Wpisy 1 780 368 – 1 780 467
8 listopada 2013 11:12 → 8 listopada 2013 13:29, 100 wpisów
Agatka.. .
Dzisiaj zrobię test na drugą zmianę. Będzie przed godz. 16.
..........................................................
Dzisiaj zrobię test na drugą zmianę. Będzie przed godz. 16.
..........................................................
1 780 366. Wędrowca netowy 2013-11-08 (11:05)
" Zawsze skreślaj SWOJE liczby ", bo cudze mogą wyprowadzić Ciebie na manowce.
Ja tam skreslam swoje i cały czas po manowcach się wycieram.
A jeszcze wczoraj emerytkę za sobą pociągnąłem.
" Zawsze skreślaj SWOJE liczby ", bo cudze mogą wyprowadzić Ciebie na manowce.
Ja tam skreslam swoje i cały czas po manowcach się wycieram.
A jeszcze wczoraj emerytkę za sobą pociągnąłem.
Monet.
Z Tobą na manowce
Z Tobą na manowce
Agatka... .
Porównaj moje liczby z liczbami Lili na " NIE ", i zapytaj Jocię jak się zjawi na czacie.. .
.............................................
Porównaj moje liczby z liczbami Lili na " NIE ", i zapytaj Jocię jak się zjawi na czacie.. .
.............................................
Emerytka
Czemu nie?.
Tyko gwarant potrzebny że mi jakis _ w oko nie da.
Czemu nie?.
Tyko gwarant potrzebny że mi jakis _ w oko nie da.
Monet.
Znowu
Znowu
Ja też mogłabym po łbie dostać.
Fajna banda na Multipasko z rozwalonymi łbami i wydłubanymi oczami.. .
..................................................
Szpiegów sztuk... 80.
....................................
Monet.. .
...................................
...................................
Monet.
A duży czy mały hero,bo ztym zasłonięciem mogłoby być różnie.
A duży czy mały hero,bo ztym zasłonięciem mogłoby być różnie.
Na wysokość może by pasowało ,ale na szerokość
Emerytka:
Jaką masz figurę ???
1. Jak ta pani, co nie rzuca cienia ???
2. Czy jak to pani ze " Słonecznego Patrolu " ???
............................................
Jaką masz figurę ???
1. Jak ta pani, co nie rzuca cienia ???
2. Czy jak to pani ze " Słonecznego Patrolu " ???
............................................
Słoneczny Portal?
Jeszcze nigdy nie oglądalam.
Jeszcze nigdy nie oglądalam.
Ciekawe, co teraz robi " zadawacz dziwnych pytań ".
..............................................
..............................................
W tym patrolu buszuje pewna ...Pamela.. .
...............................................
...............................................
I Kto mnie wołał czego chciał;zebrałem się w com ta miał ; jestem,jestem na Wesele przyjedzie tu gości wiele, żeby ino wicher wiał
Zastanawia się nad PS3
Jocia.. .
.......................................
Przespałaś piątek, dzisiaj jest... sobota.. .
...................................................
.......................................
Przespałaś piątek, dzisiaj jest... sobota.. .
...................................................
Taka Pamela dla Hipcia ?
Jocia
Pamela Anderson:
...........................................
...........................................
Pamela >> ładna blondynka, ma czym ... oddychać.
.................................................
.................................................
Wesele pamietam jak mnie zawsze pytala z tej lektury babka od polaka
Żarty, żartami, ale dzisiaj warto ...podumać nad liczbami.. .
Coś wisi w powietrzu i niebawem się zdarzy.. .
Coś wisi w powietrzu i niebawem się zdarzy.. .
Zamit pytasz mnie mnie po kilka razy dziennie,cz cos wygrałam.. juz pytales po losowaniu
wkurza mnie 61, która mi wychodzi dość mocno..ale nie pasuje jakoś
zapomnialem dodać że szybko biegam
Nie podejrzewam Cię o to ,że wziąłbyś nogi za pas i zmykał.
