Wpisy 1 789 056 – 1 789 155
13 listopada 2013 12:57 → 13 listopada 2013 13:36, 100 wpisów
jocia
Zamit
kurcze,ostatnio mi 2 razy 7/10 przepadło
jociu-u Ciebie było coś ostatnio??
kondi
kondi teraz poluj na 1,4,7 nawet moze dzis byc ja puscilem dzisiaj
wojtas staram sie nie pisac ..o tym co mialam..nie tracę ..
kondi
kondi
jociaok-wiem,że zawistnych osób nie brakuje
za trójke troche malo płacą ale juz jak sie zagra za to 5 zl i plus wejdzie to jest dużo
7 też mam na 14tą
Lilka
dziisaj będzie wysyp malych cos mi sie zdaje i duzych od 80 w do 70 i 70 pojawic nawet 5
torsan
lila-ja ewentualnie kawy się moge napić bo alkoholu nie pije do sylwestra
moja babcia św. Pamieci to Stasia...trzeba by pojechać na cmentarz i zapalic
torsan....to Ty kawę a ja zbożówkę z wkładką dzisiaj karwa o 7 rano musiałam jej ciasta zawieźć,ciekawe kto to wpintoli
kondi..nie wszyscy dziś obchodzą imieniny
moja babcia Stanisława obchodziła 8 maja
moja babcia Stanisława obchodziła 8 maja
torsan...ciasta w .....albo jeszcze więcej,ja nie wiem ona jakiejś wycieczki spodziewa czy co?
Lila to i tak nie jest jeszcze tak źle u mnie lipa jak nic teraz ostatnio nie gram ..cały czas w poszukiwaniu skutecznej ''metody'' choć zapewne takiej nie ma ale kombinować trzeba
Sorry ale zamysliłam sie nad "cyferkami "
Lila
torsan
ulala
jeszcze ide myslęc
Lila
torsan
ulala
jeszcze ide myslęc
kondziu...komu pozostaje temu pozostaje Torsan jeszcze młody,nie żonaty to nie tylko patrzenie mu pozostaje
lila-trzeba się za inną rozglądać bo nic z tego nie będzie jednak
siemka wydaję mi się, że dziś w końcu może się posypać 28,41,44,46 - strasznie dawno ich nie było ;d
torsan..poważnie? Ona ***a sama nie wie czego chcemasz rację,kopnij w dupę i szukaj innej
torsan....tacy niezdecydowani ludzie są o dupę rozbić.Szukaj świeżego towaru
Lila , no taka fajna czwóreczka by była wtedy
torsan z autopsji olej tydzień zobaczysz jak zależy jej to żyć ci nie da jak zamilknie znaczy nie warto głowy sobie zawracać
trzeba mieć nadzieję
oj tam oj tam liluś dlaczego bo się zakofałem bo jestem nie do ogarnięcia bo... Nie nie głównej wygranej nie zgarnąłem a szkoda