Wpisy 1 786 431 – 1 786 530
12 listopada 2013 01:27 → 12 listopada 2013 02:15, 100 wpisów
Gonzaga koty nie są takie głupie,spytaj go jaki jest najdrobniejszy węgiel ,a on ci powie MIAŁ
ja juz kilka razy trafilem 3
ale ostatnio cos wlasnie nie trafiam tylko same pewniaki ale to za malo ;p
ale ostatnio cos wlasnie nie trafiam tylko same pewniaki ale to za malo ;p
Zamit-kiedyś grałem właśnie i kilka razy trafiłem 3/3 ale później coś nie szło i przestałem
Niektórzy powiadają
Że w życiu tak już jest
Pieseczki się zmieniają
Zostaje zwykły pies
Zły pies który warczy na panią
I wścieka się na cały świat
Przychodzi do domu nad ranem
I tylko by spał lub jadł
Przypuśćmy przypuść my że może tak być
Lecz u nas lecz u nas
Nie zmieni się nic
refren..
Że w życiu tak już jest
Pieseczki się zmieniają
Zostaje zwykły pies
Zły pies który warczy na panią
I wścieka się na cały świat
Przychodzi do domu nad ranem
I tylko by spał lub jadł
Przypuśćmy przypuść my że może tak być
Lecz u nas lecz u nas
Nie zmieni się nic
refren..
Nie będę więcej powtarzał=[15]-14ta,[9]-21-wsza
hau,miau,miał-a nawet kox
hau,miau,miał-a nawet kox
wiesz co bo zauwazylem że w tyc hkolumnach np
nie wypada ta sama liczaba 5 razy później wypadnie i znowu 4 razy i duzo liczb tak si epowtarza nie wiem czy kminisz o co mi chodzi teraz
nie wypada ta sama liczaba 5 razy później wypadnie i znowu 4 razy i duzo liczb tak si epowtarza nie wiem czy kminisz o co mi chodzi teraz
Szmaciaro ja wkleiłam zdjęcie z jakiś czegoś tam? Ja pierdole wy macie faktycznie nie równo pod tym waszym sufitemale dobrze ,że takich ***ietych spotykam na czacie bo gdyby nie WY ,nie wiedziałabym ,że tacy ludzie istnieją ale macie faktycznie z***ne muzki.Nie znacie mnie a najwiecej się na mój temat wypowiadacie.
Ty i Twoja mamusia potrzebujecie faktycznie faceta bo wam na dekiel od braków wali
Zobacz ,co ma wartość,dziewczynko wymagania rosną z ,.wiekiem,chcesz być kimś najpierw zostań człowiekiem,Ja założyłam rodzinę a TY? Masz 30 lat i wiecznie a mamusią
Ty i Twoja mamusia potrzebujecie faktycznie faceta bo wam na dekiel od braków wali
Zobacz ,co ma wartość,dziewczynko wymagania rosną z ,.wiekiem,chcesz być kimś najpierw zostań człowiekiem,Ja założyłam rodzinę a TY? Masz 30 lat i wiecznie a mamusią
I powtarzam macie obie na***ne a teraz możesz iść do Pasko się poskarżyć i wy***lać od mojej osoby.To tyle mam do powiedzenia a raczej do napisania W dupie byłaś i gówno widziałaś.
JAk można nie znać człowieka a na jego temat pisać czy ma dzieci czy nie
a jak jeszcze będziecie o mnie wypisywaćjakieś czaryniezgodne z prawdą to spotkamy się w sądzie.M77 podarowałam ale wam nie podaruje
Jocia jak myslisz 80 będzie mi sie wydaje ze będzie ale nie wiem jak to z twoich typów wygląda
jocia...a daj mi spokój ledwo zyję,dobrze ,że mąż ma wolne a ja mam jeszcze zatoki za***ne ledwo żyję
Lila..łyzka sołowa wody.. 15 kropli wody utlenionej.. nabierz cała pipetke i do dziurek ..
mozna kupic sól fizjologiczna w aptece, wtedy ten zabieg jest przyjemniejszy
A tu co się wyrabia nocna zmiana
Spać nie możecie
jocia...
Tak nocna zmiana
ja nie spie jeszcze bo wlasnie 1 raz na mapkach jestem zbczymy co wymodze haha
ale mam pewniaczki 2 ;p nie wiem czy dobrze obstawione
78,80 na 14
78,80 na 14
jocia...to zaraz to zrobię bo normalnie nie mam jak oddychać a nie chcę się faszerować tabletkami
Maluchy potem cięzko odzwyczajć od cyca
T sie powymądrzam sutkami nazywaja piersi..a to o czym piszesz gonzaguniu to sa brodawki
jeszcze nie można napisać max spadaj jak to pisała andromenda bo zarazwoja
Zamit...no prze***ne ale co mam zrobić ? Od wczoraj ledwo na oczy patrzę
Zamit....no też prawda
Jociu-Ja bardzo chętnie bym wrócił[odpowiada mi całkowita nieświadomość]
lila mozemy sobie rece podac ja mam ten sam problem z zatokami juz od wiekow
Ja też zatoki mam chore