Nie podejrzewam Cię o to ,że wziąłbyś nogi za pas i zmykał.
Użytkownik milioner55 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
Co taka
Znikam do losowania.. .
Asia.
U mnie teżświeci.
U mnie teżświeci.
W zasadzie,to nie ma co narzekać.Nie ma śniegu,mrozu.Trzeba się cieszyć
Na balkonach kwitną jeszcze pelargonie.
Asia
Trisio.
Pisalam do Ciebie na czacie.Nie widzialeś ?
Pisalam do Ciebie na czacie.Nie widzialeś ?
A zresztą teraz za późno.Szkoda.
Telefon już poszedł.
Następnym razem.
z forum Interia.pl -- komentarz odnośnie posyłania sześciolatków do szkół
Tu w Anglii, nie mogli zrozumieć, o co mi chodzi z ta polską demokracją, więc im opowiedziałem taką bajeczkę: Wyobraźcie sobie, że Rosjanie podczas II wojny mordują skrytobójczo kilkadziesiąt tysięcy waszych jeńców, nie przyznają się do tego i zwalają winę na Niemców. Po latach prawda wychodzi na jaw, a królowa, wraz z całym sztabem generalnym, szefem Banku Anglii, szefami najważniejszych instytucji państwowych i arcybiskupem Canterbury leci w rocznicę tego mordu do Rosji, żeby uczcić pamięć pomordowanych brytyjskich żołnierzy. Tam samolot królowej rozbija się w niewyjaśnionych okolicznościach. Rząd nie tylko nie podaje się do dymisji, ale powierza śledztwo Rosjanom, którzy ogłaszają, że do sterów dorwała się królowa wraz z naczelnym dowódcą lotnictwa i po pijaku rozbili samolot. Rząd angielski potwierdza tą wersję, BBC i Reuter w komentarzach przypominają ogólnie przedtem znana lekkomyślność i pychę królowej oraz jej zamiłowanie do ginu, wytykają angielskim pilotom nieudolność i braki w wyszkoleniu, ubolewają nad degrengoladą moralną rodziny królewskiej i pijaństwem w silach zbrojnych, a w lotnictwie w szczególności, ale jednocześnie Parlament rekomenduje ministra obrony narodowej do Izby Lordów, a premier składa wniosek o awansowanie szefa Intelligence Service na generała dywizji itd. Nie ma najmniejszego znaczenia, że w sprowadzonej do GB, a zaplombowanej przez Rosjan trumnie królowa ma trzy nogi i jest ubrana we frak i męskie kalesony (niektóre tabloidy nawet nawołują z tego powodu do odmówienia królowej prawa do godziwego pochowku i sugerują, ze królowa miała skrywane inklinacje transseksualne), niektóre ofiary maja po dwie cudze wątroby zamiast jednej własnej, inne kupę śmieci w brzuchu... Nieważne, że cały teren katastrofy zaorano i pokryto betonowymi płytami, ślady zatarto, drzewa wycięto w pień, a wrak samolotu zniszczono i umyto, a na dodatek Rosjanie odmawiają jego zwrotu. Rząd angielski jest tym wszystkim zachwycony, wysyła w świat komunikaty o znacznej poprawie stosunków z Rosja, katastrofę nazywa punktem zwrotnym tych stosunków i nowym otwarciem na dialog z narodem rosyjskim i potwierdza oficjalnie przy każdej okazji, że winę ponosi pijana królowa z trzema nogami. Przez dwa tygodnie nikt ze mną nie rozmawiał, wszyscy się odsuwali, jak od zadżumionego. Po dwóch tygodniach, jeden z Anglików mnie przeprosił. Powiedział, że myśleli, że jestem chory psychicznie i mnie izolowali. Ale zapytali innego Polaka, który im potwierdził to, co mówiłem, a jeszcze inny sprawdził sobie w internecie hasło Katyń i Smoleńsk. Stwierdzili, że nie mieli pojęcia, że coś takiego jest w Europie możliwe. To tyle odnośnie rosyjskich "ekspertów" w mediach. Ładnie ta wasza Polska od Tuska wygląda. Z perspektywy angielskiej niczym rosyjski bantustan.
