Wpisy 177 630 – 177 729
31 października 2010 12:37 → 31 października 2010 21:34, 100 wpisów
gra ktos w to do tej pory tylko multi multi
Witam Wszystkich
trafnych typowań wygranej!!
hallo !! hallo!! giorgio już jestem, gdzie latasz ?"Latawcu"
trafnych typowań wygranej!!
hallo !! hallo!! giorgio już jestem, gdzie latasz ?"Latawcu"

nie ma chetnego chetnej odpisac
emerytko46 kolektury na stacjach benzynowych nawet w święta działają a ja piszę z Zabrza

a u mnie nie dzialaja w kazda niedziele a w tygodniu do 19 tylko
mag ile kosztuje kupon tyle co mul
dzieki oplaca sie w to grac czy lepiel w MM co powiecie o tej grzekeno prawie to samo co multi... rożnica jedynie w ilości kul (70 zamiast 80) i inne progi wygranych...
no i keno steruje komputer...
no i keno steruje komputer...
cvzyli lepiej w MM ok
no i w Keno losowanie co chwile 
w każdej grze trzeba mieć szczęście żeby wygrać... czy to Lotto czy to Keno czy może Joker - trzeba mieć szczęście... wygrywaja tylko nieliczni... im trudniej trafic tym większa kasa do wygrania ale mniejsza szansa... do tych wszystkich gier trzeba podchodzic z dystansem i traktowac jako zabawe a nie jakies zrodlo dochodów...

w każdej grze trzeba mieć szczęście żeby wygrać... czy to Lotto czy to Keno czy może Joker - trzeba mieć szczęście... wygrywaja tylko nieliczni... im trudniej trafic tym większa kasa do wygrania ale mniejsza szansa... do tych wszystkich gier trzeba podchodzic z dystansem i traktowac jako zabawe a nie jakies zrodlo dochodów...
wy siedzicie w tym dluzej zapewne ode mnie i powiedzcie sami ze swojej praktyki w co grac w to keno jeszcze nie gralem
jeżeli chodzi o mnie to nie lubie kombinować hehe
w multi nie gram bo to gra dla strategów - tam już trzeba wybrać na ile liczb się gra - to dla mnie zbyt duży mętlik w głowie
dlatego gram tylko w gry: Lotto, Mini Lotto, Joker... tam nie musze nic wybierać - poza ilością zakładów... bo gram i tak tylko na chybił-trafił

w multi nie gram bo to gra dla strategów - tam już trzeba wybrać na ile liczb się gra - to dla mnie zbyt duży mętlik w głowie

dlatego gram tylko w gry: Lotto, Mini Lotto, Joker... tam nie musze nic wybierać - poza ilością zakładów... bo gram i tak tylko na chybił-trafił

przez ostatni okres moja gra wygląda tak - ide do kolektury np. w poniedziałek i biore:
- 1 x Joker
- 2 x Lotto
- 2 x Mini Lotto
wsadzam kupon do zakładki i zapominam - mam spokój na dwa dni z wysyłaniem
- 1 x Joker
- 2 x Lotto
- 2 x Mini Lotto
wsadzam kupon do zakładki i zapominam - mam spokój na dwa dni z wysyłaniem

