Wpisy 1 774 744 – 1 774 843
4 listopada 2013 21:03 → 4 listopada 2013 21:28, 100 wpisów
Sobota wieczór
Facet siedzi przed telewizorem z kuponem lotto w ręku. Ogląda losowanie. Pierwsza liczba zgadza się..., podobnie druga..., trzecia..., czwarta też się zgadza, piąta też..., przed szóstą facet zaciska zęby patrzy i... jest trafił szóstkę! Szczęśliwy krzyczy do żony:
- Hela pakuj się!
Żona ucieszona pyta:
- Marian, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż..
- Nie gadaj tylko się pakuj!!
- Marian jaka jestem szczęśliwa ale powiedz gdzie jedziemy?
- Pakuj się i wypier*****!
Facet siedzi przed telewizorem z kuponem lotto w ręku. Ogląda losowanie. Pierwsza liczba zgadza się..., podobnie druga..., trzecia..., czwarta też się zgadza, piąta też..., przed szóstą facet zaciska zęby patrzy i... jest trafił szóstkę! Szczęśliwy krzyczy do żony:
- Hela pakuj się!
Żona ucieszona pyta:
- Marian, gdzie jedziemy Hawaje, Paryż..
- Nie gadaj tylko się pakuj!!
- Marian jaka jestem szczęśliwa ale powiedz gdzie jedziemy?
- Pakuj się i wypier*****!
xelom
gaja...
Lila...co tam dziś nakreslilaś i jakie efekty
jackwar...
Lila...
Lila....5/5 6/6 i 3/3
Dobra to tak dla sportu po raz kolejny rzucamy spontanicznie po jednej liczbie do mm i zobaczymy czy pobijemy poprzednie 5/10 o dwóch plusach nie wspominając
Lila....no to tylko traf tak z raz na tydzień i spoko
dobra czyli :
ja - 43
gaja - 51
greg - 9
Lila - 19
i prosimy jeszcze sześciu odważnych
ja - 43
gaja - 51
greg - 9
Lila - 19
i prosimy jeszcze sześciu odważnych
Lila...i jeszcze ja trafie raz na miesiąc 10/10 i zajebiscie
-1-może być dawno jej nie bylo
hopcio
Lila...no a jak
57 wpadnie z 42 ,31 ,69
lila doczytalem sie w internecie ze w gnieznie kursuje 15 lini atobusow miejskich a w pile 28 az. co prawda maksymalnie widzialem 22 linie ale coz tak pisze w internecie to tak dla ciekawosci
W płocku kursuje ponad 30 lini autobusowych
Pęsko...
damian..napiszę Tobie szczerze ,że jak Bóg mi świadkiem ani razu nie jechałam w Gnieźnie autobusem tak,że wybacz mi,nie wiem ile kursuje
kontynuując :
ja - 43
gaja - 51
greg - 9
Lila - 19
xelom 37
zamitt 80
profesor 1
kosmaty cudownie Cię widzieć 4
max 72
ja - 43
gaja - 51
greg - 9
Lila - 19
xelom 37
zamitt 80
profesor 1
kosmaty cudownie Cię widzieć 4
max 72
damian ale np linia 50 jeździ do Ujścia i nawet dalej a 22 linie na Piłę to nie dużo wcale
ja bardzo interesuje sie geografia i tak napisalem z ciekawoscija korzystam z komunikacji miejskiej prawie tylko zima jak nie chce mi sie szyb skrobac a musze jechac do centrum miasta
xelom..hahaha teraz zajarzyłam,że 19 nas łączy,ja pierdziele ale mam dzisiaj ciężką zajawkę
21,28,33,42,57,71
hipcio 19 śpioch
nie jednej 19 tce byś patelnie
.......
czyt umył
nie jednej 19 tce byś patelnie
.......
czyt umył
Lila..
pęsko a ty gdzie mieszkaszze masz takie informacje?
damian...tak szczerze to kiedyś znajomy powiedział że Gniezno takie duże,że wszędzie z buta dojdziesz i szkoda wsiadać w autobus.Ja wszędzie samochodem,chyba już z przyzwyczajenia
hipcio przepraszam za pominięcie a gai za refleks
czyli końcowy wynik spontanicznego eksperymentu :
kontynuując :
ja - 43
gaja - 51
greg - 9
Lila - 19
xelom 37
zamitt 80
profesor 1
kosmaty 4
max 72
hipcio 33
czyli końcowy wynik spontanicznego eksperymentu :
kontynuując :
ja - 43
gaja - 51
greg - 9
Lila - 19
xelom 37
zamitt 80
profesor 1
kosmaty 4
max 72
hipcio 33
Lila...ja też w swojm miescie od rodziców do mnie na piechote lub rowerem8,5km
ja jestem bardzo leniwy i nawet 3 przystanki a musze jechac komunikacjaczesto na gape jade hehe.bo juz znam mniej wiecej kto jest kanarem w tym miescie
Lila....pijemy a co
profesorze...w sumie u nas wszędzie w kilka minut dojdziesz na piechot w mieście ale cóż jak dupa już stara i przyzwyczajona do wożenia
Lila o to chodzi fajne to uczucie być top-1 w tym dziale - gratulacje !!!
Pęsko..żartuję,ja wódy nie pije i w ogóle alko nie spożywam jak na razie O sorki ostatnio przytrafił mi się browarekbo bym skłamała
Lila...toć pupy nasze nie takie stare
Kiedyś pisałem że warto ten dział obserwować i z niego robić 6/6 lub nawet 8/8
tak juz sprawdzilem LILI. gniezno jest male powierzchniowo przekladajac to na liczbe mieszkancowtylko 40km kwadratowych . piła ma 102km kwadratowe