Wpisy 1 787 005 – 1 787 104
12 listopada 2013 11:10 → 12 listopada 2013 13:13, 100 wpisów
ja w kasynie ruletke gram bylem 5 razyu zawsze do przodu 150 200zl
teraz nie chodze mam noge zlamana do grudnia w szynie i licze na lotto tak to nie gram teraz tak sie zainteresowalem tym
Zakłdając nawet, że może sie zdarzyć coś określonego w danym miejscu i określonym czasie, nawet dotyczące konkretnego człowieka, wcale nie jest wykluczone, że wygra ten, kóry podał mu wtedy rękę na przywitanie lub podniósł jego skreślony kupon, bo ten spadł mu na ziemie
ja dla przykaldu nie puszczam losu, kiedy spadniemi kupon na ziemie, ablo wybiorę ze słoika złamany ołówek, albo kolektorka poda mi inna zdrapkę niż chciałem...sprawdzilem to w praktyce---działa w moim przypadku
Od 199 zł za ZABAWĘ SYLWESTROWĄ w hawajskim w stylu dla 2 osób w Hotelu Victoria w Łubowie k. Gniezna. Bal odbędzie się w LUKSUSOWEJ RESTAURACJI, w której serwują wyborne dania. Muzykę zapewni DJ Markiz, a imprezę wzbogacą liczne KONKURSY
hi,hi,hi
hi,hi,hi
witam wszystkich
4/10 3/7 4/9
5/10 takze
dzisiaj bęben maszyny losujacej pęknie i wszystkie wylecą kulki he he skreślajcie obojętnie jakie
Gracz z miejscowości Szczecin wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Keno 02.11.2013 10 000,00 zł Szczecin
Zielonogórska 3009-11-1340 000,002.Polanka WielkaOgrodowa TO JA WYGRAŁEM HI HI ŻARTUJĘ
Zielonogórska 3009-11-1340 000,002.Polanka WielkaOgrodowa TO JA WYGRAŁEM HI HI ŻARTUJĘ
dz-ie-en-do-br-yy
wszystkim mp
wszystkim mp
do-vvi-dz-en-iaa
ide
do
pracy
pa do 22
sie ma zamit22 chciałem ci pomóc wczoraj z mapami
ale uciekłes
ide
do
pracy
pa do 22
sie ma zamit22 chciałem ci pomóc wczoraj z mapami
ale uciekłes
lepiej na fiorum załusz temat to sie szybciej dowiesz cio i jak
oki
pewnie łobooki standard ts to beton
zamit , nie przejmuj się że nie masz moich cyferek bo ostatnio nie wpadają
bry LILUSIA
TORSANJACKWAR
torsan..tak się w***iłam wczoraj,że w ogrodzie do 4 rano siedziałam żeby ochłonąć
dobra zadania wykonane cza isc do pracy
powodzenia
agatkaa
powodzenia
agatkaa
lilu tak
ide na arbayt
agatkaa....nie mam liczb na 100% pewnych ale mam obstawioną trójeczkę 28,44,70
Siemanko
Lila....
Co tak uciekają wszyscy a losowanko
Lila....co maluchy ćwierkały w nocy