Wpisy 1 795 425 – 1 795 524
17 listopada 2013 00:44 → 17 listopada 2013 02:20, 100 wpisów
gejlord.....a to dziwne.....bo jak zakładałem firmę budowlaną ...to byłem bez kasy....a własnymi rękoma się dorabiałem
staszek, zapomniałem, że tu za to bany dają
dobranoc stachu
dobranoc stachu
taka kumulacja z lotka daje duzo mozliwosci, jesli idzie o wlasna firme. wiekszosc ludzi, ktorzy wygrali pewnie wsadza na lokate albo przejada...
lokaty teraz są do dupymax 2-2,5 %
gonzo to raczej sposób na przeżycie
gonzus o tej porze roku, co najwyżej w spichrzu
gdzie jocia, dalej drinkuje
jest
karwa pierwsza w nocy ja siedzę a obok mnie dwulatek gapi się w tv....czy to jest normalne
rafalski...bez obrazy....ale jak ojciec pozwala....to jemu w to graj
Gonzaga...Twój pewniak mi się nawet widzi...też o niej myślałem
żonko wracaj do domu, bo mi tudają
może i śpioch, ale ja tez w niego wierzę....tak od 20 losowań mniej....w...
zauważyliście, że jak jakiś spioch się obudzi, to rusza dupskiem przez kilka losowań.....coś w tym jest
nie cierpie śpiochów.. gonzaguniu..i nie moge podbierac pewniaczkow od Ciebie
jocia ale śpioch gonzia szalał jak wściekły, zanim zdechł
dobra zmykam wyśnić jakiegos pewniaczka
gonzo, hapek
gonzo, hapek
jociakumplu
Zamit
Zamit
No narazie Rafalski
Co do cieplego piwa to polecam bo jest b dobre na przeziebienie ja wypilem 2 takie cieple i na 2 dzien jak nowo narodzony
Co do cieplego piwa to polecam bo jest b dobre na przeziebienie ja wypilem 2 takie cieple i na 2 dzien jak nowo narodzony
Kurde jak sie czyta te mapki nie moge gtego rozkminic ja sie sugeruje tymi slupkami ;p
ja uwazam ze mozna wygrac spora kase tylko trzeba miec dobrą taktyke
a widze ze twoja sie sprawdza prawie za kazdym razem tylko sie czasem nie ukladaja w zakladach liczby
a widze ze twoja sie sprawdza prawie za kazdym razem tylko sie czasem nie ukladaja w zakladach liczby
kiedys podalas cała 4 pamietam i była tylko ojciec nie wyslal mi kuponu eh
amia;lem dolozyc jeszcz 78 80
to bym cala 6 mial dobrze ze nie chcialem jej dolozcy
to bym cala 6 mial dobrze ze nie chcialem jej dolozcy
sześć kiedys podałam ..razem, na zakończanie typowania..i sama tej 6/6 nie skresliłam .. tylko wpakowałam do 10/10..i 8/8 zapomniałam skreslić osobno tej 6/6