Wpisy 180 074 – 180 173
6 listopada 2010 20:29 → 6 listopada 2010 21:42, 100 wpisów
Obliczyłem i wyszło mi takie coś!
Żeby obstawić wszystkie możliwe kombinacje i NIE STRACIĆ W LOTTO kumulacja musi być wyższa niż 35 000 000pln i NIKT INNY nie trafi szóstki!
Żeby obstawić wszystkie możliwe kombinacje i NIE STRACIĆ W LOTTO kumulacja musi być wyższa niż 35 000 000pln i NIKT INNY nie trafi szóstki!
ja nigdy w mini nie grałam do czasu aż w grudniu 2009 wylosowali moje numerki i miałabym 5/5
bo ja nigdy w to nie wierzyłam, jednak do czasu a dokładnie do grudnia 2009
Kasiu jeszcze raz
,podyktuj mi z przedzialu od 1 do 27 siedem liczb na poniedzialek 
,podyktuj mi z przedzialu od 1 do 27 siedem liczb na poniedzialek 
żeby wygrać trzeba grać i wierzyć
jak myślicie kto wygrywa? kosmici? tak samo jak i Wy myśleli wygrani... wygrywają nieliczni, dlaczego nie mogę np. ja do nich należeć...
szanse są naprawde małe a jednak co losowanie są wygrani

jak myślicie kto wygrywa? kosmici? tak samo jak i Wy myśleli wygrani... wygrywają nieliczni, dlaczego nie mogę np. ja do nich należeć... szanse są naprawde małe a jednak co losowanie są wygrani

HARTGE super, ojejku kiedy ja dojdę do VIPa, długa droga przede mną
podrapie, od jutra zaczynam
pewnie 100.000 nie wydrapię, ale mniejszą kwotę może się uda
pewnie 100.000 nie wydrapię, ale mniejszą kwotę może się uda
ja zawsze poluje na gł.wygrane w torcika drapnołem raz 500zł i mniejsze sumy też
U mnie w kolekturze wisi zdrapka tort . a ta..... wydrapane
500 zł 10 torcików i pod kazdym 50 zł,
500 zł 10 torcików i pod kazdym 50 zł,chba są małe szanse, w mojej kolekturze jeszcze nigdy nie padła taka wygrana w zdrapkach

i własnie tam też w strasznych pieniądzach wydrapano 50,000 , gdzieś na poczatku sierpnia
hej,hej,hej ...
01,03,05,08,12,14,22,25,26,27,29,41,47,49,50,55,56,61,66,70
anik to mało hy
) gratki
anik to mało hy
) gratki
Powiadamiam słonia,że nadal nic nie potrafię wygrać z fałszywymi maszynami lotto i na dodatek przegrałem zdrapki:kublica i straszydła.
cześć klarak
shizofrenia mnie męczy 
shizofrenia mnie męczy 
madrytek
hipcio...jasne, że tak hihihi.... 2 zeta
a kubica też nie lubi jak go drapię

hipcio...jasne, że tak hihihi.... 2 zeta

a kubica też nie lubi jak go drapię

cześć hipo Ty afrykański olbrzymie 

szpicbródka>>"Schizofrenia z uwagi na bogactwo przeżyć chorego bywa też określana mianem "choroby królewskiej"

witaj klarak,na czym polega kapitalizm skoro w ameryce ciągle drukuje pieniądze i mogą się ile chcą zadłużać a w polsce ciągle chcą odbierać pieniądze biednym i dawać bogatym.
dlatego czekam na pokłony
myślałem o całej paczce 100,200 kuponów w piątek ktoś dał taki pomysł ale nie mam odwagi wolę

madryt...rozmawiałam z pania z kolektury i mówiła, że w całej paczce 100 szt. największa wygrana to 20 zł była , więc ryzyk
madryt >> wczoraj też myślałam(nie posłuchałam rady) piąteczkę + wszystkie ..i co zastanawiałam się jak głupia
a mogłam dziś bym torcik z czekoladka

a mogłam dziś bym torcik z czekoladka
zobaczyłem w sklepie ,że podrożała czekolada,więc koszta utrzymania bałwana rosną.
w Polsce trzeba zacząć drukować pieniądze
na papierze toaletowym,wtedy wszyscy będziemy
bogaci,nawet politycy.
na papierze toaletowym,wtedy wszyscy będziemy
bogaci,nawet politycy.
madryt...ja mam taką metode drapania
kupuję jedną zdrapkę... jak coś jest kupuję następną.... i tak do skutku....kiedyś mi się udało do 50 zł wydrapać 
kupuję jedną zdrapkę... jak coś jest kupuję następną.... i tak do skutku....kiedyś mi się udało do 50 zł wydrapać 
madryt>> jak musi to>> Twoja 16,17,18,22,24 + wszystkie nr.. wirtualnie zobaczymy co będzie ok?
ale nie z Totka, ostatnoi tylko 2/3 albo 5-6/10 wiec jak nie gram to mniej wydajęKlarak ja wczoraj puściłem wodze tak 50 w plecy i do tego nie można było się wyżalić na czacie więc knułem do 2w nocy i takie wysłałem i 7 z + zobaczę jak nie wejdzie to otwieram zgrzewkę tatry

boję się,ze ten
będzie się starał mi przeszkodzić żebym nic nie wygrał w dzisiejszym losowaniu.
będzie się starał mi przeszkodzić żebym nic nie wygrał w dzisiejszym losowaniu.Mnie tam szkoda polityków,
biorą po 12000 miesięcznie,
drugie tyle mają boków i
ledwie w co mają się odziać.
biorą po 12000 miesięcznie,
drugie tyle mają boków i
ledwie w co mają się odziać.
madryt to tylko wirtualna gra teraz spokojnie zobaczymy co by było
hipo

hipo

BIEDNI LUDZIE
klarak trzymaj w domu co najmniej jednego bałwana,bo podobno zima ma być ostra.
klarak znam takiego który 5 lat na DL puszczał daty urodzin dzieci raz olał sprawę i weszła byłby jednym z trzech około1,5 dużej bańki-tylko psychotropy i terapeuta pomógł mu wrócić do zawodu

gdy pomyslę,że niedługo moze nastąpić ochłodzenie i śnieg to włosy stają mi dęba.
moje zdanie jest takie wszyscy nie będą bogaci bo kto byłby biedy
majątek każdego jest w nim samym,ale nie więcej,więcej

majątek każdego jest w nim samym,ale nie więcej,więcej

też miałem psa,
ale zjadłem.
ale zjadłem.
klarak dokup kota,bo czytałem niedawno na telegazecie,że jakaś osoba trzymała w domu dwadzieścia kotów
Kathy ma urodę ja mam nadzieje Klarak ma serce- odbezpiecze trzecie na zdrowie

madryt odpalaj trzecie ja z sokiem
hipo z psem się nabiegam, nie mam czasu

hipo z psem się nabiegam, nie mam czasu

hipo,jak miałam wielkie cycki,
to wszyscy chcieli się ze mną
bawić,a jak zmalały to już nikt.
to wszyscy chcieli się ze mną
bawić,a jak zmalały to już nikt.