Wpisy 1 793 273 – 1 793 372
15 listopada 2013 21:09 → 15 listopada 2013 21:31, 100 wpisów
Lila, no właśnie, tylko weź traf
Lila...co jest tu tradycją
Flow..a Ty z czego korzystasz ? Masz jakieś swoje mapki,spostrzeżenia ?
Lila...a gdzie się podziały zółte kulki na wynikach
Lila...coś chyba popierdolil z lekka
Maxiu więc ja Ci zyczę wszystkiego co najlepsze: duzo zdrowia, szczęścia, wielkiej miłości i w ogóle spełnienia mzrzeń
Lila, no właśnie nie za bardzo.. ;d jakoś kieruję się intuicją, statystyką, prawdopodobieństwem i wynikami z poprzednich losowań też zawsze sobie mówię, że w prawie zawsze w każdym przedziale liczbowym występuję coś z początku jak i z końca liczby np. od 40-45 i od 46-49 , i wybieram np. 41 i 48 , i strzelając trochę, a nóż dobrze się wybierze a Ty ?
profesorze..teraz nie może zmienić bo dostał bana jak z Rzeszowa na FlorydęJak mu bana ściągną to może wstawi kulki z powrotem
Flow...ja mam kuźwa 4 zeszyty i już sama nie wiem o co w nich biega,takie swoje mapki mam i guzik w nich ostatnio widzę
Lila...admin się zbanował
Gaju ..zdrowie jest ..szczęście jest ..zostaniesz moja żoną i bedzie wielka miłość
Dziękuję Gaju
Dziękuję Gaju
MAX...zdziwiłabym się jak byś nie stąpał po takim,jest ryzyko jest zabawa
nożesz karwa
Lila...
Troszkę dziwnie wygląda to tło z wynikami
Lila...trza będzie
Lila..ja se coś upierdole w tym baniau to ide już jak do siebie
Lila, może to jak kod Leonarda da Vinci , musisz poprawnie rozszyfrować . Ja też coś kreśliłem, odnośnie dokładnego pojawiania się danej liczby co ile losowań, ale nie za dużo tego i dostaję oczopląsu. Teraz będę coś kreślił w lotto ze statystyką zobaczę czy zda egzamin
Lila...bardzo ładne byly takie amerykańskie szkoda
1 638 364. 13max33 2013-07-28 (23:39) Warszawa
Dobra emeryt ..obiecuje juz wiecej się nie odezwe do Ciebie ..a rób co chesz już nie będe Cię zaczepiał i pisz co chcesz i tak dalej
moze byc
Dobra emeryt ..obiecuje juz wiecej się nie odezwe do Ciebie ..a rób co chesz już nie będe Cię zaczepiał i pisz co chcesz i tak dalej
moze byc
emeryt...
Legia to grala już z Lazio roma
Lila, bo jakby czasami wypadał taki system : 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, to bym się nie patyczkował tylko cały czas go skreślał i czekał aż znowu wypadnie
Zawsze są na początku ładne słowa, oni czują, trener jest de best a potem na boisku i tak doopa
Lila pewnie.. 2 zł na pewno
dopóki nie będą to ludzie którzy są z kraju i trenują tu a nie sa tam a tu z doskoku przyjeżdżają udając że graja dla narodowej
Lili jak to skąd, z wiadra po skrobance
To jest mecz towarzyski wiec sprawdza się rózne warianty ..karwa
dawać losowanie
Lila...wysyłasz lotto 7 mil jest
Dobrze jest rozkminka ..skąd jest emeryt ksywa dziad farmazoniasz
13max33
nie dość żeś imbecyl ze S-Łomianek
to jeszcze ta
sklerotis wtórnis
moze byc
nie dość żeś imbecyl ze S-Łomianek
to jeszcze ta
sklerotis wtórnis
moze byc
Lila...ja też nie zaczekam bo mnie drobnica nie interesuje
Lila, jak będę pewny, ze wygram to nigdy się tak nie stanie
max wyskrobali go i uciekł