Tu w Anglii, nie mogli zrozumieć, o co mi chodzi z ta polską demokracją, więc im opowiedziałem taką bajeczkę: Wyobraźcie sobie, że Rosjanie podczas II wojny mordują skrytobójczo kilkadziesiąt tysięcy waszych jeńców, nie przyznają się do tego i zwalają winę na Niemców. Po latach prawda wychodzi na jaw, a królowa, wraz z całym sztabem generalnym, szefem Banku Anglii, szefami najważniejszych instytucji państwowych i arcybiskupem Canterbury leci w rocznicę tego mordu do Rosji, żeby uczcić pamięć pomordowanych brytyjskich żołnierzy. Tam samolot królowej rozbija się w niewyjaśnionych okolicznościach. Rząd nie tylko nie podaje się do dymisji, ale powierza śledztwo Rosjanom, którzy ogłaszają, że do sterów dorwała się królowa wraz z naczelnym dowódcą lotnictwa i po pijaku rozbili samolot. Rząd angielski potwierdza tą wersję, BBC i Reuter w komentarzach przypominają ogólnie przedtem znana lekkomyślność i pychę królowej oraz jej zamiłowanie do ginu, wytykają angielskim pilotom nieudolność i braki w wyszkoleniu, ubolewają nad degrengoladą moralną rodziny królewskiej i pijaństwem w silach zbrojnych, a w lotnictwie w szczególności, ale jednocześnie Parlament rekomenduje ministra obrony narodowej do Izby Lordów, a premier składa wniosek o awansowanie szefa Intelligence Service na generała dywizji itd. Nie ma najmniejszego znaczenia, że w sprowadzonej do GB, a zaplombowanej przez Rosjan trumnie królowa ma trzy nogi i jest ubrana we frak i męskie kalesony (niektóre tabloidy nawet nawołują z tego powodu do odmówienia królowej prawa do godziwego pochowku i sugerują, ze królowa miała skrywane inklinacje transseksualne), niektóre ofiary maja po dwie cudze wątroby zamiast jednej własnej, inne kupę śmieci w brzuchu... Nieważne, że cały teren katastrofy zaorano i pokryto betonowymi płytami, ślady zatarto, drzewa wycięto w pień, a wrak samolotu zniszczono i umyto, a na dodatek Rosjanie odmawiają jego zwrotu. Rząd angielski jest tym wszystkim zachwycony, wysyła w świat komunikaty o znacznej poprawie stosunków z Rosja, katastrofę nazywa punktem zwrotnym tych stosunków i nowym otwarciem na dialog z narodem rosyjskim i potwierdza oficjalnie przy każdej okazji, że winę ponosi pijana królowa z trzema nogami. Przez dwa tygodnie nikt ze mną nie rozmawiał, wszyscy się odsuwali, jak od zadżumionego. Po dwóch tygodniach, jeden z Anglików mnie przeprosił. Powiedział, że myśleli, że jestem chory psychicznie i mnie izolowali. Ale zapytali innego Polaka, który im potwierdził to, co mówiłem, a jeszcze inny sprawdził sobie w internecie hasło Katyń i Smoleńsk. Stwierdzili, że nie mieli pojęcia, że coś takiego jest w Europie możliwe. To tyle odnośnie rosyjskich "ekspertów" w mediach. Ładnie ta wasza Polska od Tuska wygląda. Z perspektywy angielskiej niczym rosyjski bantustan.
dzień dobry wszystkimJa ten komentarz czytałam na Onet.pl