Wpisy 1 786 451 – 1 786 550
12 listopada 2013 01:37 → 12 listopada 2013 02:25, 100 wpisów
wiesz co bo zauwazylem że w tyc hkolumnach np
nie wypada ta sama liczaba 5 razy później wypadnie i znowu 4 razy i duzo liczb tak si epowtarza nie wiem czy kminisz o co mi chodzi teraz
nie wypada ta sama liczaba 5 razy później wypadnie i znowu 4 razy i duzo liczb tak si epowtarza nie wiem czy kminisz o co mi chodzi teraz
Szmaciaro ja wkleiłam zdjęcie z jakiś czegoś tam? Ja pierdole wy macie faktycznie nie równo pod tym waszym sufitemale dobrze ,że takich ***ietych spotykam na czacie bo gdyby nie WY ,nie wiedziałabym ,że tacy ludzie istnieją ale macie faktycznie z***ne muzki.Nie znacie mnie a najwiecej się na mój temat wypowiadacie.
Ty i Twoja mamusia potrzebujecie faktycznie faceta bo wam na dekiel od braków wali
Zobacz ,co ma wartość,dziewczynko wymagania rosną z ,.wiekiem,chcesz być kimś najpierw zostań człowiekiem,Ja założyłam rodzinę a TY? Masz 30 lat i wiecznie a mamusią
Ty i Twoja mamusia potrzebujecie faktycznie faceta bo wam na dekiel od braków wali
Zobacz ,co ma wartość,dziewczynko wymagania rosną z ,.wiekiem,chcesz być kimś najpierw zostań człowiekiem,Ja założyłam rodzinę a TY? Masz 30 lat i wiecznie a mamusią
I powtarzam macie obie na***ne a teraz możesz iść do Pasko się poskarżyć i wy***lać od mojej osoby.To tyle mam do powiedzenia a raczej do napisania W dupie byłaś i gówno widziałaś.
JAk można nie znać człowieka a na jego temat pisać czy ma dzieci czy nie
a jak jeszcze będziecie o mnie wypisywaćjakieś czaryniezgodne z prawdą to spotkamy się w sądzie.M77 podarowałam ale wam nie podaruje
Jocia jak myslisz 80 będzie mi sie wydaje ze będzie ale nie wiem jak to z twoich typów wygląda
jocia...a daj mi spokój ledwo zyję,dobrze ,że mąż ma wolne a ja mam jeszcze zatoki za***ne ledwo żyję
Lila..łyzka sołowa wody.. 15 kropli wody utlenionej.. nabierz cała pipetke i do dziurek ..
mozna kupic sól fizjologiczna w aptece, wtedy ten zabieg jest przyjemniejszy
A tu co się wyrabia nocna zmiana
Spać nie możecie
jocia...
Tak nocna zmiana
ja nie spie jeszcze bo wlasnie 1 raz na mapkach jestem zbczymy co wymodze haha
ale mam pewniaczki 2 ;p nie wiem czy dobrze obstawione
78,80 na 14
78,80 na 14
jocia...to zaraz to zrobię bo normalnie nie mam jak oddychać a nie chcę się faszerować tabletkami
Maluchy potem cięzko odzwyczajć od cyca
T sie powymądrzam sutkami nazywaja piersi..a to o czym piszesz gonzaguniu to sa brodawki
jeszcze nie można napisać max spadaj jak to pisała andromenda bo zarazwoja
Zamit...no prze***ne ale co mam zrobić ? Od wczoraj ledwo na oczy patrzę
Zamit....no też prawda
Jociu-Ja bardzo chętnie bym wrócił[odpowiada mi całkowita nieświadomość]
lila mozemy sobie rece podac ja mam ten sam problem z zatokami juz od wiekow
Ja też zatoki mam chore
Zamit..toooo chooo mi podaj może przejdzieja mam tak,że żadnych leków raczej nie chcę brać,może te Twoje ręce pomogą
Jeszcze dzień wyjdę stąd ,rzucę bagnet rzucę broń,przeskoczę każdy mur
Dawać losowanie i liczby
28,57,61
jocia..lepiej nie pytaj co robiłam w młodości Facetów biłam w szczęke i nie było dla mnie problemem a teraz widzisz,zatoki i zdychany
Lila, prof, Zamit..poczytajcie
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3916284
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3916284
jocia...ale ja nie mam grzybicy ani nieprzyjemnego zapachu z migdałów
jocia nie dobijaj mnie bo i tak dzisiaj jak wstanę będę się musiała z jednygrzybemyrzerać
dobra