Wpisy 177 573 – 177 672
31 października 2010 00:06 → 31 października 2010 13:57, 100 wpisów
bella34>>

obyś takiego cela miała i do liczb / nie dziękujemy
/
kasia>>
nie, niestety, jeszcze nie tym razem
dobranocka
wszystkim

obyś takiego cela miała i do liczb / nie dziękujemy
/kasia>>
nie, niestety, jeszcze nie tym razem

dobranocka
wszystkim
Użytkownik arnold dodał nowy komentarz w temacie Padła rekordowa wygrana w Superenalotto !
pod moim blokiem padła ale wstała i poszla dalej...pjana była
dziś mamy piękny dzień niebo bezchmurne do końca 24godziny i 17 min wykorzystaj to dobrze

Użytkownik gros74 dodał nowy komentarz w temacie Padła rekordowa wygrana w Superenalotto !
Dzień dobry.

Witam wszystkich w ten słoneczny poranek.
Madryt.
Ty też masz Nick jakbyś był Hiszpanem albo mieszkańcem
Madrytu.A chyba nie jesteś? Więc???
Ta odpowiedź dotyczy wpisu 177520.
Madryt.
Ty też masz Nick jakbyś był Hiszpanem albo mieszkańcem
Madrytu.A chyba nie jesteś? Więc???
Ta odpowiedź dotyczy wpisu 177520.
czy mi się zdaje, czy w MultiMulti od paru losowań wpada numerek 13?
www.whichlotto.com/
Znacie te stronę???
Znacie te stronę???
witam w ten słoneczny ,ostatni
pażdziernikowy dzionek
31 500 000 razy wygraliscie od początku roku
w multi multi ?????????????????????
tylko przewaga tych(pseudo) wygranych to 2 zeta
ale cieńko płacą za 4 i 5 w lotto

pażdziernikowy dzionek
31 500 000 razy wygraliscie od początku roku
w multi multi ?????????????????????
tylko przewaga tych(pseudo) wygranych to 2 zeta
ale cieńko płacą za 4 i 5 w lotto

właśnie sprawdziłam moje wczorajsze typowania...w parkach jestem druga

DLACZEGO MUSZE ZAWSZE SIE LOGOWAC PRZY NOWYM WPICIE NA CHATCIE I FORUM?? 

witam.
moje typy na 14:
2,10,14,18,39,55,69,73,75,78
moje typy na 14:
2,10,14,18,39,55,69,73,75,78
Witam serdecznie wszystkich szanowna pani emerytko 46 nie jestem ale pra,pra przyjechał za gór a gdzie jego pra,pra się włóczył nie wiem sam gdzie,za to wiem że nie lubię zimy chyba że w tv i mam gorącą krew jak HISZPAN dlatego taki nik czy coś -pozdrawiam

Użytkownik mnich1 dodał nowy komentarz w temacie Gang matematyków atakuje!
Widze ze mam pare jest eryka1 teraz jest eryk7777 witam na pokładzie....
Madryt.
Dziękuję za pozdrowienia i
.
Dziękuję za pozdrowienia i
.Jutro chyba kolektury będą nieczynne?
Trzeba dzisiaj wysłać na 4 losowania.
Trzeba dzisiaj wysłać na 4 losowania.
jak grac w keno i czy sie oplaca jak losowanie co 5 min
odpiszcie mi prissssssssssssgra ktos w to do tej pory tylko multi multi
Witam Wszystkich
trafnych typowań wygranej!!
hallo !! hallo!! giorgio już jestem, gdzie latasz ?"Latawcu"
trafnych typowań wygranej!!
hallo !! hallo!! giorgio już jestem, gdzie latasz ?"Latawcu"

nie ma chetnego chetnej odpisac
emerytko46 kolektury na stacjach benzynowych nawet w święta działają a ja piszę z Zabrza

a u mnie nie dzialaja w kazda niedziele a w tygodniu do 19 tylko
mag ile kosztuje kupon tyle co mul
dzieki oplaca sie w to grac czy lepiel w MM co powiecie o tej grzekeno prawie to samo co multi... rożnica jedynie w ilości kul (70 zamiast 80) i inne progi wygranych...
no i keno steruje komputer...
no i keno steruje komputer...
cvzyli lepiej w MM ok
no i w Keno losowanie co chwile 
w każdej grze trzeba mieć szczęście żeby wygrać... czy to Lotto czy to Keno czy może Joker - trzeba mieć szczęście... wygrywaja tylko nieliczni... im trudniej trafic tym większa kasa do wygrania ale mniejsza szansa... do tych wszystkich gier trzeba podchodzic z dystansem i traktowac jako zabawe a nie jakies zrodlo dochodów...

