Wpisy 1 775 444 – 1 775 543
5 listopada 2013 10:02 → 5 listopada 2013 12:19, 100 wpisów
no wiadomo
ja bylem blisko kurde ;/ do 5/5
trzeba grać !!! hehe mozna stracic czasem sporo ale moze sie to zwrocic 2 razy :d
ja bylem blisko kurde ;/ do 5/5
trzeba grać !!! hehe mozna stracic czasem sporo ale moze sie to zwrocic 2 razy :d
ja nie gram w ml może to i błąd! jakoś nigdy ta gra mnie nie przekonywała ale za 1,25 zł jeden zakład to już coś
no spróbój w mini lotto na 11 liczb zagrac
jak 3,4 wejda nie wykluczona 4 i kilka trójek
ale jest ciężko
jak 3,4 wejda nie wykluczona 4 i kilka trójek
ale jest ciężko
dobra czas na mnie moi mili, wygrywajcie ładnie i pochwalcie się potem zwłaszcza ok 20:00 bo prawie z pracy będę więc poczytam czy dobrze żeśmy myśleli czy tylko nam się wydawało żeśmy myśleli.....pozdrawiam i do potem muszę popracować nad wkładem na zakłady bo póki co pracuję żeby żyć, nie żyję jednak żeby pracować
do potem
do potem
Codee
Zamit22 teraz z tych liczb nie wiem co wysłać
na 14 wysyłam 1 25 75 i 1 9 12 27 34 43 49 52 57 75
i obmyślam co do tego jeszcze posłać
i obmyślam co do tego jeszcze posłać
1many336
są takie same jak pozostałych 75 cyfr i liczb
a wygrają ci, co bedą dzisiaj mieli szczęście
NIC WIĘCEJ
są takie same jak pozostałych 75 cyfr i liczb
a wygrają ci, co bedą dzisiaj mieli szczęście
NIC WIĘCEJ
A gdzie są wyniki keno. ?
Drugi raz w życiu zagrałam w keno,a tu wyników niet.
Drugi raz w życiu zagrałam w keno,a tu wyników niet.
ja widze ze sa na stroniw lotto z 11.15 dzis wiec niewiem co to za problem wejsc i zobaczyc i sa wstecz chyba 10 wynikow
emeryt dobre liczby dałeś zagram nimi z +
3 - 19 - 24 - 27 - 31 - 41 -9 - 17 - 18 - 22 - 24
3 - 19 - 24 - 27 - 31 - 41 -9 - 17 - 18 - 22 - 24
Dzięki za info.
Greg.Cale 2 zł.Jestem wyleczona z keno na dłuuuuuuuuuuuuuugi czas.
e46 zaszalałem za to z Anią na 14 w MM za całą 100zł. i liczymy na wynik jak wczoraj lub lepszy
Greg.
To grubo się puściłeś.
To grubo się puściłeś.
niestety - wcale nie musi ... stąd zresztą, czasem dość głośno artykułowana złość - prawda -
greg ?
greg ?
Robal TAKKKKKK lecz czasami jak wczoraj Ania 4 x 6/10 , i drobne po 2 zeta był zysk i liczymy na dzisiejszy robal trzymaj
dobrze, trzymam
zapewniam -
równie mocno, jak za swoje skromne zakładziki /na 8/8 /
zapewniam -
równie mocno, jak za swoje skromne zakładziki /na 8/8 /
Robal ja za ciebie
tą 8 gdybym zagrał z + / ta co w profilu/ było by 130000zł.a tak 22000 ale i tak się cieszyliśmy
tą 8 gdybym zagrał z + / ta co w profilu/ było by 130000zł.a tak 22000 ale i tak się cieszyliśmy
e46
no co ja paCZę - olaboga - skusili Cię na grę z kompiutrem ? hihi, to jeszcze trochę i może nawet uderzysz w te 'dwie szanse'
no co ja paCZę - olaboga - skusili Cię na grę z kompiutrem ? hihi, to jeszcze trochę i może nawet uderzysz w te 'dwie szanse'
Zezowate szczęście
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/3nadafjla2srnqpovvo2n7rct4/sAringon.jpg
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/3nadafjla2srnqpovvo2n7rct4/sAringon.jpg
emeryt dał cyferki zagram nimi dodatkowo z + tylko nie bardzo wiem jaka odpalić bo dał 11
Robal.
Ty się nie śmiej.Czasem człowiek robi to,czego naprawdę nie chce.
Ty się nie śmiej.Czasem człowiek robi to,czego naprawdę nie chce.
Jocia.
greg
nie patrz tak na to - wiesz - gdybyście wiedzieli, to i byście mogli 'przystawkować', i "gdyby babcia..." itd itd itd
nie patrz tak na to - wiesz - gdybyście wiedzieli, to i byście mogli 'przystawkować', i "gdyby babcia..." itd itd itd
Nad "dwoma szansami"trzeba się zastanowić,żeby dobrze skreślić.
e46 Ania tylko dziś slęczała nad kuponami a tak to zawsze jak szło i dzis liczymy na
Greg.Ten wpis 1775524 nie dotyczył Twojej Ani.
Narka wszystkim spylam po moje szczęście do szkoły i WYSOKICH WYGRANYCH DLA WSZYSTKICH
TAK JOCIA ANIA
TAK JOCIA ANIA
Greg
Jocia chyba znmowu zagram na twoje typy
ale 7 puściłem swoją może będzie chociaż za zwrot hahaha
ale 7 puściłem swoją może będzie chociaż za zwrot hahaha
e46
taaaaa, to zupełnie tak, jak z wlepkami wskanów uwiarygadniających - durni pragnących wystrychnąć leleni - wskanów metodą chybił-trafił osiągniętymi z/dzięki genialnemu programowi a raz jest to ten super zagramaniczny /na k/, a innym razem klątwo-wynalazcy
dolosowania
taaaaa, to zupełnie tak, jak z wlepkami wskanów uwiarygadniających - durni pragnących wystrychnąć leleni - wskanów metodą chybił-trafił osiągniętymi z/dzięki genialnemu programowi a raz jest to ten super zagramaniczny /na k/, a innym razem klątwo-wynalazcy
dolosowania
Znalazłam fajny obrazek.
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/bn3bvkmono2e73qln2dc62vcs1/5Najpikniejszejestto02103.jpg
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/bn3bvkmono2e73qln2dc62vcs1/5Najpikniejszejestto02103.jpg
Robal.