Joker ile kosztuje kupon i wygralas cos jak do tej pory????
ja na MM juz nie mam sil nic mi nie idzie
lukaszek23 > Joker kosztuje 2,50zł - narazie dwa razy trafiłem jokera + 0/4
w Lotto najwięcej trafiłem 3/6 a w Mini Lotto 2x 4/5... wszystko na chybił-trafił... za pierwszym razem w mini trafiłem czwórkę to wysłałem 1 zakład
a za drugim razem 4 tygodnie pozniej wysłałem 2 zakłady... teraz wysyłam cały czas 2 zakłady... co bedzie to bedzie 
w multi multi kiedys grałem to maks 3/3 4/5 itp.. ale nie grałem dużo...
w Lotto najwięcej trafiłem 3/6 a w Mini Lotto 2x 4/5... wszystko na chybił-trafił... za pierwszym razem w mini trafiłem czwórkę to wysłałem 1 zakład
a za drugim razem 4 tygodnie pozniej wysłałem 2 zakłady... teraz wysyłam cały czas 2 zakłady... co bedzie to bedzie 
w multi multi kiedys grałem to maks 3/3 4/5 itp.. ale nie grałem dużo...
dwa razy trafiłem jokera + 0/4 mruga--ile za to jest bo z tylu kuponu nie ma nic o tygranej
Joker + 0/4 - jest to stała, niezmienna 10zł - tak jak w Lotto za 3/6 jest 20zł gwarantowane... pozostałe wygrane są zmienne...
dla mnie radość daje sam fakt trafienia a nie wygrane pieniądze... nawet jakbym wygrał powiedzmy 10 000zł... pieniądze przeminą a pamieć o wygranej i satysfakcja - bezcenne
hahah ja mysle ze kaiedys jakis grosz wygram i sie z bidy wyciagne chociaz troche 10 000 to dla mnie bardzo duza na chwile obecna
wiec chce sie dowiedziec w co grac na ile. Joker nie wiem o co w tym kaman
zgadza się 10 000zł to dużo pieniędzy - ale mnie bardziej chodzi o to że pieniądze są wszędzie i czy ktoś wygra 10 000zł czy dostanie od cioci 10 000zł czy zarobi tyle pieniędzy to jest to tyle samo.. a trafić na kuponie powiedzmy 9/10 w multi - garstka ludzi...
trafilem 6/6 ale nie wyslalem w MM ale sie smialem moglem cos wygrac
a ile najwiecej wygrales
na www.Lotto.pl są wszystkie informacje na temat gier 
do gry joker są odrębne dwa losowania - losuje się 4 liczby ze zbioru 50 + 1 liczbę ze zbioru 36...
wygrywa się przy trafieniu:
J + 4
J + 3
J + 2
J + 1
J + 0
0 + 4
0 + 3

do gry joker są odrębne dwa losowania - losuje się 4 liczby ze zbioru 50 + 1 liczbę ze zbioru 36...
wygrywa się przy trafieniu:
J + 4
J + 3
J + 2
J + 1
J + 0
0 + 4
0 + 3
najwięcej to właśnie za tą czwórkę w mini Lotto - 1057,50zł - za drugą płącili coś niecałe 700zł
spadam na obiad no marzenie jest trafic 6/6 i co bedziesz na jokera obstawial
6/6 w MM - w sumie mało osób gra na tyle liczb - a kaska byłaby ładna 1300zł - nie martw się kolejne losowania przed nami, na pewno wygrasz i to wiele więcej
lukaszek23 - ja gram tylko na chybił trafił
więc nikt tego nie wie 
więc nikt tego nie wie 
w Jokera ekstra jest ustrzelić J + 3/4 lub 0 + 4/4 okok-----a gdzie mozna sprawdzic wygrana . mam kupon przed soba i jest napisane pomysl jaka liczba przyniesie ci szczescie jesli ja trafisz wygrywasz ale ile????oprocz jokera dostane 4 liczby z 50 im wiecej trafie tym wieksza wygrana
znowu zaspałem ,a pewne liczby miałem 6,12,27,36,40,46,49,67,72,70
MM na 14.00 ( w TS oczywiście)
10 - 35 - 67
02 - 14 - 72
08 - 28 - 80
12 - 19 - 25
stawka 20 za kupon (50zł)
koszt 200zł
ew.wygr. za 3/3 - 1080zł
2/3 czy 1/3 czy 0/3 to porażka bo nawet przy 2/3 nie ma zwrotu za grę.
10 - 35 - 67
02 - 14 - 72
08 - 28 - 80
12 - 19 - 25
stawka 20 za kupon (50zł)
koszt 200zł
ew.wygr. za 3/3 - 1080zł
2/3 czy 1/3 czy 0/3 to porażka bo nawet przy 2/3 nie ma zwrotu za grę.
28 i 80 dość szybko wpadły ale zasrana 8 nie chciała już wskoczyć do 3/3
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 07,22,23,24,27,28,30,31,37,41,45,47,48,52,54,60,63,74,76,80 - Plusem jest liczba: 24
..hej..widzę że już wszystko ok 
o 14 w MM 4/10 I 3/5..
Użytkownik andrre dodał nowy komentarz w temacie Padła rekordowa wygrana w Superenalotto !
.

nie szło sie tu dokopaćna 22 cht i piepsze to multi multi
jak nic nie trafie
xelom,trzeba było czytać komunikat Administratora i
uzbroić się w cierpliwość.

uzbroić się w cierpliwość.

