam ochotę a ty jedziesz tam i podniecasz się kłamczucho nie wiadomo czym i nawet basia cię ostatnio poprawiała bo źle napisałaś po włosku a wielką włoszkę chciałaś zgrywać do szkoły won i ode mnie won bo bana wyłapiesz razem ze mną zakłamana w zaparte na czacie lecisz i oczerniasz innych bo myślisz że pójdą za tobą ale się możesz zdziwić
no jak lysy losuje to nic nie wygrywam moze magda przyniesie szczęscie
i napiszę tylko tyle.Nie chce mi się do ciebie pisać nie jesteś warta funta kłaków ani mojej uwagi bo nie stać cię na to
Lila w zaparte lecisz Ty. 4 lata temu miałaś 16 dzieci, z którym grałaś w tenisa. Teraz blizniaki. Dorośnij wreszcie!!! Po co Ci fikcyjne życie? Żyjesz czatem.
śluba to można brac i co miesiąc przecież chyba że w innym świecie żyje
zbieram
na
perułkę dla
łysego
to wtedy zaczniemy wygrywac
na
perułkę dla
łysego
to wtedy zaczniemy wygrywac
lukato sprawdzam w gwiazdach
naszrot
a gdzie Jocia ????
Lila dzień w dzień mu uwagę poświęcasz! Wymyślasz mi nazwy takie owakie. Naprawdę warte to wszystko tego? Po co tę energie na mnie marnujesz?
Patrz weszłaś tu na czata i z krosnem. Ja nic do Ciebie sie nie odezwałam.
Napisałam jankowo i odrazu wyzwałaś mnie???
Patrz weszłaś tu na czata i z krosnem. Ja nic do Ciebie sie nie odezwałam.
Napisałam jankowo i odrazu wyzwałaś mnie???
Ulka..no chcesz czy nie akceptujesz czy nie wali mnie to w tenisa grałam od zawsze i gram i mam dwoje dzieci i męża i dom piękny a Ty co masz? Rozwódko?
Dobry Wieczór wszystkich
No niestety to nie był mój dzień. Najpierw neta nie miałam a na telefonie nie lubię pracowac w necie a teraz jeszcze pogrom nawet w typowaniach na sucho
No niestety to nie był mój dzień. Najpierw neta nie miałam a na telefonie nie lubię pracowac w necie a teraz jeszcze pogrom nawet w typowaniach na sucho
dziewczynki nie kłoćcie sie, bo będzie deszcz jutro padać
medea76
medea
Tu na czacie pisałaś 3 lata temu ze masz 2 szesnastoletnich synów, że grasz z nimi w tenisa. Byłaś policjantką, lekarką i czym tam jeszcze chcesz. Dobrze. Dziecko drogie po co Ty dzień w dzień mi tyle uwagi poświęcasz, wymyślając mi nazwy? Dziecko drogie opamiętaj się Lila
Ulka masz coś z deklem na bank,ja ci nazwy wymyslam? Ty mi koło dupy latasz,nie wartaś mojej uwagi bo ja wpadam na godzinę przed losowaniem i spadam po losowaniu nawet o tobie po minucie nie pamiętam a nawet jak tu coś piszesz i mnie się nie czepisz to cię nie widzę między nikami a fifi i tak co DOBRZE zrobi
mrófka i tak będzie padac i to ze sniegiem
Lila wróć się do momentu jak pisałaś Krosno, a ja tylko Jankowo. i bach piany zaczęłaś toczyć
no własnie, będzie jutro padać...........
440 sledzi czyta jak mp upada
jaka legja?? Ta z warszawy Mareczku
ulka jak już to 3 lata temu w żartach z wanilla jak pisał że ma takie duże dzieci ale to żarty były a fakt faktem grałam w tenisa i gram (Oczym ty możesz tylko [omażyć) z młodzieżą bo po prostu jestem w tym dobra I nie pisz do mnie dziecko bo nie jestem twoim dzieckiem.Masz swoje to sobie do swojego tam na***laj ale nie do mnie bo bez urazy ale takiej matki bym nie chciała
mam talent na tvn
W stałych zestawach oba zestawy "urodzeniowe" obliczone numerologicznie dały coś takiego :
41,9,21,51,29,33,61 --> 5/7 PLUS
5,12,29,33,2,21 --> 4/6 PLUS
A jak je puszczam w realu to 1/7 i 1/6 to norma
41,9,21,51,29,33,61 --> 5/7 PLUS
5,12,29,33,2,21 --> 4/6 PLUS
A jak je puszczam w realu to 1/7 i 1/6 to norma
ale ty głupia jesteś,wystarczy zapłacić detektywowi i cię ma,ale szkoda mi na ciebie kasy
No cóż nie ma co sobie psuc sobotniego wieczoru
Dobranoc wszystkim
Dobranoc wszystkim
ide na loda
ulka weź sobie zbastuj co bo ci zaraz pojadęno przecież ty i twoje dziecko to detektywi ,wydzwaniacie po porodówkach szkołach,masakra i dalej***a wiecie