Wpisy 1 789 510 – 1 789 609
13 listopada 2013 18:09 → 13 listopada 2013 20:16, 100 wpisów
a znacie przypadek jak koles duzo wygrywal i chcial oddac TSoowi??
4/10
nie znam takiego przypadku
98 ludzi i cicho masakra albo tu tylko rozmawiaja ci co swoje grupki tworza zauwazylem
zawsze odpisuje witam sie a tu sie zdarzylo ze w dupie maja to niektorzy i za to im w dupe wielki ...............
ja tu dzisiaj zaczelem sie udzielac
ale pewnie nie na dlugo
pieniadze to nie wszystko to dodatek do zycia wole zdrowie zdrowy zawsze je zarobie!!
no tak pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to NIC!
ja to gram raczej dla zabawy bo mam stala prace narazie
wlasnie teraz w pracy jestem noi gram po weselach hehe XD
wlasnie teraz w pracy jestem noi gram po weselach hehe XD
co myslicie o tym co prawda podawalem po 15 jednak wysle ta 5 a mianowicie
42,45,46,49,52
42,45,46,49,52
ja też mam stałą pracę - na kopalni! ale jak widać du.py nie urywa mimo tego co pierniczą pieprzone media! przywileje? chyba dla państwa!
jakoś trzeba zarobić na chleb,choć zawsze powtarzałem że nigdy nie będę robił na kopalni a tu masz....
no zapierdol pewnie straszny masz
ja pracuje na lsuchawce w***iam ucho
ja pracuje na lsuchawce w***iam ucho
dlatego dorabiam grając po weselach
ale teraz sie sezon konczy juz
ale teraz sie sezon konczy juz
widzisz taki dobrobyt mamy w tym kraju a pieprzona prasa internetowa pisze czemu polacy rodzin nie zakłądają i dzieci nie mają? ale gdzie nie popatrzysz to kurestwo***skie i lesbijskie promują! jak z tego nie będzie dzieci
Mam nadzieję że nam wejdą te liczby i choć trochę sobie polepszymy życie
Codee graj na 5/5 i 3/3
lepsza kariere sie zrobi tylko cholera malo placa za trójke ;/
lepsza kariere sie zrobi tylko cholera malo placa za trójke ;/
przed chwilą wydałem 7,50 na kupon... ta strona spowoduję chyba u mnie uzależnienie
i co ja mam kisc kur............. do ksiedza pedofila zeby mi dziecko chrzcil??
no to są moje typy na dziś zobaczymy co ukrzesam z tego! gram przeważnie na 10 nie z chciwości tylko przydałoby się zmienić mieszkanie bo maluszek w drodze
08,49 wg mne powtorki plus cos z tego do 10 67,63,62,58,53,54,52,17,19,15,14,29,41,35
osobiscie wysle 2 zakladzik
08,49,41,35,29,54,58,67,69,70
osobiscie wysle 2 zakladzik
08,49,41,35,29,54,58,67,69,70
1 dziś olewam bo inaczej dałbym ją z 80 ale jakoś nie czuję ich na dziś
ale spokojnie to że ja nie czuję nie znaczy że Tobie nie przyniesie szczęścia. Wkońcu 20 liczb losują
górnicy,muzycy i służby bezpieczeństwadla wszystkich.Dziś widzę sypnęło typami więc i podzielę się tym co już puściłem: 2,23,36,41,67,68...można ściągać
jacekkowal nie wiem po co ta ironia? stwierdzam że w Polsce co po chwile ukazuje się coś co skłóca NAS POLAKÓW bo skłóconymi głupcami lepiej się rządzi! a czy nie lepiej jakbyśmy godnie żyli wszyscy? nie tak że dziś jeden ledwo 1200 zł netto wyciągnie podczas gdy drugi ma 120 tyś netto? na potwierdzenie swoich słów argumentem jest niewyrabianie mercedesa z produkcją limuzyny klasy S! a producenci małych "tanich" aut psioczą że ludzie aut nie kupują! owszem kupują tylko ci co przesadnie dużo zarabiają...
witam
Codee kuźwa żadna ironia , celem było wprowadzenie trochę weselszej atmosfery... odebrałeś to inaczej sorki sytuacja gospodarcza jest mi b. dobrze znana i uwierz mi żydostwo i mendy liberalne są mi zupełnie obce.
czasem inaczej coś brzmi jak jest napisane niż jak jest powiedziane
napisałeś:skłóconymi głupcami lepiej się rządzi!