5,11,13,37,47,51,77/7 4,5,12,13,24,37,62,77/8 a wieczorem
Wysokich

W noc Halloween strzeż się,
Amulet swój miej.
Gdy ducha zobaczysz to czym prędzej wiej.
I dynię pocałuj, bo dynia to znak,
Że Ty z duchami jesteś za pan brat!

Amulet swój miej.
Gdy ducha zobaczysz to czym prędzej wiej.
I dynię pocałuj, bo dynia to znak,
Że Ty z duchami jesteś za pan brat!

"Z wielkiej chmury mały deszcz" to się potwierdziło we Włoszech. Ogromna kumulacja, małe wygrane. " Tylko" 2 500 000 euro za szóstkę.
Gdy skreślamy 6 liczb z 90 to wszystkich możliwych kombinacji jest... 622 614 630. To dlatego od lutego nikt nie trafił we włoskim lotto.. .
Kto tu widzi 70 szósrek???
Na oficjalnej włoskiej stronie jest tylko 1 takie rozwiązanie!!!!!
Punti Punkty Vincitori Zwycięzcy Quote Cytuj
Sei Sześć 1 1 ⏠177.729.043,16 ⏠177,729,043.16
Cinque+1 Pięć +1 0 0 ⏠0,00 ⏠0.00
Cinque Pięć 54 54 ⏠22.377,99 ⏠22,377.99
Quattro Cztery 4079 4079 ⏠296,25 ⏠296.25
Tre Trzy 148754 148754 ⏠16,24 ⏠16.24
Na oficjalnej włoskiej stronie jest tylko 1 takie rozwiązanie!!!!!
Punti Punkty Vincitori Zwycięzcy Quote Cytuj
Sei Sześć 1 1 ⏠177.729.043,16 ⏠177,729,043.16
Cinque+1 Pięć +1 0 0 ⏠0,00 ⏠0.00
Cinque Pięć 54 54 ⏠22.377,99 ⏠22,377.99
Quattro Cztery 4079 4079 ⏠296,25 ⏠296.25
Tre Trzy 148754 148754 ⏠16,24 ⏠16.24
Warto zajrzeć na wp.pl
Punti Vincitori Quote
Sei 1 ⏠177.729.043,16
Cinque+1 0 ⏠0,00
Cinque 54 ⏠22.377,99
Quattro 4079 ⏠296,25
Tre 148754 ⏠16,24
Sei 1 ⏠177.729.043,16
Cinque+1 0 ⏠0,00
Cinque 54 ⏠22.377,99
Quattro 4079 ⏠296,25
Tre 148754 ⏠16,24
Użytkownik talizman4 dodał nowy komentarz w temacie Padła rekordowa wygrana w Superenalotto !
Włochy: padła superwygrana w Superenalotto - 178,7 mln euro
rik, PAP
2010-10-30, ostatnia aktualizacja 2010-10-30 21:34
177 729 043 euro i 16 centów - tyle wynosi superwygrana we włoskiej grze liczbowej Superenalotto , która padła po prawie 9 miesiącach od poprzedniej "szóstki". Zwycięzców jest więcej niż jeden; ponieważ nieznana liczba osób grała systemowo.
Na razie nic więcej nie wiadomo o zwycięzcach. To najwyższa kumulacja w historii włoskiej gry liczbowej.
Główna wygrana nie padała od lutego. W rezultacie gorączki Superenalotto, jaka ogarnęła miliony Włochów, ten rok będzie rekordowy pod względem wpływów z gry. Szacuje się, że sięgną one nawet 4 miliardów euro. Blisko połowa tej sumy trafi do kasy państwa.
-------------------------------------------------------------
Na oficjalnej stronie jest jedna wygrana

