Wpisy 1 788 731 – 1 788 830
13 listopada 2013 02:29 → 13 listopada 2013 05:37, 100 wpisów
Narazie nie.Ale gdybyś się [nie daj Boże] zastrzelił-to kto wie...
Już niedługo zajżę śmierci prosto w oczy raz dwa trzy ja to ja czy ty to ty
Nie wiem.Chyba jest wyjście z sytuacji
Wszyscy się kręcimy jak gó.o w przerębli
Wszyscy się kręcimy jak gó.o w przerębli
FRanek weź sie w garść zamiast biadolić pozmywaj naczynia, zamiec kuchnię ..albo weź prysznic zimny
Niewolno tak z wami, dlaczego tyle okrucieństwa w nich ? Może mam ich za mało biła ,albo odwrotnie
oberwe za to,ze pisze o nieobecnych..ale Oni jak mniemam .. rozmawiaja , pisza ,o mnie za moimi plecami.. to tez tchórzostwo , nieprawdaż , To mi wygląda na umówiona akcję..za kazdym razem
A,dajmy spokój teorią spiskowym
Wiecie co???
Idę popracować nad nr.
Wyniki za ok.1h-na profilu
Juliusz- smród już czuć
Wiecie co???
Idę popracować nad nr.
Wyniki za ok.1h-na profilu
Juliusz- smród już czuć
lece bo ***ne zatoki juz sie odzywaja u glowa boli dobranoc wszystkim
http://www.youtube.com/watch?v=OglNPNPWvSo&list=RDP_r8pDziQKE
Celine Dion - When i need you
Celine Dion - When i need you
juliuszu drogi witam lecz uwaga DO ROBOTY TO KONIE I MŁOTY KOlego.
My zaś odpoczynek mamy
My zaś odpoczynek mamy
detox jaknwyniki u mnie wczoraj ta ruda pi......da poj.....bala plany
środa, 13 listopada 2013
Zbliżają się dni trudnych wyborów. Nie podejmuj dzisiaj żadnych decyzji, zwłaszcza jeżeli nie jesteś przekonany co do ich słuszności, bo mogą mieć przykre konsekwencje. Dobrze rozważ wszystkie za i przeciw, doradź się kogoś, kogo uważasz za autorytet.
Waga
Zbliżają się dni trudnych wyborów. Nie podejmuj dzisiaj żadnych decyzji, zwłaszcza jeżeli nie jesteś przekonany co do ich słuszności, bo mogą mieć przykre konsekwencje. Dobrze rozważ wszystkie za i przeciw, doradź się kogoś, kogo uważasz za autorytet.
Waga
juliusz pamiętaj 1/2 wygranej
masz.wizje z kokontorkina na 100% !!!!!!!
środa, 13 listopada 2013
Odkryjesz nowe możliwości zarobkowania i uda ci się połączyć zyski z jakąś pasją życiową. Obudzi się w tobie nowe uczucie, które znajdzie spełnienie. Czeka cię romantyczna podróż, a nawet zaręczyny,lub rozwiązłe piękne dziewczyny.!
Lew
masz.wizje z kokontorkina na 100% !!!!!!!
środa, 13 listopada 2013
Odkryjesz nowe możliwości zarobkowania i uda ci się połączyć zyski z jakąś pasją życiową. Obudzi się w tobie nowe uczucie, które znajdzie spełnienie. Czeka cię romantyczna podróż, a nawet zaręczyny,lub rozwiązłe piękne dziewczyny.!
Lew