Wpisy 1 798 438 – 1 798 537
18 listopada 2013 22:18 → 18 listopada 2013 23:58, 100 wpisów
jeszce dostałem w prezencie dwie zdrapki słoń i obie pustaki:drukują miliony przegranych i zaledwie kilka wygranych trafić trudniej niz znalesc igłę w stogu siana:
piłem dzisiaj herbatę z cytryną i połykam czosnek w tabletkach bo grypa szaleje,chodza ludzie po miescie i kaszlą i katar maja a jak kichną to wysyp zarazków i trzeba się zabezpieczyć:
fiolka teraz musi się wygrzewac:bo na pewno jak pisała chce ja złapac choroba,podejrzewam grypa:
z źródła które dało 2/2 w profilu na jutro o 14-stej 11,52 oraz 11,27,43,59,75
i znikam bo pogoda u mnie takaś jaka migrenowo-usypiająca
i znikam bo pogoda u mnie takaś jaka migrenowo-usypiająca
ja na razie nie wychylam nosa na zewnątrz bo na dworze czają się zarazki:
Mnie gardlo boli i katar mam od soboty i chce zeby mi wkoncu przeszko bo juz mam dosc
ja jak mam grypę to gdy biorę tabletki na gardło do ssania to robi się szalony katar,na szczeście jeszcze grypa mnie nie dopadła:
czytałem o tej zdrapce maksi cash na forum lotto,niektore serie tej zdrapki odradzają by kupowac bo duzo pustakow:
wygranych na razie u mnie brak,ale juz kilka dni nie gram,ostatnio trafiłem na chybika 2zeta:
hipopotam, mówisz o tych za 10 zł ?
jakby wszyscy przestali grac to włosy prezesowi ts staneły by dęba i musiał by poddac się dymisji:
a teraz mogą miec mniejsze zyski bo czesc ludzi jest chora i lezy w łóżku z grypą:
hipopotam , wiem... z 3 razy chyba albo cztery udało mi się je puścić, i najwięcej było 10 zł... i też same pustaki. Podobnie w "Bitwie Morskiej" nic się nigdy mi nie trafiło .. szkoda kasy na te zdrapki. Ta pierwsza wydaję się, ze droga i powinno się coś sensownego trafić a tu d..pa
ulala
Heja!!!
Mateusz trzymasz się jakoś?
lekarstwa nie działają ?
oj to Cię dopadło na CAŁEGO !
gonzaga
Hej
Mateusz co słychać - to zależy gdzie ucho przystawić
napewno dziś zaoszczędziłem o 14:00
straciłbym jakieś 10 zł. a nie pojechałem i na tym wygrałem!
Jocia dziś na plusie?
nie gonzaga
a brałeś tabletki na gardło? do ssania
o 14 na minusie..o 21..na malenkim plusie..ogólmnie na małym minusie
to się weż napij ale coś MOCNIEJSZEGO!
jocia to fajnie
tam ta parka czworek tobie weszla fajnie
tam ta parka czworek tobie weszla fajnie