Wpisy 1 769 245 – 1 769 344
31 października 2013 14:07 → 31 października 2013 15:32, 100 wpisów
Gała ała ała ałą, bo nie pamiętałam ich dokładnie mówiłam ze po los sprawdze i podam dokładnie
no ale czemu tak jest ze typuje 3/3 a ono wpada na następne los
nie wiem, czy jest specjalna różnica - wbijać z kilku końcówek na jednym nicku, lub z jednej - na kilka nicków - przypomina to, zdecydowanie, pewien okres w /typowanie na żywo ..
jednak jest też pewna subtelna różnica - otóż t a m w owym okresie nie było widać, że to takie hmm hm - dziwadło.. jest..
jednak jest też pewna subtelna różnica - otóż t a m w owym okresie nie było widać, że to takie hmm hm - dziwadło.. jest..
Na Totolotku takie są kursy na mecz 1,20 Nadal, Rafael Janowicz, Jerzy 3,65 są gdzie lepsze ?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 40 000 zł
53 x 3/3 ?
oprócz misław'a , zbigniew'a, den'a, grzewont'a
może nawet aż 49 osób na pojedynczej stawce ?
oprócz misław'a , zbigniew'a, den'a, grzewont'a
może nawet aż 49 osób na pojedynczej stawce ?
zorro no - to - serio i jeśli znowu pytasz - znowu powiem - wstaw do Korna
Żona wysłała męża po zakupy i dała mu listę:
1. Chleb
2. Kiełbasa
3. Mleko
4. Pasta do zębów
5. Papier toaletowy
6. Piwo.
Wraca, rozpakowuje: bochenek chleba, dwie kiełbasy, trzy kartony mleka, cztery tubki pasty do zębów, pięć rolek papieru i sześciopak piwa.
1. Chleb
2. Kiełbasa
3. Mleko
4. Pasta do zębów
5. Papier toaletowy
6. Piwo.
Wraca, rozpakowuje: bochenek chleba, dwie kiełbasy, trzy kartony mleka, cztery tubki pasty do zębów, pięć rolek papieru i sześciopak piwa.
Robal.. zapomniałem o Kornie i poszło do TS a na wypłatę - niestety brak czasu
ale 10/10x10 wystawię na pewno
ale 10/10x10 wystawię na pewno
Lotomat sie zacinał i nie zdązyłam wysłac wszystkiego
mam 4/8 .,,i jeden kosz.. trzy kosze obronione
jocia gratuluję szczęścia
ten zestawik plusowy który ci wysłałam na GG dał 4/10 w tym wpadł pewniak pewniaków czyli 11 Będę śledzić i Ci podrzucać
ten zestawik plusowy który ci wysłałam na GG dał 4/10 w tym wpadł pewniak pewniaków czyli 11 Będę śledzić i Ci podrzucać
oj za póxno wyszłam.. a tam mozna kupic jeszcze używki..wiec ryzyko, ale tym razem
4/10 to strata medusia..ale dzieki
4/10 to strata medusia..ale dzieki
jocia no właśnie o takie liczby jak 11 mi chodzi. Teraz już wiem, że lubią sobie wchodzić czyli jak taka się pojawi to do koleżanki na konsultacje jak u niej i skreślamy
zorro
powyżej pewnych zdarzeń, nawet jeśli specjalnie chciałbyś się upublicznić, przekornie - dla bezpieczeństwa, to chyba jednak z powodów 'klimatycznych' nie warto było by wystawiać
ot, choćby - "z namY się nie ? "
zachciało mi się rewolucji w mapach i same krzaczki teraz mam Muszę to poprawić
zorro
a czytałeś o pacjencie, który trafił 6/6 , ale gUpi był , bo się pochwalił i chopaki wpadli i stwierdzili, że "bzykał żonę szefa" -co miał zrekompensować drobnym datkiem ? też nie było Go, ale nawet we w Szwecji - dali radę ...
a czytałeś o pacjencie, który trafił 6/6 , ale gUpi był , bo się pochwalił i chopaki wpadli i stwierdzili, że "bzykał żonę szefa" -co miał zrekompensować drobnym datkiem ? też nie było Go, ale nawet we w Szwecji - dali radę ...
gamerin po prawej ... zobacz- Podaj swoje typy kliknij na to i wpisz
zorro
powyżej stówy - owszem nawet tu w kilku avatarach widziałem, ale -to było tak myk myk
i nie pamiętam - absolutnie - u kogo to było
No
włączajcie supporcik - pomóc nowemu, ja zazwyczaj gadam po 555 wpisach - sorry
dobrego zostawiam
powyżej stówy - owszem nawet tu w kilku avatarach widziałem, ale -to było tak myk myk
i nie pamiętam - absolutnie - u kogo to było
No
włączajcie supporcik - pomóc nowemu, ja zazwyczaj gadam po 555 wpisach - sorry
dobrego zostawiam
Robal.. znam lepszą historię prosto z życia mojej rodziny...
szczegóły zachowam, ale ... znaleźli się sami, bo po prostu chcieli - po........ 30 latach
szczegóły zachowam, ale ... znaleźli się sami, bo po prostu chcieli - po........ 30 latach
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20120925-22/
a swoja droga dlaczego podałam 61.. 11 była mocniejsza to pod wpływem chyba
zorro
większość danych, na jakie w swoich 'śledztwach' natrafiłem mówi o zgolaszeniu, w przeciągu góra roku - serio...
większość danych, na jakie w swoich 'śledztwach' natrafiłem mówi o zgolaszeniu, w przeciągu góra roku - serio...
Rob.. z kasą , są obywatelami innego kraju i żyć nie umierać {{plaża}}