Wpisy 1 793 220 – 1 793 319
15 listopada 2013 20:53 → 15 listopada 2013 21:19, 100 wpisów
Lila , w sumie racja, nawet na DRUGI kupon nie starcza, trzeba 0,50 groszy dołożyć
Lila tak, w dwóch zakładach 4 trafienia, razem 2 zł, a puściłem chyba 6 , bo 15 zł mnie kosztowało hahaha. A Ty ?
Lilka ..paniena cukrowa ..taką to się opierdla mniam mniam i już
oj 4* zł
Lila..jestem na budowie mam taką fazę ..załadam ask i idę na szlak
Lilia no ale przynajmniej o 2 zł więcej miałaś
MAX....no popawisz no delikatnie rzecz ujmując,po tym jak zjesz to bankowo
Lila.. , Ty hazardzistko ale może teraz Ci się poszczęści jednak ja wychodzę z założenia, że jak ma się trafić to się trafi za 2,50,, i zwykle trafia mi się jak wydam mniej , nie wiem czemu
Lila..a jak ask na bańe i na szla będę się czuł pewniej nic mi się nie stanie
Flow..przeważnie tak jest,że jak wyślesz za mniej to się coś trafi
Dobry...
Lila, chociaż nie jest też regułą
Lila...
13max...
MAX..daj mu ostatnią szansę a jak nie to otwórz okno a dalej już wiesz....
Flow..jak trafisz w dobre liczby to czy za 2,50 czy za 20 zawsze coś wpadnie.
Lila ..ale wiesz ja jestem bardzo już na fazie to ***a kkkkkkkkkkkkk smiga wtedy ja trzeba
gaja...
Lila...jakieś wygrane dziś
MAX..jak myślisz,że będę po Twoim szlaku karwa czekać na Ciebie do jutra do 14 to chyba Cię popierdzieliło z radości
Lila, no właśnie, tylko weź traf
Lila...co jest tu tradycją
Flow..a Ty z czego korzystasz ? Masz jakieś swoje mapki,spostrzeżenia ?
Lila...a gdzie się podziały zółte kulki na wynikach
Lila...coś chyba popierdolil z lekka
Maxiu więc ja Ci zyczę wszystkiego co najlepsze: duzo zdrowia, szczęścia, wielkiej miłości i w ogóle spełnienia mzrzeń
Lila, no właśnie nie za bardzo.. ;d jakoś kieruję się intuicją, statystyką, prawdopodobieństwem i wynikami z poprzednich losowań też zawsze sobie mówię, że w prawie zawsze w każdym przedziale liczbowym występuję coś z początku jak i z końca liczby np. od 40-45 i od 46-49 , i wybieram np. 41 i 48 , i strzelając trochę, a nóż dobrze się wybierze a Ty ?
profesorze..teraz nie może zmienić bo dostał bana jak z Rzeszowa na FlorydęJak mu bana ściągną to może wstawi kulki z powrotem
Flow...ja mam kuźwa 4 zeszyty i już sama nie wiem o co w nich biega,takie swoje mapki mam i guzik w nich ostatnio widzę
Lila...admin się zbanował
Gaju ..zdrowie jest ..szczęście jest ..zostaniesz moja żoną i bedzie wielka miłość
Dziękuję Gaju
Dziękuję Gaju
MAX...zdziwiłabym się jak byś nie stąpał po takim,jest ryzyko jest zabawa
nożesz karwa
Lila...
Troszkę dziwnie wygląda to tło z wynikami
Lila...trza będzie
Lila..ja se coś upierdole w tym baniau to ide już jak do siebie