Wpisy 1 792 489 – 1 792 588
15 listopada 2013 13:20 → 15 listopada 2013 14:02, 100 wpisów
Lila wziąłem pod uwagę te które mają najmniejsze oczekiwanie oraz tez z największym oczekiwaniem w dziale Pewniaki - 19 parek razem
parek ? spoko choć mnie interesuje 4/5 i 5/5 -- 302 zestawy wyszły dla zakresu losowań od 3000-7651
hhe no ael to raczej siostrze sie naleza brawa.. kontynuje rodzinna tradycje dziecko z wpadki choc chciane i czekiwane ale nie juz teraz
lila wiem wiem.....
kiedys to był problem dzis juz nie.
takie wpadkowe czy wypadkowe sie chyba bardziej kocha....
chociaz porownaia nie mam
kiedys to był problem dzis juz nie.
takie wpadkowe czy wypadkowe sie chyba bardziej kocha....
chociaz porownaia nie mam
sorelka.....no to akurat czas na dziecko u mnie ostatnio sąsiadek córki po 17 lat jak na zawołanie,3 w ciąży,wszystkie wpadły jprdl szok
Tak - to dobry sposób na większą ilość danych po 14.00 spokojnie możesz skasować - choć może to na 2-3 losowania warto obserwować
Pęsko..nic nie będę kasować,niech sobie tam będą.Zobaczymy co z nich jeszcze wpadnie
no coż jak sie wierzy w jakies bajki ze za pirwszym razem sie nie zachodzi
sorelka...wątpię,żeby to był ich pierwszy razW dzisiejszych czasach małolaty są juz po 100 razach
Lila łącze dwie parki co daje 4 liczby i sprawdzam dla zakresu od 3000 losowania jaka jeszcze nie wpadła 5ka z nimi
Wyniki bez kulek chyba są bardziej czytelne ? Czy tylko mi się tak wydaje ?
10 minut no zaszalałem dzisiaj trochę, ale coś czuję, że znowu przemoczę
Lila , kupon puszczony?
dotam....ja pikole wee teraz lataj bo stadionach albo kawiarniach,żeby zrobić zdjęcie
No to życzę wszystkim dużo trafień
Lila , nie dziękuję aby nie zapeszać , jano312