Wpisy 1 774 419 – 1 774 518
4 listopada 2013 19:40 → 4 listopada 2013 19:57, 100 wpisów
Damian jesteś Panem swego losu i w dużej mierze to od Ciebie zależy co z nim zrobisz. Uwierz w siebie i nie nastawiaj się negatywnie
MAX...jaaa????????? Nigdyjak Cię będę miała zlać to walnę prosto z mostu
mala , moja była to jest jedyna osoba na świecie której nie trawię , mogę każdemu wybaczyć , podać dłoń ale jej już nigdy .
Lilka wszystko ok, poza tym, że mało czasu na wszystko A co u Ciebie?
a ja jutro idę zacząć badania lekarskie do nowej pracy
jak się wyrobię to od 15 zaczynam
jak się wyrobię to od 15 zaczynam
mala..wszystko dobrze ale nie wiem jak długo,bo chyba kryminał zaliczę.
jakby tak facet przyszedł do mnie i powiedział taki tekst: Czuję, że przegrywam życie to wybacz, ale odstrzeliłabym go na starcie
MAX>.Ty lepiej już na szlaki nikogo nie bierz bo czarno to widzęa ja za Ciebie gałami świecić nie będę
jackwar nie pisz tak..wydaje mi sie ze Hartge jest typem wrażliwca..a to znaczy ze jakas dziewczyna będzie szczęściarą..
Damian , jak ptak dobry to połowa sukcesu , po 60 będzie odwrotnie a wtedy to dopiero dramat
mala....mówię Ci karwa już z gają się umówiłyśmy i z nicollą w Bydzi i o Toruń zahaczymy o ile nie będę już wtedy za #
Sylwia ..wiec na starcie mówię do Ciebie ..Sylwia ..pzregrywam życie ..ale mam jedno życzenie a potem strzelaj
Ja przepraszam bardzo że PRZERWAŁEM W TRAKCIE RZNIĘCIA ale może by tak o liczbach coś
gaja..tak go spierzemy ,że musk wysiada,zrobimy mu PARANORMAL ACTIVITY
dzisiaj szedłem ulicą do kolektury a tan złośliwiec szeptał do ucha kup zdrapkę pensję kup zdrapkę pensje a ten:nie kupuj wyslij jedynie kupon multi multi,pod presją uległem:i pustak 2zeta w plecki:
Dobra Damian to ja chcę się z Tobą umówić tylko czekam na Twój pierwszyj krok. Co zrobisz, żeby doszło do randez-vous?
Kubik , 6 na 9 jest w modzie a i trójki nie wychodzą z mody . niektórzy wolą kwadraty a małolaty do taty .
Co ty preferujesz?
Co ty preferujesz?
Hipcio. .
..................................................
..................................................
Lila no ja z 20 lat temu wzięłam pare lekcji karate..wiec moge sie przydać..
Lila.. .
........................................
Niezły wynik: 10/17.
........................................
Niezły wynik: 10/17.
Sylwia ..ja bym podjechał na białym rumaku z mieczem od pasa w dół
gaja..pewnie,jak się wkierwiem to mi karate nie potrzebne a Tobie nawet włos z głowy nie spadnie.Będziemy walić w pysk w razie czego jak leci
gaja , ja jak ćwiczyłem karate to wiązadła mi poszły i kilkanaście lat się męczyłem .