Wpisy 1 805 993 – 1 806 092
23 listopada 2013 20:36 → 23 listopada 2013 21:15, 100 wpisów
zamit wbij se do ...główki ze masz rano pamietac sen zajrze tu 8-9...mam nadzieje ze się wyśpisz...
zamit to za to ze nie pamietałes dziś i nic mi nie weszło...
eryka lulu nie ale swiatło bije a laptopa nie mam wiec cza się wyłączyc, a chciałas coś???
zamit pamietam bo jak wpadne do ciebie...to bedzie się działo???
fiolka wojtuś
ide na super hit...kevin...
isla
fiolcia
Zamit
panoramix
fiolcia-dla pięknej kobiety-piękne kwiaty
Lilka
fiolcia-przecież dorośli jesteśmy,kto nam zabroni
jarek
fifi..Solina te sprawyrichtung Jeżowe,Kamień,Nisko,Wola,Sokołów małopolski
jeszcze trochę i będę bogatyzabiorę was na regaty
fiolcia-do multy:2,73,76,67
Bayern mistrzem Niemiec
Uderz w stół a nożyce się odezwą.
Nie pisz do mnie idz się zajmij wymyślonymi dziećmi
Nie pisz do mnie idz się zajmij wymyślonymi dziećmi
ty nie poszłaś ale fifi pójdzie z tym ujawnieniem jej szkoły i miejscowości
Pozdrawiam Jankowo Dolne straszny tam zaśmiecone jest to jeziorko
buahahahah jprd co za bżdziungwa bluwra macw dupie byłaś gówno widziałas a jedyne co robiłas to włochom spaghetti
Po co do mnie piszesz? Pozdrawiaj sobie Krosno
Pisałam do Ciebie???
Pisałam do Ciebie???
a mi rodzinki nie wolno?ty sobie możesz pożądzić ale własnymi gaciami a nie ludźmi z tej stronki
Ale Cie ruszyło. To Ty pierwsza zareagowałaś. Mogłaś pisać o Krośnie ile wlezie. Jedno Jankowo i juz?? Tobie wolno?? Mi Nie??
ale kto jest z jankowa? Bo ja nie znam nikogowidzisz jakaś tempa.COś tam przeczytałaś cos zobaczyłaś a nie w temacie jesteś.Jankowa sa dwa jak nie więcej
Fiolka a Tobie sie dziwie. Teściową możesz pozdrawiać? Masz monopol na złośliwość? Czy służysz wiernie Lili? Własnego zdania nie masz?
siemka...
Fiolka przecież to lila powiedziała, że jesteś z Józefowa komuś tam
Lila....
MY NIE CHCEMY Z TOBĄ W OGÓLE MIEĆ NIC DOCZYNIENIA WIĘC SIĘ DELIKATNIE ODPIERDZIEL OK?
JA POWIEDZIAŁAM?Przecież ja do dzisiaj nawet nie wiedziałam skąd fifi jest i fifi mi nigdy w życiu nie pisała skąd pochodzi więc nie kłam zołzo zakłamana bo kłamiesz i teraz powinnaś dostac delikatnie w pysk.
To Liluś nie pisz i nie prowokuj to nie będziesz atakowana.
Pozdrawiam Jankowo Dolne.. Sama robisz wojenkę z Krosnem? Kto zaczął?? Ja??
Pozdrawiam Jankowo Dolne.. Sama robisz wojenkę z Krosnem? Kto zaczął?? Ja??
gaja....
ula...odwal się ,nie będziesz mi dyktowała co mam robić w czasie wolnym, a że dzieci w to wciągasz to jest żenujące, wstyd za ciebie, brzydzę się takimi ludźmi
fiolka...
Lila ta w życiu. Dzień w dzień robicie szambo na czacie. Na faceboku się namawiając. Niejedną osobę w ten sposób pomówiłaś i obrobiłaś
ULKA DAJ MI TU wpis gdzie napisałam że fifi jest z Józefowa kanalio zakłamana