w każdej grze trzeba mieć szczęście żeby wygrać... czy to Lotto czy to Keno czy może Joker - trzeba mieć szczęście... wygrywaja tylko nieliczni... im trudniej trafic tym większa kasa do wygrania ale mniejsza szansa... do tych wszystkich gier trzeba podchodzic z dystansem i traktowac jako zabawe a nie jakies zrodlo dochodów...
wy siedzicie w tym dluzej zapewne ode mnie i powiedzcie sami ze swojej praktyki w co grac w to keno jeszcze nie gralem
jeżeli chodzi o mnie to nie lubie kombinować hehe
w multi nie gram bo to gra dla strategów - tam już trzeba wybrać na ile liczb się gra - to dla mnie zbyt duży mętlik w głowie
dlatego gram tylko w gry: Lotto, Mini Lotto, Joker... tam nie musze nic wybierać - poza ilością zakładów... bo gram i tak tylko na chybił-trafił

w multi nie gram bo to gra dla strategów - tam już trzeba wybrać na ile liczb się gra - to dla mnie zbyt duży mętlik w głowie

dlatego gram tylko w gry: Lotto, Mini Lotto, Joker... tam nie musze nic wybierać - poza ilością zakładów... bo gram i tak tylko na chybił-trafił

przez ostatni okres moja gra wygląda tak - ide do kolektury np. w poniedziałek i biore:
- 1 x Joker
- 2 x Lotto
- 2 x Mini Lotto
wsadzam kupon do zakładki i zapominam - mam spokój na dwa dni z wysyłaniem
- 1 x Joker
- 2 x Lotto
- 2 x Mini Lotto
wsadzam kupon do zakładki i zapominam - mam spokój na dwa dni z wysyłaniem

Joker ile kosztuje kupon i wygralas cos jak do tej pory????
ja na MM juz nie mam sil nic mi nie idzie
lukaszek23 > Joker kosztuje 2,50zł - narazie dwa razy trafiłem jokera + 0/4
w Lotto najwięcej trafiłem 3/6 a w Mini Lotto 2x 4/5... wszystko na chybił-trafił... za pierwszym razem w mini trafiłem czwórkę to wysłałem 1 zakład
a za drugim razem 4 tygodnie pozniej wysłałem 2 zakłady... teraz wysyłam cały czas 2 zakłady... co bedzie to bedzie 
w multi multi kiedys grałem to maks 3/3 4/5 itp.. ale nie grałem dużo...
w Lotto najwięcej trafiłem 3/6 a w Mini Lotto 2x 4/5... wszystko na chybił-trafił... za pierwszym razem w mini trafiłem czwórkę to wysłałem 1 zakład
a za drugim razem 4 tygodnie pozniej wysłałem 2 zakłady... teraz wysyłam cały czas 2 zakłady... co bedzie to bedzie 
w multi multi kiedys grałem to maks 3/3 4/5 itp.. ale nie grałem dużo...
dwa razy trafiłem jokera + 0/4 mruga--ile za to jest bo z tylu kuponu nie ma nic o tygranej
Joker + 0/4 - jest to stała, niezmienna 10zł - tak jak w Lotto za 3/6 jest 20zł gwarantowane... pozostałe wygrane są zmienne...
dla mnie radość daje sam fakt trafienia a nie wygrane pieniądze... nawet jakbym wygrał powiedzmy 10 000zł... pieniądze przeminą a pamieć o wygranej i satysfakcja - bezcenne
hahah ja mysle ze kaiedys jakis grosz wygram i sie z bidy wyciagne chociaz troche 10 000 to dla mnie bardzo duza na chwile obecna
wiec chce sie dowiedziec w co grac na ile. Joker nie wiem o co w tym kaman
zgadza się 10 000zł to dużo pieniędzy - ale mnie bardziej chodzi o to że pieniądze są wszędzie i czy ktoś wygra 10 000zł czy dostanie od cioci 10 000zł czy zarobi tyle pieniędzy to jest to tyle samo.. a trafić na kuponie powiedzmy 9/10 w multi - garstka ludzi...
trafilem 6/6 ale nie wyslalem w MM ale sie smialem moglem cos wygrac
a ile najwiecej wygrales
na www.Lotto.pl są wszystkie informacje na temat gier 
do gry joker są odrębne dwa losowania - losuje się 4 liczby ze zbioru 50 + 1 liczbę ze zbioru 36...
wygrywa się przy trafieniu:
J + 4
J + 3
J + 2
J + 1
J + 0
0 + 4
0 + 3

do gry joker są odrębne dwa losowania - losuje się 4 liczby ze zbioru 50 + 1 liczbę ze zbioru 36...
wygrywa się przy trafieniu:
J + 4
J + 3
J + 2
J + 1
J + 0
0 + 4
0 + 3
najwięcej to właśnie za tą czwórkę w mini Lotto - 1057,50zł - za drugą płącili coś niecałe 700zł
spadam na obiad no marzenie jest trafic 6/6 i co bedziesz na jokera obstawial
6/6 w MM - w sumie mało osób gra na tyle liczb - a kaska byłaby ładna 1300zł - nie martw się kolejne losowania przed nami, na pewno wygrasz i to wiele więcej
lukaszek23 - ja gram tylko na chybił trafił
więc nikt tego nie wie 
więc nikt tego nie wie 
w Jokera ekstra jest ustrzelić J + 3/4 lub 0 + 4/4 okok-----a gdzie mozna sprawdzic wygrana . mam kupon przed soba i jest napisane pomysl jaka liczba przyniesie ci szczescie jesli ja trafisz wygrywasz ale ile????oprocz jokera dostane 4 liczby z 50 im wiecej trafie tym wieksza wygrana
znowu zaspałem ,a pewne liczby miałem 6,12,27,36,40,46,49,67,72,70