Wpisy 1 773 619 – 1 773 718
4 listopada 2013 07:38 → 4 listopada 2013 11:58, 100 wpisów
Wstawać śpiochy.. .
Dzisiaj można grać za ...darmo w lotto antarktyczne.. .
............................................
Dzisiaj można grać za ...darmo w lotto antarktyczne.. .
............................................
Żartowałem.. .
.................................
.................................
ale dali wygrać aż ......4 zł ,co za wstrętne patafiany miałem 24 zł na gre i 20 zł tyły
jak im to nie zbrzydnie tak ci.....ulać ludzi-ta mamona ich całkiem omamiła
skur............... pare zloty nie moga dac to jest za ile trzeba grac zeby wygrac
to są monopoliści razem zdonkami liberałami skubią nas równo z trawą -ja ostatnio co wygrałem to 3 lata temu 5 w multi ,co mi już hieny z 20 razy tyle wzieły
mamona już im wyłazi życiom,co robi teesiak jak siada na sedesie komora mieszania jest pusta ,nastąpiło zwolnienie blokady
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/eimdnv9ehhtkbkd6nnvo1g2325/dziendobry.gif
witam
widzę że 80-77 komuś po głowie chodzi. Dobra parka gdyż liczyłem na nią w weekend
widzę że 80-77 komuś po głowie chodzi. Dobra parka gdyż liczyłem na nią w weekend
obstawiamy sobie miedzy nami plusa?? ja daje ze plus dzis bedzie "4"
Gracz z miejscowości Gorzów Wielkopolski wygrał 110 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Wrocław wygrał 133 306,40 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Żory wygrał 133 306,40 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Polanka Wielka wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Gracz z miejscowości Koszalin wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Gracz z miejscowości Wrocław wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 357 000
tak z ciekawości zapytam bo nie chce mi się czytać regulaminu teraz: ile max może być wygranej w losowaniu MM?
10 zakładów po 10/10 z plus czyli 250 mln zł?
10 zakładów po 10/10 z plus czyli 250 mln zł?
moze być i milion 10/10 tylko na to szans nie ma... statystycznie oczywiście
Codee 6 czerwca było coś takiego w Bydgoszczy :
O krok od rekordu wszechczasów! W Multi Multi wygrane są gwarantowane, a najwyższa wygrana za jeden zakład wynieść może 25 mln zł. Tyle by miał szczęściarz z Bydgoszczy, gdyby trafił wszystkie 10 liczb. Zabrakło tylko jednej liczby. Wygrana to 500 000 zł.
Wyjątkowość Multi Multi sprowadza się do jej elastyczności i licznych możliwości. Gra jest tak popularna, ponieważ każdy może zadecydować ile liczb skreśli i tym samym o jakie wygrane zagra. Można zagrać jedną liczbę, dwie lub
O krok od rekordu wszechczasów! W Multi Multi wygrane są gwarantowane, a najwyższa wygrana za jeden zakład wynieść może 25 mln zł. Tyle by miał szczęściarz z Bydgoszczy, gdyby trafił wszystkie 10 liczb. Zabrakło tylko jednej liczby. Wygrana to 500 000 zł.
Wyjątkowość Multi Multi sprowadza się do jej elastyczności i licznych możliwości. Gra jest tak popularna, ponieważ każdy może zadecydować ile liczb skreśli i tym samym o jakie wygrane zagra. Można zagrać jedną liczbę, dwie lub
Gracz z miejscowości Poręba wygrał 2 000 000,00 zł w grze Lotto
Gracz z miejscowości Warszawa wygrał 142 573,80 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Starowiślna 89 wygrał 142 573,80 zł w grze Mini Lotto
Dokładnie poczytaj tutaj:
http://www.lotto.pl/sites/default/files/pdf/multi_multi/Regulamin_Multi_Multi_2010.pdf
http://www.lotto.pl/sites/default/files/pdf/multi_multi/Regulamin_Multi_Multi_2010.pdf
tak mi jakoś przyszło na myśl żeby ktoś ograbił kiedyś TS na taką sumkę że w togach po nagu w szczerym polu były by prowadzone studia lotto
jac a co z tymi co sa poza tymi 100 mln?
kto szybszy tenlepszy?
kto szybszy tenlepszy?