Sorki ale ubliżasz Polakom ( mi też) nazywając ich głupcami,tylko dlatego ,że mają odwagę walczyć głośno o to, co Sam napisałeś: za pracę godna płaca...smutne ale emocje biorą górę nawet na tak "spokojnym" portalu
Sorki ale ubliżasz Polakom ( mi też) nazywając ich głupcami,tylko dlatego ,że mają odwagę walczyć głośno o to, co Sam napisałeś: za pracę godna płaca...smutne ale emocje biorą górę nawet na tak "spokojnym" portalu
Użytkownik Flow_street dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
każdy szczęściu dopomoże,każdy dzisiaj wygrać może
http://zdjecia.nurka.pl/images/id.joe.pl-sub-images-pictures-172a2d201bf8207cfd73ce86f5fa6169-th2.gif
Jocia.
Miałaś coś wkleić.Czekam i czekam.
Zawiedziona jesteś ?Ale nie rozumiem dlaczego.
O jednym mogę Cię zapewnić.Nie jestem przez nikogo sterowana.
(czasem mojemu ślubnemu wydaje się,że mną steruje,ale to tylko złudzenie)
Miałaś coś wkleić.Czekam i czekam.
Zawiedziona jesteś ?Ale nie rozumiem dlaczego.
O jednym mogę Cię zapewnić.Nie jestem przez nikogo sterowana.
(czasem mojemu ślubnemu wydaje się,że mną steruje,ale to tylko złudzenie)
emerytka jocia
rafalski
napisałem skłóconymi głupcami bo czy ludzi którzy dają się zmanipulować przez co skłóceni na maksa są mądrzy?
Krzysztof
posłałem dziś wyjątkowo 9 z + jak nigdy! zobaczymy co z tego będzie
krzysztof
emeriti
emeriti
kogo zmanipulowano, Code
to w kontekście wcześniejszej rozmowy na temat sytuacji w Naszej Polsce
myślisz, że jak Polacy będą skłóceni, to łatwiej będzie nimi rządzić
powiedziałem że skłóconymi głupcami się łatwiej rządzi! bo wtedy nie jesteśmy jednością przeciwko okradaniu nas tylko każdy pluje na każdego przez co złodzieje z wiejskiej mają łatwiej
Ja myślę, że złodzieje z Wiejskiej wcale przez to nie mają tak łatwo z nami. I to chyba nie oni prowokują nas do skłócania, raczej woleliby w ciszy i spokoju nas okradać
Wbrew logice podzielonym narodem łatwiej rządzić a właściwie sterować.
I trzeba uczciwie to Panu Premierowi oddac,że w tych sprawach doszedł do perfekcji.
I trzeba uczciwie to Panu Premierowi oddac,że w tych sprawach doszedł do perfekcji.
Monet no właśnie wbrew logice, bo osobiście wolałbym sterować zgraną drużyną
może inaczej, zgrana drużyna mogłaby być groźna, powiedzmy podporządkowaną drużyną
1 789 602. rafalski38 2013-11-13 (20:05) PLANETA ZIEMIA
Ja myślę, że złodzieje z Wiejskiej wcale przez to nie mają tak łatwo z nami..
Rafalski>> nie mają łatwo?
Lepiej nigdzie nie mają.
Bo co my im możemy? Nawet jak nieudaczniki,kombinatorzy,i zaprzańcy?
Ż im w sondażach opadnie?
Że nie wybierzemy do Sejmu?
To do Brukseli pojadą albo w Spółki SP pójdą do zarządów.
Wisi im to.
Ja myślę, że złodzieje z Wiejskiej wcale przez to nie mają tak łatwo z nami..
Rafalski>> nie mają łatwo?
Lepiej nigdzie nie mają.
Bo co my im możemy? Nawet jak nieudaczniki,kombinatorzy,i zaprzańcy?
Ż im w sondażach opadnie?
Że nie wybierzemy do Sejmu?
To do Brukseli pojadą albo w Spółki SP pójdą do zarządów.
Wisi im to.
na Pana to trzeba sobie zasłużyć! ja żadnego w polityce nie widzę! dla mnie jest np. ryży oszust, i potomek morderców polskiej rodziny którzy przejęli nazwisko i posiadłość! tyle...wstyd po stokroć bo w normalnym kraju tacy ludzi by zawiśli. podobnie jak główny kasjer w Polsce - w momencie mianowania nie miał PESEL bo tak na prawdę nie jest obywatelem Polski
Wszyscy kradną, po to się tam pchają. Myślicie, że jak ich zastąpią następni to będą uczciwi. Raczej bym się nie łudził, bo to zbyt duża fabryka pieniędzy