Wpisy 1 771 089 – 1 771 188
2 listopada 2013 10:16 → 2 listopada 2013 11:55, 100 wpisów
Drogi Panie Maxie...jaki remis?! Milan wyyggrrraa daje głowę !!!!!!!!!...chociaz im nie idzie.... ale wygra...bo musi!!!
widze ze z terj nauki nic nie bedzie to ktos inny zacznie mnie nauczac
ja tez nie o 14 to jest mafijne losowanie choc na 21.40 juz chyba tez mi tak zalatuje
moje numery moze komus sie przydadza 6,10,21,34,55 albo moze ktos cos z tego cos zrobi
Gałczyk musisz się zarejestrować i klik w myszkę
wpisujesz imie, nazwisko, numer buta i konto w banku
wpisujesz imie, nazwisko, numer buta i konto w banku
patrzac na losowania a w szczegolnosci na wygrne kwoty po nich w mm jest to smieszne do kolektur wala miliony ludzi a to wszytsko ustawione
Gała no swoje konto jak chcesz to możesz moje wpisać chętnie się zaopiekuje Twoimi wygranymi
fajnie by bylo jakby losowania dobywaly sie jak kiedys z komisja i zawsze na o jednej porze
Gała ja okraść??? nigdy w życiu
Ja bym Ci ostatnią koszule oddałą a sama nago chodziła byś nie marzł
Ja bym Ci ostatnią koszule oddałą a sama nago chodziła byś nie marzł
to czemu w sts na hit dnia jest polska szwecja?? o co chodzi??
aha mam pytanie zakladka systemy chodzi ze ktos daje system 1,2,3,4,5 i potem jest to rozpisane na 20 naprzyklad roznych sposobow to chodzi o to aby podstawic pod swoje liczby i tak samo rozpisac ??
Witam
Dorian
Polska _Szwecja piłka ręczna meżczyzn
Dorian
Polska _Szwecja piłka ręczna meżczyzn
no wlasnie dzieki jakie typy na dzis na duzy lotek?? chodza numery takie latwe ale trafic sie nie da a mini to juz nie mowie
dzien doberek ponownie
dzrzemło mi sie po kawie
vvitamy nowych typerów multi pasko mp
dzrzemło mi sie po kawie
vvitamy nowych typerów multi pasko mp
masz jakies typy na dzis ?? moje 6,10,21,34,55 jakies pomysly ?? zeby rozbic bank
dorian cięzko ts oskubac
ja 20 lat w wieczne obooki gram
ts chytry
ja 20 lat w wieczne obooki gram
ts chytry
andrmeda/max/gała/e-46
no i to bardzo fajnie by bl ze za kazdyzakupiony kupon zrobili by karte stalego klienta i dawali punkty aapotem za uzbierane punkty wymienne na puszczanie zakladow
kuponami to bym mieszkanie a nawet dom wytapetował
ja tak samo ile to pieniedzy jest szkoda gadac napal nimi w piecu hehe
bonusa dają jak trafisz 10 z 10 w mm
ktos zgarnął nam ostatnio
ktos zgarnął nam ostatnio
Rekordowy Bonus Multi Multi został rozbity po dzisiejszym, wieczornym losowaniu, w którym to jeden z grających trafił 10/10.
Dokładną wartość wygranej poznamy jutro, ale z pewnością jest ona rekordowa i gdzieś w okolicach 2 930 000 zł.
Tak wysoka wygrana to wynik braku trafienia 10/10 przez 316 kolejnych losowań (średnio BONUS urastał około 8500 zł na losowanie).
Gratulujemy zwycięzcy! :
Dokładną wartość wygranej poznamy jutro, ale z pewnością jest ona rekordowa i gdzieś w okolicach 2 930 000 zł.
Tak wysoka wygrana to wynik braku trafienia 10/10 przez 316 kolejnych losowań (średnio BONUS urastał około 8500 zł na losowanie).
Gratulujemy zwycięzcy! :
białystok
około 300tys