Wpisy 1 788 431 – 1 788 530
13 listopada 2013 00:00 → 13 listopada 2013 00:36, 100 wpisów
no nic czas wskoczyć w kalesony i spindalać do żony
nic , nic
asia bo zimno !
Na połnocy mają zimno i muszą ubierać kalesony
bo nic tak kobiety nie bierze, jak w kalesonach męskie zwierze
Prosze od gonzagi 3 ch**e w bok i 2 kroki w tył ! Jak się komuś nudzi to niech pobawi się klockami w kiblu
i jak to mówią przy siusianiu...choć bys nim trząsł jak szalony, to i tak ostatnia kropla pójdzie w kalesony
chyba się już napiłem
chyba się już napiłem
dzisiaj jest mi wybitnie zimno,złapałam takie katarzysko,że nie moge oddychać i na dodatek boli mnie gardło
Kryminałki z Radiowej Jedynki:
" Poznaniak to jest ...Szkot wyrzucony z kraju za swoją rozrzutność ".
" Poznaniak to jest ...Szkot wyrzucony z kraju za swoją rozrzutność ".
Pięknaja-skoro tak "pięknie"wszystko Wszystkim już wyjaśniłaś-to...spadaj
kalesonofobia mnie złapała, nie wiem czy zasnę, ale spróbuję
pa wszystkim
pa wszystkim
I czemu to ma służyć ..Robal u Korna mnie dzisiaj .. dopadł teraz pieknaja z tym samym starym z 2011 roku wpisem .. Czemu to ma służyc ?/ a miałam ich za ludzi inteligentnych ..no cóz
Tak nie jest
Tak nie jest
asia weż coś na gardło
jocia,nie zwracaj uwagi.Po co się denerwować.Lepiej pogadać i pośmiać się nawet z zeszłorocznego śniegu
staszek2012 cały czas zażywam,bo inaczej leżałabym jak przysłowiowa kłoda
Cholinex
Bo wezne cie rozciupie siekierą włoże do paczki i wyśle do afryki ,tam lwy przynamniej będą miały pożytek z ciebie !
Nie podoba sie Robalowi,ze rozmawiam z jego wrogami : Lottomatem , Gonzagą i Bukmacherem ..
MaTq nie mogę długo leżeć bo mnie piszczele bolą.Nie jestem przyzwyczajona do takich wygód...zawsze jest cos wazniejszego
musisz się wygrzewać
jocia Czyjś wróg,nie musi być Twoim wrogiem.Co my w Chinach jesteśmy,że wszystko musi być tak samo
Jocia nie martw ! nie ma sensu
Idem Dobranoc
Wywlekaja tylko stare wpisy ..jeszcze troche a przestane sie dziwić m77
Pamiętasz miła tę noc w tataraku, gdy twoja halka wisiała na krzaku, Figi dyndały jak flaga na maszcie, a biustonoszem twym bawił się wiatr - tak mi się przypomniało odnośnie tych kaleson rafalskiego
Jocia życie jest zbyt krótkie,zeby się przejmować.Krótkie i obsrane jak koszulka noworodka.Zakładając,że jesteśmy już blisko setki,to musimy wyluzować
ja jeszcze nic nie wiem asiu
nie typuję z czapki , szkoda,ze pieknaj nie zostawiła pewniaczka ..Ona wie wszystko
nie typuję z czapki , szkoda,ze pieknaj nie zostawiła pewniaczka ..Ona wie wszystko
Wszystko???Wie?????Mam takiego szwagra - moje dzieci nazywają go wujek dobra rada
Tzn.mój szwagier tak twierdzi,że wszystko wie.Tylko wszyscy omijają go szerokim łukiem
Ależ....mag'usiu /czy jak ci teraz tam.../
koleżanka koleżanke....czy
swój swojego....ZAWSZE pozna....
nooooo chyba, że zaczną rywalizować
"przedstawienie musi trwać" .....
http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU
wesołości....
koleżanka koleżanke....czy
swój swojego....ZAWSZE pozna....
nooooo chyba, że zaczną rywalizować
"przedstawienie musi trwać" .....
http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU
wesołości....
Asiu nie mam zadnego pewniaka jestem padniety rano wrocilem z gdyni
pieknaja Ty chyba nie czujesz sie najlepiej..na dodatek uzywasz takich samych zwrotów jak Robal
Juliusz nie od mądrości słabo sie robi.Miło jest posłuchać rad mądrego człowieka,ale jak ktoś jest głupi,a twierdzi inaczej ,to co pozostaje?Szeroki łuk
Ja tam rady czyjeś mam za przeproszeniem w pupie umiesz liczyć licz na siebie
chcoiaż dzisiaj złapałam dwie z forum 7 i 77 I wpadły
16 zeta jest
jocia to były Twoje
16 zeta jest
jocia to były Twoje