Codee jest punkt regulaminu:
W przypadku, gdy w danym losowaniu Multi Multi Plus dla trafionych 10 z 10 typowanych liczb
stwierdzona łączna kwota na wszystkie wygrane tego stopnia przekroczy kwotę 100.000.000 (słownie:
sto milionów) złotych, wysokość wygranej pieniężnej dla jednego zakładu w tym stopniu oblicza się jako
iloraz kwoty 100.000.000 (słownie: sto milionów) złotych podzielonej przez liczbę zawartych zakładów,
w których stwierdzono wygrane z trafionymi typowaniami 10 z 10 liczb, z uwzględnieniem krotności
stawki dla tych zakładów.
W przypadku, gdy w danym losowaniu Multi Multi Plus dla trafionych 10 z 10 typowanych liczb
stwierdzona łączna kwota na wszystkie wygrane tego stopnia przekroczy kwotę 100.000.000 (słownie:
sto milionów) złotych, wysokość wygranej pieniężnej dla jednego zakładu w tym stopniu oblicza się jako
iloraz kwoty 100.000.000 (słownie: sto milionów) złotych podzielonej przez liczbę zawartych zakładów,
w których stwierdzono wygrane z trafionymi typowaniami 10 z 10 liczb, z uwzględnieniem krotności
stawki dla tych zakładów.
Są też pozostałe punkty mówiące o 9/9 plus i 8/8 plus ze stawką wysoką.
ciekawe czy mając 4 zakłady 10/10 z plus stawka x10 skreślając jeden zakład 10/10 bez plusa stawka x10 dostanie się w sumie 125 mln czy tylko 100 mln
Achtung;
Nikt nie trafił szóstki w Lotto.de.
Można wygrać aż ... 11 o0o o0o euro.
11 000 000 euro x 4,18 pln =
.......................................................
Nikt nie trafił szóstki w Lotto.de.
Można wygrać aż ... 11 o0o o0o euro.
11 000 000 euro x 4,18 pln =
.......................................................
Codee tam jest napisane przekroczy 100 milionów - rozumuję to tak że jeżeli 4 zakłady to ok bo to jest równe 25 mil na zakład ale jeżeli było by np 8 takich zakładów to automatycznie wygrana spada o połowę dla danego zakładu itd
-bry
w/n a jak i gdzie mozna zagrac w de
w/n a jak i gdzie mozna zagrac w de
bo skoro w polski ts nie mam szczescia to zagraniczny cos da
Wasyl.. .
.......................................
turystyka przygraniczna
codes my mieszkamy przy granicy
brynica i przemsza blisko płyną
codes my mieszkamy przy granicy
brynica i przemsza blisko płyną
Wasyl.. .
Odpalaj autko w środę i jedż do Niemiec.. .
..........................................
Odpalaj autko w środę i jedż do Niemiec.. .
..........................................
vn jak zagrac w de
i jak odebrac nagrode
bo nie mam obywatelstwa dojszlanda
a niemki nie ładne s ą
i jak odebrac nagrode
bo nie mam obywatelstwa dojszlanda
a niemki nie ładne s ą
W De możesz być Chińczykiem i możesz odebrać wygraną, abyś miał tylko kupon
no to masz szansę wygrać w de
tylko z tą odbiórką faktycznie ciężko mogłoby być
tylko z tą odbiórką faktycznie ciężko mogłoby być
Wasyl.. .
Najpierw traf, a póżniej będziesz się martwił jak pobrać wygraną.. .
...........................................
Najpierw traf, a póżniej będziesz się martwił jak pobrać wygraną.. .
BĘDĘM BOGATY
no chyba że wolno każdemu nie to co w PL jak czytałem dalej po wygranychw regulaminie że trzeba mieć PESEL i coś tam jeszcze a ciekawe jak się to ma do tego że Rostowski jak go ryży zrobił skarbnikiem nie miał ni peselu ni nic polskiego
Jak pobrać wygraną wie np. Emerytka bo gra w niemieckie lotto.
...............................................
...............................................
dobra zmykam bo jeszcze muszę odwiedzić kolekturę i na 12 do pracy. Wieczorem zobaczymy co mądrego zapodałem
ja na 14 tą
Polski dowód osobisty jest legalnym dokumentem w grupie Układu z Schengen, a jeśli masz kupon z wygraną znaczy,że byłeś na terytorium De. i odbierasz wygraną,jedynie co to RP może do ciebie się przypie.... bo jako obywatel Polski obowiązuje cię zakaz grania w obce loterie i zakłady wzajemne.
