Wpisy 1 774 619 – 1 774 718
4 listopada 2013 20:29 → 4 listopada 2013 20:58, 100 wpisów
max , puki śniłem to było super
lecz jak się obudziłem to się cieszyłem że to tylko sen
lecz jak się obudziłem to się cieszyłem że to tylko sen
karwa ten nagol graniabylem dopuscic 10 kaskad jeszcze
mam dwie kolektory kolo domu wrecz wiec jak tu nie grac
wizja wygranej zawsze mnie rozgrzewa
lila damian 13max
medea
szwecja?hmm chyba to jest jakas wioska kolo PIŁY
damian ..no własnie widze ze jestes ogarnięty a powiedz mi jak się nazywa to jezioro
Zapraszam do kolejnego podejścia do eksperymentu spontanicznego typowania w mini lotku Podajemy pierwszą liczbę jaka przychodzi nam na myśl po przeczytaniu tego wpisu. Ostatnim razem pięciu odważnych trafiło 2/5 ale za to podana liczba 12 została ostrzelana z obu stron
jezioro zdbiczno
ty tam mieszkasz max?
już jestem...mój Pan zazyczył sobie naleśniki na kolację..z ze ładnie poprosił to dostał...
Witam wszystrkich i wysokich wygranych niestety dzis mi przeszlo 84 zl kolo nosa bo mi ktos nie puscil kuponu a w pracy bylem ;/
maks mieszkasz w szwecji??
42
Dobrze mamy już dwa spontany do MINI czyli 40,42 proszę o dalsze
damian ..nie nie mieszam tam ale pamiętam wypad tam nad to jezioro ..zdybiczno ..cos pięknego ..a zapamiętałem tylko tyle ze byłem w szwecji
a gdzie mieszkasz max?
gaja...z nutelka też dobremi zawsze tymi dziurkami wycieka cholera naleśnikowymi,żeby nie było
jackwar i prośba o pierwszą liczbę z przedziału 1-42 jaka Ci przyjdzie teraz za myśl
gaja
no to mamy już 24,40,42,33 jeszcze jedna cyferka i mamy jutrzejszego zwycięzcę
no to mamy już 24,40,42,33 jeszcze jedna cyferka i mamy jutrzejszego zwycięzcę
no wiedzialem ze 80 77 wejdzie ale do 3,6,9 nie bylem przekonany bo ja wczoraj obstawilem 5,10,15 a weszla 14 cholera
1,4,7 bardzo czesto wchodzi i 3,6,9 warto grac na te 3
1,4,7 bardzo czesto wchodzi i 3,6,9 warto grac na te 3
Pami,etałem ze tos podawał ale nie pamiętałem nicka ..dopiero jak wszedłes załapałem
a wawa. bylem pare razyt w wawie.nie podoba mi sie warszawa za bardzo choc piła tez piekna niew jests ale juz lepiej wyglada jak pare lat temu
przepraszam za bledy
no spoczko graytuluje wygranej niestety mi sie nie udalo bo nie wyslal mi ojciec kuponu cholerka ;p
dzisiaj obstawilem takie zaklady
1,4,7 79 80
46 48 07 79 80
48 79 80
1,4,7 79 80
46 48 07 79 80
48 79 80
LILA a TY gdzie mieszkasz?
damian jestem z Wrocławia ale teraz mieszkam w Gnieźnie,tak jakoś ujowo wyszło
Świstak mówi do Bogusława Lindy:
- Co ty k...wa wiesz o zawijaniu?
- Co ty k...wa wiesz o zawijaniu?