Wpisy 1 779 771 – 1 779 870
7 listopada 2013 22:44 → 7 listopada 2013 23:57, 100 wpisów
max wyrazy współczucia.. nie ogladam meczu..nie znam sie na piłce, tylko się droczę i sszukam guza
jocia
13max33
13max33
http://24.media.tumblr.com/0d1d5d6b7b9ee415c0742ec14601f2af/tumblr_mvvn66jlgE1qdlh1io1_250.gif
jocia >>>>>>>> jak tam ci dzisiaj poszlo ???
dzisiaj nawet ładnie polecialy wygrane
MaTq w ktorej grze?
MaTq
Witam
jocia wlasnie co ciebie skireowalem przedtem pytanie jak tam wygrane?
ja nie gral
ja nie gral
jocia to dobrze ze na plusie ale moglo byc troche wiecej
jocia
Jocia
Mateusz
Mateusz
po raz kolejny ts zrobil graczy w hu.................... qurwa zlodzieje
-61-
oj cieniutkie losowanie
mało trafnych.. rzzutem na tasme dałam powtórkę 32..i to mi porawiłao .. nieco bilans
pewniaka miałam 35
mało trafnych.. rzzutem na tasme dałam powtórkę 32..i to mi porawiłao .. nieco bilans
pewniaka miałam 35
USTAWIONE GOWNO DOBRZE ZE NIE GRALEM ALE PRZYNAJMNIEJ W DUSZKU ZA ZLOTY OSIEM WYGRANA
Mateusz życzę Tobie jak najlepiej , ale 47 hm
kilka osob moze smigac z rana do oddzialu
Dziś oddałem - IM- 5 zł.
Wczoraj bym wygrał w obydwoch los. to nie nadałem
a dzis nadałem to przegralem
Wczoraj bym wygrał w obydwoch los. to nie nadałem
a dzis nadałem to przegralem
Jocia Dziękuję już mi lepiej
Oj Legia przegrała niestety ja oglądałem mecz na meczykach ale nie wiem jak to się stało że przeoczyłem te dwa gole przecież cały czas oglądałem mecz a potem patrzę 0:2 może mi to ktoś wyjaśnić ?
ale ja wiem dlaczego przegrałem
- bo nadałem we Wrocławiu !
- bo nadałem we Wrocławiu !
jocia kawę? o tej porze,
czy ja wiem
czy ja wiem
?
jocia
Jak tam Podbeskidzie Bielsko B
jocia moze jutro wysle
Trabzonspor
Na zdrapki i lotto poszło 24zł, wygrana 8zł, czyli -18zł, ale Trabzonspor wygrał i jest plus
Na zdrapki i lotto poszło 24zł, wygrana 8zł, czyli -18zł, ale Trabzonspor wygrał i jest plus
OK Jocia - to poprosimy 1 kawkę i 1 herbatkę
Że co ? Ale na pewno nie przysnąłem na bank. A macie jakieś rady żeby trafić w Mini Lotto piąteczkę bo mam 1200 zł na budowie zarobiłem nie tak dawno 1030 zł ale na razie nie chcę tej kasy wydawać. A bym kupił sobie gry do PS3 i zestaw kijów golfowych za 153 zł nowych widziałem mój kolega sobie kupił i graliśmy u niego w ogrodzie choć u mnie tę ładny ogród jest krzaczki i tak dalej tylko że od ulicy to trochę kłopot bo gapić się będą pewnie ?
jocia wiesz brak mi checi bo tych malych wygranych mam juz dosc
chodzisz na mecze?
A kupił by ktoś z was rękawice do MMA roz. XL ze skóry naturalnej firmy Dragon bo myślałem kupując około rok temu przez kolegę z Allegro przydadzą się i tylko kilka razy miałem je założone tak tylko nie treningi ani w walce stan idealny a dałem z przesyłką 130 zł pamiętam.
jocia jak bede typowal to jutro dopiero ale jak zagram to min8+
Najlepszy mój traf to w Mini Lotto 3/12 i jestem tu 85 najlepsze miejsce aktualnie z wszystkich gier przeważnie tu najlepiej mi idzie a dobranoc.
jocia jak juz wysylam to tylko z plusem
jocia nie masz maetody na Plusa?
Niestety nie mam pojęcia o plusie, dlatego nie gram z plusem, a szkoda, bo moje 7/8 byly z +
jocia 7/8 to jescze nic a jak by ci wpadlo 8/8 + to juz by bylo co zalowac lepeij z plusme wysylac bo nigdy nie wiadomo
Jocia ja zamierzam wkrórce posiedzieć nad Plusem dłużej
jak coś znajdę to się podzielę
jak coś znajdę to się podzielę
tyle razy miałaś siódemkę?
jocia sama widzisz ale jak bedzie 8/8+ to dopiero nerwa bedziesz miala od 8 skreslen zalecam zawwsze z + grac