. bo jako obywatel Polski obowiązuje cię zakaz grania w obce loterie i zakłady wzajemne.
ups gdzie tak pisze
ups gdzie tak pisze
Wasyl sorki- masz rację to dotyczy tylko wtedy gdy grasz na terytorium Polski. "Kto na terytorium RP uczestniczy w zagranicznej grze losowej lub zagranicznym zakładzie wzajemnym, podlega karze grzywny do 720 stawek dziennych albo karze pozbawienia wolności do lat 3, albo obu tym karom łącznie."
Zobacz więcej na: http://www.wykop.pl/link/1539253/wygrasz-w-zagranicznej-loterii-pojdziesz-siedziec/
Zobacz więcej na: http://www.wykop.pl/link/1539253/wygrasz-w-zagranicznej-loterii-pojdziesz-siedziec/
to
ja
wole
isc
siedziec
bo
dadza
ja
wole
isc
siedziec
bo
dadza
Wniosek jest taki:
W następnych wyborach trzeba wybierać takich posłów co grają w ... Lotto.
.........................................................
W następnych wyborach trzeba wybierać takich posłów co grają w ... Lotto.
.........................................................
jednym słowem cza sie czaic
a drugie pytanie
------------------------
przecie jestesmy w UE
jest jakas unijna gra dla nas
------------------------
przecie jestesmy w UE
jest jakas unijna gra dla nas
a prawo unijne co sądzi o grach w uni
prawo unijne daje wolną rękę państwom-organizatorom gier hazardowych, losowych, czy jak tam ustawodawca danego kraju nazwie i zdefiniuje, to wszystko 'wokół'
Jednak - generalnie mają więcej swobody i wolności
Jednak - generalnie mają więcej swobody i wolności
A taki na zagranicę netowy 'zakaz' np mają w Portugalii, i 'coś' z takimi historiami, żeby 'trzymać za mordę' działo się też np w Grecji...
ciekawe w jakim kraju nie ma gier hazardowych
jocia
Pierwszym, który na 'zielonej' ten wpis umieścił, był jeden z moich ulubionych Autorów, oddaję Mu głos -
>>
P1196.
Do wszystkich hazardzistow majacych rozterki moralne czy slusznie czynią oddajac sie zgubnym nalogom.
Ustęp z Pisma Świętego
Wonczas gdy Pan Jezus przyszedł z uczniami swymi na górę i jął prawić do rzesz zgromadzonych wokół Niego,skorzystali z nieuwagi Jego święty Mateusz i święty łukasz. Poszli na wyłom skalny i jęli grać w kości.I podjął kości święty łukasz i wyrzucił oczek siedemnaście,co jest w tej grze liczbą wysoką.I podjął kości święty Mateusz i wyrzucił oczek osiemnaście,co jest w tej grze liczbą najwyższą.I jął szydzić święty Mateusz z niezgrabności świętego Łukasza.I zjawił się Pan Jezus,podjął kości iwyrzucił oczek dziewiętnaście.Na to rzekł święty Mateusz ...
Panie Jezu,tylko bez cudów.My tu gramy o pieniądze. <<
trafnych
>>
P1196.
Do wszystkich hazardzistow majacych rozterki moralne czy slusznie czynią oddajac sie zgubnym nalogom.
Ustęp z Pisma Świętego
Wonczas gdy Pan Jezus przyszedł z uczniami swymi na górę i jął prawić do rzesz zgromadzonych wokół Niego,skorzystali z nieuwagi Jego święty Mateusz i święty łukasz. Poszli na wyłom skalny i jęli grać w kości.I podjął kości święty łukasz i wyrzucił oczek siedemnaście,co jest w tej grze liczbą wysoką.I podjął kości święty Mateusz i wyrzucił oczek osiemnaście,co jest w tej grze liczbą najwyższą.I jął szydzić święty Mateusz z niezgrabności świętego Łukasza.I zjawił się Pan Jezus,podjął kości iwyrzucił oczek dziewiętnaście.Na to rzekł święty Mateusz ...
Panie Jezu,tylko bez cudów.My tu gramy o pieniądze. <<
trafnych
Jocia.. .
Gracz z miejscowości Kraków wygrał 142 573,80 zł w grze Mini Lotto
multipasko przestan zartowac ze ktos cos wygrał bo my juz nie wiezymy w ciebie
*wierzymy
Jocia.. .
Wstawiłaś niewłaściwą ikonkę ... aniołka.
Powinna być taka:
.........................................
Wstawiłaś niewłaściwą ikonkę ... aniołka.
Powinna być taka:
.........................................
Wędrowca netowy Jola
Powtórzą się jakieś liczby z wczorajszego losowania
Ulka.. .
Dzieki za kwiaty