Wpisy 1 806 035 – 1 806 134
23 listopada 2013 21:00 → 23 listopada 2013 21:22, 100 wpisów
fifi..Solina te sprawyrichtung Jeżowe,Kamień,Nisko,Wola,Sokołów małopolski
jeszcze trochę i będę bogatyzabiorę was na regaty
fiolcia-do multy:2,73,76,67
Bayern mistrzem Niemiec
Uderz w stół a nożyce się odezwą.
Nie pisz do mnie idz się zajmij wymyślonymi dziećmi
Nie pisz do mnie idz się zajmij wymyślonymi dziećmi
ty nie poszłaś ale fifi pójdzie z tym ujawnieniem jej szkoły i miejscowości
Pozdrawiam Jankowo Dolne straszny tam zaśmiecone jest to jeziorko
buahahahah jprd co za bżdziungwa bluwra macw dupie byłaś gówno widziałas a jedyne co robiłas to włochom spaghetti
Po co do mnie piszesz? Pozdrawiaj sobie Krosno
Pisałam do Ciebie???
Pisałam do Ciebie???
a mi rodzinki nie wolno?ty sobie możesz pożądzić ale własnymi gaciami a nie ludźmi z tej stronki
Ale Cie ruszyło. To Ty pierwsza zareagowałaś. Mogłaś pisać o Krośnie ile wlezie. Jedno Jankowo i juz?? Tobie wolno?? Mi Nie??
ale kto jest z jankowa? Bo ja nie znam nikogowidzisz jakaś tempa.COś tam przeczytałaś cos zobaczyłaś a nie w temacie jesteś.Jankowa sa dwa jak nie więcej
Fiolka a Tobie sie dziwie. Teściową możesz pozdrawiać? Masz monopol na złośliwość? Czy służysz wiernie Lili? Własnego zdania nie masz?
siemka...
Fiolka przecież to lila powiedziała, że jesteś z Józefowa komuś tam
Lila....
MY NIE CHCEMY Z TOBĄ W OGÓLE MIEĆ NIC DOCZYNIENIA WIĘC SIĘ DELIKATNIE ODPIERDZIEL OK?
JA POWIEDZIAŁAM?Przecież ja do dzisiaj nawet nie wiedziałam skąd fifi jest i fifi mi nigdy w życiu nie pisała skąd pochodzi więc nie kłam zołzo zakłamana bo kłamiesz i teraz powinnaś dostac delikatnie w pysk.
To Liluś nie pisz i nie prowokuj to nie będziesz atakowana.
Pozdrawiam Jankowo Dolne.. Sama robisz wojenkę z Krosnem? Kto zaczął?? Ja??
Pozdrawiam Jankowo Dolne.. Sama robisz wojenkę z Krosnem? Kto zaczął?? Ja??
gaja....
ula...odwal się ,nie będziesz mi dyktowała co mam robić w czasie wolnym, a że dzieci w to wciągasz to jest żenujące, wstyd za ciebie, brzydzę się takimi ludźmi
fiolka...
Lila ta w życiu. Dzień w dzień robicie szambo na czacie. Na faceboku się namawiając. Niejedną osobę w ten sposób pomówiłaś i obrobiłaś
ULKA DAJ MI TU wpis gdzie napisałam że fifi jest z Józefowa kanalio zakłamana
emeryt
Fiolka a gdybym ja wyśmiewała się np z Twojej córki było by CI miło??
ULKA>a o czym ja na fb dyskutuję to ciebie prącie włoskie powinno obchodzić,to moja prywatna sprawa a tobie*** do tego
gajaZawisza dzisiaj bardzo ładnie
max
ulka widzisz jak się wydało.Gadałam z kilkoma ludźmi i wmawiasz wszystkim na czacie że ja obgaduję a się okazuje że ty ostro po mnie jedziesz.To się dla ciebie źle skończy
Lilka to Jankowo Cię tak zabolało. Pisałam do Ciebie?? NIE!
Pisałaś Krosno więc ja Jankowo. Ciebie zabolało?? Mnie wcale
Pisałaś Krosno więc ja Jankowo. Ciebie zabolało?? Mnie wcale
jesteś zakłamana bambrajewna bluwra i się kiedyś każdy sam przekona
Dla Ciebie się to zle skończy! Bo obgadujesz za plecami. Mam to od ludzi i pokaże te wpisy prokuraturze
Tak Lila w końcu się przekonali.
To dlaczego od razu zareagowałaś??
Mnie krosno nie ruszyło, bo do Ciebie nie pisałam
To dlaczego od razu zareagowałaś??
Mnie krosno nie ruszyło, bo do Ciebie nie pisałam
Lila....a co z buziakiem
hej wszystkim
dla Pań dla Panów
Lila...no teraz ok
Lila każdy kto z Tobą miał do czynienia wie ze szybko się ta znajomość źle kończy.
Nikt Ci tego nie powie.
Żelka też szybko przekonała. Jak to co do Ciebie pisała i się żaliła szybko dalej przekazałaś.
Nikt Ci tego nie powie.
Żelka też szybko przekonała. Jak to co do Ciebie pisała i się żaliła szybko dalej przekazałaś.
gaja-na każdym meczu Zawiszy jesteś na własnym stadionie??
gaja
lila ale słodziutki ten buziak
otwierampod wygraną