rik, PAP
2010-10-30, ostatnia aktualizacja 2010-10-30 21:34
177 729 043 euro i 16 centów - tyle wynosi superwygrana we włoskiej grze liczbowej Superenalotto , która padła po prawie 9 miesiącach od poprzedniej "szóstki". Zwycięzców jest więcej niż jeden; ponieważ nieznana liczba osób grała systemowo.
Na razie nic więcej nie wiadomo o zwycięzcach. To najwyższa kumulacja w historii włoskiej gry liczbowej.
Główna wygrana nie padała od lutego. W rezultacie gorączki Superenalotto, jaka ogarnęła miliony Włochów, ten rok będzie rekordowy pod względem wpływów z gry. Szacuje się, że sięgną one nawet 4 miliardów euro. Blisko połowa tej sumy trafi do kasy państwa.
-------------------------------------------------------------
Na oficjalnej stronie jest jedna wygrana

z wp.pl: "W całych Włoszech trwa huczne świętowanie w barach i kolekturach, gdzie kupiono zwycięskie losy gry liczbowej Superenalotto, w której w sobotę padła najwyższa w historii wygrana: 177,7 mln euro. Wszystko wskazuje, że szczęśliwych kuponów jest aż 70.
Nie wiadomo dokładnie, ile osób je kupiło, być może nawet kilkadziesiąt. Posiadacz każdego z nich otrzyma 2,5 miliona euro i to jest już wystarczający powód do hucznych obchodów. Tym samym od soboty znacznie wzrosła liczba milionerów we Włoszech.
Rekordowa wygrana, świętowana w całym kraju, od Pordenone na północy po Sardynię i Kalabrię na południu, to główny temat dyskusji i niedzielnych dzienników w radiu i telewizji.
REKLAMA Czytaj dalej
Wszystkie kupony sprzedawano w ramach systemu, oferowanego przez organizatora gry.
System pod nazwą "La Mamma" wymyślił właściciel kolektury w miejscowości Colico na północy Włoch. Skreślił liczby, odpowiadające dacie 45. rocznicy jego ślubu, urodzin żony oraz kota. Jedna z klientek poradziła mu też, aby dodał liczbę 55, bo tyle lat ma jej matka. - Liczba ta tak mi się spodobała, że nazwałem mój system La Mamma" - powiedział jego twórca Lorenzo Betti, u którego sprzedano 5 zwycięskich kuponów......"
Nie wiadomo dokładnie, ile osób je kupiło, być może nawet kilkadziesiąt. Posiadacz każdego z nich otrzyma 2,5 miliona euro i to jest już wystarczający powód do hucznych obchodów. Tym samym od soboty znacznie wzrosła liczba milionerów we Włoszech.
Rekordowa wygrana, świętowana w całym kraju, od Pordenone na północy po Sardynię i Kalabrię na południu, to główny temat dyskusji i niedzielnych dzienników w radiu i telewizji.
REKLAMA Czytaj dalej
Wszystkie kupony sprzedawano w ramach systemu, oferowanego przez organizatora gry.
System pod nazwą "La Mamma" wymyślił właściciel kolektury w miejscowości Colico na północy Włoch. Skreślił liczby, odpowiadające dacie 45. rocznicy jego ślubu, urodzin żony oraz kota. Jedna z klientek poradziła mu też, aby dodał liczbę 55, bo tyle lat ma jej matka. - Liczba ta tak mi się spodobała, że nazwałem mój system La Mamma" - powiedział jego twórca Lorenzo Betti, u którego sprzedano 5 zwycięskich kuponów......"
Witam wszystkich
Od jutra startujemy z nową edycję w temacie LIGA TYPERÓW BUKAMACHERKA. Zapraszam chcących spróbować swoich sił w typowaniu zdarzeń sportowych .
Od jutra startujemy z nową edycję w temacie LIGA TYPERÓW BUKAMACHERKA. Zapraszam chcących spróbować swoich sił w typowaniu zdarzeń sportowych .
znalezione w necie:
Kobieta powinna mężczyznę traktować jak psa:
nie drażnić,
dobrze karmić
i wypuszczać na noc.

