Wpisy 1 782 433 – 1 782 532
9 listopada 2013 19:31 → 9 listopada 2013 21:06, 100 wpisów
Czytałem komunikat o zagrożeniu, a jakiś cymbał co to pisał niewiele wie o ...temacie.
1. Dlaczego nikt nie napisał z której strony nadleci satelita ???
2. Jest taka strona w internecie, gdzie można sprawdzać aktualne położenie satelitów. Dlaczego nie podał adresu tej strony ???
...............................................
2. Jest taka strona w internecie, gdzie można sprawdzać aktualne położenie satelitów. Dlaczego nie podał adresu tej strony ???
...............................................
Tesa.
1 782 434. Wędrowca netowy 2013-11-09 (19:31)
Czytałem komunikat o zagrożeniu, a jakiś cymbał co to pisał niewiele wie o ...temacie.
Wędrowco>>> Znam odpowiedż na to pytanie.- Z góry.
Wędrowco>>> Znam odpowiedż na to pytanie.- Z góry.
Monet.. .
Monet.. .
Jeśli zagrożone są miasta na wschodzie Polski, to znaczy że satelita przelatuję nad obydwoma biegunami Ziemi.. .
Jeśli zagrożone są miasta na wschodzie Polski, to znaczy że satelita przelatuję nad obydwoma biegunami Ziemi.. .
Nie ma co zawracać głowy jakimś głupim satelitą.. .
Prawdopodobieństwo ze spadnie na ...Łomże jest takie same, jak to ze dzisiaj losowanie MM poprowadzi pan Tusk.. .
Prawdopodobieństwo ze spadnie na ...Łomże jest takie same, jak to ze dzisiaj losowanie MM poprowadzi pan Tusk.. .
w.n
ja mam taką strone z satelitami
http://www.heavens-above.com/main.aspx?Session=kebgcbkkjfagjengelhkljga
ale to chyba jak alfa przelatuje
ja mam taką strone z satelitami
http://www.heavens-above.com/main.aspx?Session=kebgcbkkjfagjengelhkljga
ale to chyba jak alfa przelatuje
Xelom.. .
Wczoraj znalazłem te stronę z satelitami.. .
Wczoraj znalazłem te stronę z satelitami.. .
Niech satelita nie spada na Łomże, bo jeszcze zniszczy ...browar.. .
Niestety, złomiarze nic nie zarobią.. .
To co spadnie z kosmosu na nasze łby nie należy do Polski, trzeba będzie wszystko ... oddać
To co spadnie z kosmosu na nasze łby nie należy do Polski, trzeba będzie wszystko ... oddać
Sadząc po tym, że satelita porusza się na wyjątkowo niskiej orbicie jest naszpikowany aparaturą szpiegowską.
A swoją drogą jest to trochę ...dziwne.
Amerykańce mają działa laserowe zdolne do zniszczenia satelity i nic nie robią.. .Chcą nas powybijać spadającym żelastwem z Nieba. Precz z Ameryką.
A swoją drogą jest to trochę ...dziwne.
Amerykańce mają działa laserowe zdolne do zniszczenia satelity i nic nie robią.. .Chcą nas powybijać spadającym żelastwem z Nieba. Precz z Ameryką.
mp
Wasyl.. .
w/n---
bry---wszystkim.....co tam co tu w wolne popołudnie/ noc
Satelita GOCE jeszcze nie spadł:
Porusza się po orbicie 155 x 165 km. / wczoraj było 175km /.
Porusza się po orbicie 155 x 165 km. / wczoraj było 175km /.
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/v/1414718_503331683099455_1492501912_n.jpg?oh=13613490fd1ccece8c520b7331b5b744&oe=5280A580 skan wczorajszy obiecany
Lila.. .
WN..na Filipinach było 380km/h,pierwszy raz taki wiatr w historii ziemi
wn ostatnie wiesci satelita spadnie na wiejską w wawie stanie się sud nad wisłą.
na Saturnie normalną rzeczą są wiatr i burze o prędkości 400km/h czyli mamy niedaleko do Saturna
satelita niech wali gdzie chce,mało mnie to obchodzi,byleby nie mi na łeb
Lila.. .
lilunka ....
za oskubanie ts
greg
karmi
lila powoli powoli i ts sie rozpierdoli
dobry
Lila...
wasyl
nie chce bana bloker nie zadziałal
agatkaa..ja się nigdy nie nudzę.Nawet wcześniej zanim miałam dzieci też się nie nudziłam.Dziwne dla mnie było jak ktoś mówił ALE NUDAja mam tyle spraw ,że nuda nie ma u mnie szans
wasyl
profesore
jakims gófnem z zelaza do nas będą strzelac
wasyl..jak max wróci do domu bez jakiejś kończyny to tez go rozpierdole na drobne
Lila..już
złom chodzi po 80 groszy