Wpisy 1 770 445 – 1 770 544
1 listopada 2013 19:44 → 1 listopada 2013 21:08, 100 wpisów
A tak pozatym to rano pisałem że mama palikota nieżyje 19.10.2013 wypadła z 4 piętra pszez okno
może wyjarała jego trawę i latać się jej zachciało
Witam MP
my tyle dumamy nad liczbami,a teraz w telewizji pewna jasnowidz podaje liczby ludziom dzwoniącym do niej,podaje 7 liczb wybierając wahadełkiem, wczoraj zapisywałam podała 14 osobą i co sprawdzam dziś w jednej padło już 7/7
ja dziś nie grałam,można wygrać nie siedząc godzinami w mapkach
my tyle dumamy nad liczbami,a teraz w telewizji pewna jasnowidz podaje liczby ludziom dzwoniącym do niej,podaje 7 liczb wybierając wahadełkiem, wczoraj zapisywałam podała 14 osobą i co sprawdzam dziś w jednej padło już 7/7
ja dziś nie grałam,można wygrać nie siedząc godzinami w mapkach
http://www.twojezaglebie.pl/tragedia-w-czeladzi-maz-zabil-nozem-w-mieszkaniu-swoja-malzonke/
na mojej ulicy
pewnie zabrała mu kupon
na mojej ulicy
pewnie zabrała mu kupon
Kosmika tylko nie zawsze jest ta Pani nie zawsze podaje liczby dzwonią do niej ludzie którzy wygrali dziękując.
korzysta z wahadełka z ametystu ponoć jest dobre i ma tarcze z liczbami.
trzeba tam się dodzwonić na żywo, to potrwa kilka miesięcy żeby trafić na linie.
Monet ty nie niedowiarku
dziś żebym wysłała 14 zakładów było by 7/7
Monet ty nie niedowiarku
dziś żebym wysłała 14 zakładów było by 7/7
eryka..jakby ta jasnowidz wiedziała jakie liczby wpadną to nie zajmowałaby sie głupotami tylko tyłek już dawno na szeszelach wygrzewała
jac11 to nie system tylko trzeba było mi wysłać wszystkie liczby jakie podawała tym ludziom
1 770 459. eryka1 2013-11-01 (20:27)
trzeba tam się dodzwonić na żywo, to potrwa kilka miesięcy żeby trafić na linie.
-------------------------------------------
Potrwa kilka miesięcy?
To te 7/7 nie pokryłoby Twoich kosztów wydzwaniania do niej.Jeszcze pare klocków byłabyś do tyłu
-------------------------------------------
Potrwa kilka miesięcy?
To te 7/7 nie pokryłoby Twoich kosztów wydzwaniania do niej.Jeszcze pare klocków byłabyś do tyłu
wam tu coś napisać to wy zaraz macie swoje zdanie co osoba to innenajlepiej
Sory
O dzobry wieczór Lila ja taki nieogolony a z bukietem
Moment kawa bo śpie
O dzobry wieczór Lila ja taki nieogolony a z bukietem
Moment kawa bo śpie
eryka..tu się nie ma co unosic bo prawdę piszę.Gdyby znała liczby to sama by zagrała ,wysłała i wygrała i pojechała w cholerę i nie zajmowałaby się ściemnianiem na Kosmika czy jeszcze gdzieś indziej.A jak miałabym do niej dzwonić i czekać kilka miesięcy aż sie łaskawie dodzwonię to jakbym zobaczyła rachunek za telefon to chyba wszystkie kudły bym sobie ze łba wydarła
wpadłam na chwilę by uzupełnic swoj temat na forum
Jeśli chodzi o wahadełkowanie i inne metody wróżenia prezentowane na kosmica.tv to przecież mógł byc po prostu zwykły fuks.
Jeśli chodzi o wahadełkowanie i inne metody wróżenia prezentowane na kosmica.tv to przecież mógł byc po prostu zwykły fuks.
Własnie rozmawiałam z maxem,specem od wahadełka i mówi,że wychodzi mu 6 na 9
Słuchajcie zróbmy eksperyment niech każdy poda spontana czyli pierwszą liczbę jaka mu przyjdzie do głowy po przeczytaniu tego wpisu
helo wszystkim
mamy już pięc spontanów może jeszcze się ktoś skusi byśmy zobaczyli czy wspólnie rozbijemy bank dziś
jak zwał tak zwał ważne, że jakbysmy taką grupkę jasnowidzów mieli tobyśmy mogli eksperyment powtarzac
Co prawda potrzebne byłoby znając złośliwosc TS zejście od podziemia czyli spotkania w porze dla nietoperzy typu 3.00 nad ranem
Co prawda potrzebne byłoby znając złośliwosc TS zejście od podziemia czyli spotkania w porze dla nietoperzy typu 3.00 nad ranem
fiolka
No to pełna konspira typu :
3.00 - stokrotka
4.00 - fiołek
5.00 - róża
A potem na chacie wpis : Dziś zrywamy fiołki
No to pełna konspira typu :
3.00 - stokrotka
4.00 - fiołek
5.00 - róża
A potem na chacie wpis : Dziś zrywamy fiołki
4 dziesiatki i 10 kaskad na 22
fiolka a to jeszcze za jakiś czas powtórzymy eksperyment tyle, ze trochę wcześniej by sobie na wszelki wypadek puścic