Kobieta powinna mężczyznę traktować jak psa:
nie drażnić,
dobrze karmić
i wypuszczać na noc.

slawomir71 >>> właśnie fajnie by było gdyby nas było więcej u Ciebie we wątku.
Zapraszam wszystkich chętnych do typowania.
Zapraszam wszystkich chętnych do typowania.
Kasiu ........święte słowa 
pozdrawiam wszystkie Kasie Kasiunie ,,Kaski........

pozdrawiam wszystkie Kasie Kasiunie ,,Kaski........

Spotykają się trzy koleżanki i zaczynają rozmawiać o ulubionych pozycjach
seksualnych. Mówi pierwsza:
-Ja to najbardziej lubię pozycję klasyczną. Kiedy partner leży na mnie mam wtedy
najlepsze doznania.
-A ja wole na jeźdźca â mówi druga â mogę wtedy dominować nad mężczyzną.
A trzecia na to:
-Ja to najbardziej lubię na rodeoâŚ
Pierwsza i druga zdziwione:
-Na rodeo?! Jak się to robi?
-Ano, zaczynam normalnie, na jeźdźca. Potem mówię facetowi, że mam HIVa i
próbuje się utrzymać przez 3 minuty.
seksualnych. Mówi pierwsza:
-Ja to najbardziej lubię pozycję klasyczną. Kiedy partner leży na mnie mam wtedy
najlepsze doznania.
-A ja wole na jeźdźca â mówi druga â mogę wtedy dominować nad mężczyzną.
A trzecia na to:
-Ja to najbardziej lubię na rodeoâŚ
Pierwsza i druga zdziwione:
-Na rodeo?! Jak się to robi?
-Ano, zaczynam normalnie, na jeźdźca. Potem mówię facetowi, że mam HIVa i
próbuje się utrzymać przez 3 minuty.
Rozmawiają dwie przyjaciółki. Jedna mówi:
- Mam wspaniałego męża: nie pije, nie pali, nie zdradza mnie, nie lubi piłki nożnej, a nawet mnie nie bije.
Na to druga:
- Dawno go sparaliżowało?
- Mam wspaniałego męża: nie pije, nie pali, nie zdradza mnie, nie lubi piłki nożnej, a nawet mnie nie bije.
Na to druga:
- Dawno go sparaliżowało?
Spotykają się dwie znajome, jedna panienka a druga od niedawna mężatka.
- Co słychać? - pyta panienka.
- Nie narzekam.
- Mąż pieniążki daje?
- Nie narzekam.
- Czuły jest w łóżku?
- Nie narzekam.
- A skąd ten siniaczek pod okiem?
- Raz...narzekałam...
- Co słychać? - pyta panienka.
- Nie narzekam.
- Mąż pieniążki daje?
- Nie narzekam.
- Czuły jest w łóżku?
- Nie narzekam.
- A skąd ten siniaczek pod okiem?
- Raz...narzekałam...
W pewnej wsi mieszkał sobie jurny młynarz który zaliczał wszystkie panny we wsi. Lecz pewnego razu zrobił to z córką sołtysa. Sołtysa to nie ucieszyło i strasznie się w***ił. Zwołał zebranie aby zaradzić jakoś temu problemowi z młynarzem. Na sali cisza, nagle zgłasza się kowal, bardzo prosty człowiek, i mówi:
-Może mu po prostu w***olimy???
Na to sołtys. Nie możemy bo to jedyny młynarz we wsi. co zrobimy jak się wkurzy i opuści wieś, kto będzie nam mąkę robił? Znów zapadła cisza. Po parunastu minutach znowu wstaje kowal i mówi:
-No to w***olmy stolarzowi, tych jest dwóch.
-Może mu po prostu w***olimy???
Na to sołtys. Nie możemy bo to jedyny młynarz we wsi. co zrobimy jak się wkurzy i opuści wieś, kto będzie nam mąkę robił? Znów zapadła cisza. Po parunastu minutach znowu wstaje kowal i mówi:
-No to w***olmy stolarzowi, tych jest dwóch.
Przychodzi zakonnica do lekarza i mówi: Panie doktorze, mam jakąś dziwną chorobę. W majtakch znajduję znaczki pocztowe.
- Ależ siostro, to niemożliwe. Nie ma takiej dolegliwości.
- To proszę zobaczyć - przerywa mu zakonnica i ściąga bieliznę.
Lekarz patrzy... faktycznie coś tam jest. Drapie się w głowę, patrzy bliżej... No znaczki pocztowe w majtakch, jak wół! Patrzy jeszcze bliżej i wreszcie się uśmiecha.
- Droga siostro, to nie znaczki. To naklejki z bananów!
- Ależ siostro, to niemożliwe. Nie ma takiej dolegliwości.
- To proszę zobaczyć - przerywa mu zakonnica i ściąga bieliznę.
Lekarz patrzy... faktycznie coś tam jest. Drapie się w głowę, patrzy bliżej... No znaczki pocztowe w majtakch, jak wół! Patrzy jeszcze bliżej i wreszcie się uśmiecha.
- Droga siostro, to nie znaczki. To naklejki z bananów!
fajne,fajne
korn jesteś?wczoraj myślałam o Tobie
bez podtekstówjak tam mini?fajne wczoraj poszły co

