Wpisy 179 135 – 179 234
4 listopada 2010 20:13 → 4 listopada 2010 21:42, 100 wpisów
... powodzenia wieczorem ... udanych typowań, tylko i wyłącznie trafnych
dzisiaj skromnie
1 mm
1 lotto
1 mini
zobaczymy co z tego wyniknie
1 mm
1 lotto
1 mini
zobaczymy co z tego wyniknie

niedawno wróciłam z wywiadówki...

jem spóźniony obiadek,ale jest tak ostry że szok

jem spóźniony obiadek,ale jest tak ostry że szok

ale to nic ...jutro po pracy robimy sobie z kumpelą wypad do Piły
a tam małe zakupy i deserek w fajnej kafejce

a tam małe zakupy i deserek w fajnej kafejce

Bella34.
Przecież bif zaprosił mnie na Hawaje.

A tak poważnie -do Niemiec.
Przecież bif zaprosił mnie na Hawaje.

A tak poważnie -do Niemiec.
Witam,na 22:MM:33,35,38,40,44,49,52,56,59,63
33,35,38,40,54,55,61,65,36,37
Lotto:4,8,31,36,40,46
6,10,33,37,34,44
ML:1,19,24,25,34
3,21,26,27,36
Dużo wygranych życzę wszystkim

33,35,38,40,54,55,61,65,36,37
Lotto:4,8,31,36,40,46
6,10,33,37,34,44
ML:1,19,24,25,34
3,21,26,27,36
Dużo wygranych życzę wszystkim

ole..ole..ole
nasi górą wygrana LECHA 3:1
nasi górą wygrana LECHA 3:1

wiara czyni cuda....podobnie jak w lotto

No a na Ursynowie w Wawie był napad na kolekturę Lotto. Napastnik sterrorozyzował kolektorkę czymś co przypominało pistolet i zabrał kase. Trwają poszukiwania.
Skoro TS nie chce po dobroci dać
widocznie trzeba siłą. 
Skoro TS nie chce po dobroci dać
widocznie trzeba siłą. 
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-napad-na-kolekture-lotto-w-warszawie,nId,305963
lee w takim razie życzę jak największych wygranych z twojego systemu 

Wykoleił się pociąg wiozący naszych ukochanych przedstawicieli narodu, nasz Sejm umiłowany. Na miejsce pędzą ekipy ratownicze, karetki, śmigłowce i inne takie.
Przyjeżdżają na miejsce, znajdują rozpieprzony pociąg i ani żywego ani martwego ducha.
Szef ratowników pyta okolicznych włościan:
- Gdzie się podziali wszyscy z tego pociągu?
- Pochowalim.
-To wszyscy zginęli, co do jednego?!
- No niektórzy mówili, że jeszcze żyją, ale kto by tam panie politykom wierzył...
Przyjeżdżają na miejsce, znajdują rozpieprzony pociąg i ani żywego ani martwego ducha.
Szef ratowników pyta okolicznych włościan:
- Gdzie się podziali wszyscy z tego pociągu?
- Pochowalim.
-To wszyscy zginęli, co do jednego?!
- No niektórzy mówili, że jeszcze żyją, ale kto by tam panie politykom wierzył...
heheh ach te polskie koleje. pociag ic z wroclawia do warszawy kosztuje 118zl i jedzie 5,5 h , samolot leci 50 minut i kosztuje 78,11 zl. oczywiscie wybralem samolot