Filcjuszu - wracam do małej czcionki , mówiąc szczerze ... to nie jestem zawiedziony , tylko wściekły. Pozdro , tera, nara, zara wielka wara.
Spotyka się dwóch facetów:
- Ten twój kolega to ma szczęście! Dwie żony już pochował, bo struły się grzybami, a teraz trzeci raz owdowiał.
- No, ale tym razem to był uraz czaszki.
- Tak słyszałem. Nie chciała jeść grzybów.
- Ten twój kolega to ma szczęście! Dwie żony już pochował, bo struły się grzybami, a teraz trzeci raz owdowiał.
- No, ale tym razem to był uraz czaszki.
- Tak słyszałem. Nie chciała jeść grzybów.
Idzie Prosiaczek z Puchatkiem przez las. Nagle Prosiaczek pyta:
- Gdzie my właściwie idziemy Puchatku?
- Na imprezę do Krzysia.
- A co to za impreza?
- Dowiesz się jak dojdziemy Prosiaczku.
Po kilku minutach przyjaciele znaleźli się w domu chłopca. Krzyś zamknął drzwi na klucz, pozasuwał okna i dobywszy tasaka wrzasnął:
- Świniobicie czas zacząć!
- Gdzie my właściwie idziemy Puchatku?
- Na imprezę do Krzysia.
- A co to za impreza?
- Dowiesz się jak dojdziemy Prosiaczku.
Po kilku minutach przyjaciele znaleźli się w domu chłopca. Krzyś zamknął drzwi na klucz, pozasuwał okna i dobywszy tasaka wrzasnął:
- Świniobicie czas zacząć!
Witam!Czy komuś wiadomo co się stało że nie można było po południu wejść na stronkę?
witam Towarzycho serdelecznie
Jak tam PUKONIKI ? Wysłane? PUKAJ, PUKAJ aż..... zbaraniejesz 
Jak tam PUKONIKI ? Wysłane? PUKAJ, PUKAJ aż..... zbaraniejesz 
kasiu mam nadzieje ,ze nie zrobisz mi tttttteeeeeeeeeggggggooooo
http://www.youtube.com/watch?v=P64_fiaGvmM
http://www.youtube.com/watch?v=P64_fiaGvmM
bella34 jestem fajne fajne liczby wczorajsze mini weszły mi 4 sztuki i tylko ustawiły się po 2 w dwóch zakładach

no miejmy nadzieje że się ustawią kiedyś w jednym zakładzie i oby jak najszybciej

taaaak,ja się prędzej zestarzeję,jak na te wyspy gorące za wygraną z ts-a pojadę