Za górami, za lasami żyła sobie piękna, niezależna, pewna siebie księżniczka. Pewnego razu natrafiła na żabę siedzącą na kamieniu i przyglądającą się brzegom nieskazitelnie czystego stawu w pobliżu jej zamku. Żaba wskoczyła księżniczce na kolana i powiedziała:- Piękna Pani, byłem przystojnym księciem, aż pewnego razu zła wiedźma rzuciła na mnie urok. Jednakże jeden Twój pocałunek wystarczy abym znów stał się młodym, żwawym księciem, jakim byłem przedtem. Wtedy, moja słodka, weźmiemy ślub i będziemy razem z moją matką gospodarować w tym zamku. Tam będziesz przygotowywać mi posiłki, prać moje ubranie, rodzić mi dzieci, i będziemy żyli długo i szczęśliwie...Tego wieczoru, przygotowując kolację, przyprawiając ją białym winem i sosem śmietanowo-cebulowym, księżniczka chichocząc cichutko pomyślała:- No, ***a, nie sądzę...I dalej przewracała skwierczące na patelni żabie udka w panierce
Przychodzi Turek do psychiatry w Berlinie i żali się, że doskwiera mu chandra i depresja.
Psychiatra na to:
- nasraj pan do worka, dodaj do tego drobno posiekane trzy cebule, pięć ząbków czosnku i zamknij worek na trzy dni. Po upływie trzech dni codziennie przez tydzień, wsadzaj pan tam łeb i wąchaj przez godzinę.
Po 10 dniach zadowolony Turek wraca do psychiatry i mówi że czuje się znakomicie, ale ciekawi go co mu było.
Lekarz na to:
- eee, panie... nic takiego... to tylko tęsknota za ojczyzną.
Psychiatra na to:
- nasraj pan do worka, dodaj do tego drobno posiekane trzy cebule, pięć ząbków czosnku i zamknij worek na trzy dni. Po upływie trzech dni codziennie przez tydzień, wsadzaj pan tam łeb i wąchaj przez godzinę.
Po 10 dniach zadowolony Turek wraca do psychiatry i mówi że czuje się znakomicie, ale ciekawi go co mu było.
Lekarz na to:
- eee, panie... nic takiego... to tylko tęsknota za ojczyzną.
Wróciłem z delegacji. Pierwsze kroki skierowałem do szafy. Szarpnąłem drzwi. Jest jej kochanek 1:0 dla mnie. Nawet nie wiem, kiedy ta cholera otworzyła moją walizkę i wyciągnęła zdjęcia Zosi i Joasi z tymi ich pikantnymi dedykacjami 1:2 dla niej. A potem to już poszło jak burza. Ja do kuchni ona do mojego płaszcza grzebać w kieszeniach, ja do łazienki ona za mój portfel, ja doâŚ
W sumie wygrałem 8:7. Boże, jaką zrobiłem ku*wie straszną awanturę...
W sumie wygrałem 8:7. Boże, jaką zrobiłem ku*wie straszną awanturę...
jaka noc???...niektórzy muszą jeszcze popracować więc kawa wskazana żeby nie zasnąć nad laptopem...

dream ja lubie kawke w nocy
Powiem inaczej jestem zmuszony ją pić bo pracuje na nocki i bez kawy ciężkie powieki niestety
Powiem inaczej jestem zmuszony ją pić bo pracuje na nocki i bez kawy ciężkie powieki niestetyjorgus ja ucze sie i zawsze na noc pije kawke, zycze bys wygrał w Lotka
...pracuję...muszę na jutro na ósmą rano mieć naliczone delegacje 20 pracowników 

no ja Ci też życze ja niestety jestem za granicą i nie mam możliwości grania w tradycyjnego totka ale skutecznie skubie bukmacherów

jakis czas temu jak była kumulacja zaczełam rozmawiac z Bogiem...nie jestem praktykujaca ale z nim rozmawiam czasami...i powiedziałam ze jak ma ktos wygrac to ten kto jest w ciezkiej sytuacji
i pozniej po jakims czasie było o tej rodzinie z chorym dzieckiem co uciekli
MrPaweł
"Zajmuję" się jeszcze bukmacherką
. Jak dotąd bez skutku.
Co ja tam studiuję? A, Mechanikę i Budowę Maszyn na Polibudzie (W-wa)
"Zajmuję" się jeszcze bukmacherką
. Jak dotąd bez skutku.Co ja tam studiuję? A, Mechanikę i Budowę Maszyn na Polibudzie (W-wa)
Nie wiem czy to się tak w 100% sprawdza dream bo przeważnie 6 trafiaja bogaci co grają systemami za kilka tysiecy złotych za zaklad ale i owczem biedni tez trafiaja
jorgus mam nadzieje ze jak my nie trafimy choc ja przystopowałam z graniem to wygra ktos np z 5 dzieci
jorgus piszesz ze sami powazni ludzie jeszcze nie znasz bifa (bif24)
a znam znam to ten wirtualny milioner haha ale to już inna liga tz ekstraklasa przygłupów
dream-bif jest z innej planety
tyle co wygrał ostatnio to zastanawiam się dlaczego jeszcze tutaj bywa skoro się pożegnał

tyle co wygrał ostatnio to zastanawiam się dlaczego jeszcze tutaj bywa skoro się pożegnał

krysieńka najbardziej podobał mi sie tekst "mulatki sajom ptaka" hahaha
najsmiesniejsze byłoby to gdyby naprawde był milionerem bo przeciez jest to prawdopodobne jak to ze wygramy w Totka